ایشون میگه فقط پارس و آسیا و سپنتا و صبانت مرکز مخابراتیشونو ساپورت میکنه اونوقت شما میگی برو از فن آوا بگیر![]()
ایشون میگه فقط پارس و آسیا و سپنتا و صبانت مرکز مخابراتیشونو ساپورت میکنه اونوقت شما میگی برو از فن آوا بگیر![]()
سلام
تو نظرسنجی آمار جالب نداره سپنتا؟؟
این که دلیل نمیشه
این نظرسنجی نظرسنجی درباره کیفیت سرویس نیست که شما بر مبنای اون عمل کنید
این نظرسنجی درباره اینه که کاربرا از چه سروی دهندهی استفاده میکنند
هیچ وقت زیاد بودن مشترک دلیل بر خوب و عالی بودن یه سرویس نیست و ممکنه حتی به ضرر سرویس هم باشه چون کیفیت کار پایین میاد
مثلا لایزر یه شرکت بسیار خوب هست که مشترکین کمی داره و کیفیت عالی
اصلا این سیاستشه
به نظر من سپنتا خوبه و آسیاتک هم خوبه
من خودم آسیاتک دارم ولی سپنتام خوبه
شما تو منطقه خودتون تحقیق کنید ببینید از چه سرویسی بیشتر رضایت دارن
ممنون![]()
دوستان
فن آوا پرسيدم و در حال راه اندازي مي باشد.
الان چي همون آسيا!
همچنين يه سوال ديگه كه ربطي به تاپيك نداره (در تاپيك مربوطه پرسيدم ولي جواب نگرفتم) بهترين مودمي كه وايرلس (اكسس پوينت) داشته باشه تا بتونم در محدود از لب تاپ هم استفاده كنم چيست؟
واقعا" کهسپنتا هم که کلا یوزر هایه خیلی کمی داره و قیمتاشم سر سام آوره کیفیتشم فکر نکنم خوب باشه
عزیزم اطلاعات غلط به دوستان ندید
وقتی از یه سرویس استفاده نکردی چرا الکی نظر میدی و دوستان رو گمراه میکنی...
فقط به خاطر اینکه یوزر کم داره؟
یا اینکه تو این نظر سنجی رده پایینی داره؟
اگر الان بخوام در مورد این موضوع بحث کنم دوستان میگن طرف داره با تعصب نسبت به شرکتی که داره ازش سرویس میگیره طرفداری میکنه
فقط میگم به چندین دلیل که اینجا جای گفتنش نیست سپنتا یکی از بهترینها در تهران هست![]()
دوسته عزیز گفتم که محدودیت زمانی میخوام ...
یعنی مثلا یه ماهه ا محدود منظورتونه؟
یا مثلا ساعت به ساعت مثل دیال آپ؟
اگه دومی رو میگید من فکر کنم فقط سپنتا داشته باشه.
اگه اولی رو میگید آسیاتک و داتک
پیش شماره هم 4 رقم اولش رو تو سایت internetfinder.ir بزنید ببینید چه شرکتایی میده.
بابا عزیز من چرا انقدر ناراحت شدی حالا من که منظوری نداشتم گفتم یوزراش کمه قیمتشم بالاست که واقعا هم بالاست
بعدم نگفتم که کیفیتش پایینه گفتم فکر کنتم همین حالا چرا میزنی
![]()
Last edited by isbn; 31-12-2008 at 21:29.
خوب باید ببینید چه شرکتایی شمارو ساپورت میکنه من شاتل و آسیا رو پیشنهاد میکنم اگه سرویس بدن او منطقه شما رو![]()
من می خوام تازه ADSL بگیرم. می خوام 256 باشه اون هم بدون محدودیت دانلود (می خوام 2 تا کامپیوتر همزمان استفاده کنن).پیش شماره هم 4464 هست
می شه بهم بگیدکدوم شرکت خدمات بهتر، قیمت ارزون تر ، قطعی کمتر و .... رو داره
دوستانم که در این حوالی زندگی می کنن داتک گرفتن یا شاتل.
فقط یه نکته.خط تلفن من یه مشکل کوچیک داره که نمی دونم چیه ولی باعث می شه که وقتی با dial up وصل می شم سرعت بسیار پایین باشه.یعنی هر کارتی رو که بخرم از هرجا وصل بشم سرعتش خیلی بیشتر از خونمون هست.آیا این قضیه تاثیری تو سرعت ADSL ممکنه داشته باشه؟
(اصلا کسی می دونه این مشکل ناشی از چیه؟)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)