کتاب کلاس دیفرانسیل 2رمزینه 10 روز دیگه جلسه اولش تو سایت قرار میگیره و تا آخر ماه چاپ میشه
کتاب کلاس دیفرانسیل 2رمزینه 10 روز دیگه جلسه اولش تو سایت قرار میگیره و تا آخر ماه چاپ میشه
Last edited by rambo_1386; 25-11-2009 at 14:11.
آقا امیر بهترین کتاب زبان انگلیسی همون کتاب زبان سبزه.ولی اگه گاج رو استفاده می کنی و باهاش راحتی دیگه نیاز به تغییر کتابت نیست.
نه امین جون مشکل تغییر کتاب نیست و قضیه کنار اومدن با گاج هم نیست فقط میخوام بدونم زبان خیلی سبز با گاج چه فرقی میکنه؟آقا امیر بهترین کتاب زبان انگلیسی همون کتاب زبان سبزه.ولی اگه گاج رو استفاده می کنی و باهاش راحتی دیگه نیاز به تغییر کتابت نیست.
مثلا گاج تو تستهای واژگان(همینایی که جای خالی داره و باید یه واژه رو انتخاب کنیم) معنی هر چهار واژه رو نوشته ولی خیلی سبز فقط معنی واژه درست نوشته! فقط محض کنجکاوی میخوام بدونم زبان خیلی سبز برای چی بهترین انتخاب شده؟
این سایت رمزینه واسه شما باز میشه؟
شاید من اشتباه میزنم
یکی ادرسشو بده
www.ramzine.orgاین سایت رمزینه واسه شما باز میشه؟
شاید من اشتباه میزنم
یکی ادرسشو بده
با سلام خدمت همه دوستای گل گل گل گل گل . . . . .!
میگم نظرتون درباره کتاب عربی انتشارات تخته سیاه چیه ؟
الف)خوبه !
ب)بده
ج)گزینه الف و ب
د) هیچکدام
rambo جان من پارسال زبان گاج سفید رو گرفتم باید بگم فقط بدرد سبزی فروشی می خورهاصلآ درسنامه ی مفهومی ندارد تست های تالیفیش هم تعریفی نداره.من الان از کتاب زبان مبتکران (دکتر شهاب اناری . دکتر بهداد بهادریان) استفاده می کنم که باید بگم دکتر اناری معروف ترین دبیر زبان کنکوره.اموزش این کتاب بسیار سطح بالا و مفهومیه و اگر این کتاب رو که 3 جلده (یک جلد سوم و دو جلد پیش) بخونی تازه متوجه می شی که خواندن گاج فقط وقت تلف کردنه.تست های بسیار خوبی هم داره که سطح بعضی از تست هاش از کنکور هم بالاتره.(اموزش ریدینگ هم داره که معرکس)
در مورد کتاب سبز هم باید بگم خیلی عالیه اما من ازش خوشم نیومد.![]()
دست درد نکنه مصطفی جوناین کتاب بسیار سطح بالا و مفهومیه و اگر این کتاب رو که 3 جلده (یک جلد سوم و دو جلد پیش) بخونی تازه متوجه می شی که خواندن گاج فقط وقت تلف کردنهشهاب اناری فکر کنم با انتشارات اندیشه سازان بود درسته ؟ میشه یکم توضیح بدی کتاباش آموزشیه یا تسته ؟ میشه گیرشون آورد یا نه؟ قیمتش چنده؟
ویرایش:
فکر کنم ایناست درسته:
زبان 3:
پیش1 و 2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمیناست دیگه درسته؟ بعد تو همینا ردینگ درس داده یا ردینگ هم کتاب جدایی داره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by rambo_1386; 25-11-2009 at 16:46.
اره همیناس.کتاب زبان 3 فقط تسته اما جواب های تشریحیش خیلی کامله و تمام مباحث رو توضیح می ده.اما کتاب پیش 1و2 علاوه بر تست هم درس نامه ی کامل و ترکیبی با سال سوم داره و هم اموزش ریدینگ داره.تازه اخر کتاب پیش 2 تمام ریدینگ های کنکور های چند سال اخیر رو جمع اوری کرده.
تو انقلاب تعویض کتاب هست دیگه درسته؟ من تا این حد میدونم کتابای دسته دوم تو انقلاب پیدا میشه ولی نمیدونم کتاب میخرن یا نه تو کرج یه جایی هست که فقط تعویض میکنه حالا تو انقلاب هم فقط تعویضه یا خرید هم دارن ؟اگر کسی آدرس کتابفروشی خوبی داره که تو کار دست دوم باشه آدرسشو لطف کنه من پارسال کلی کتاب گرفتم امسال متوجه شدم بعضی هاشون بدرد نمیخوره حالا میخوام با کتاب زبان مبتکران تعویض کنم دیگه ته جیبمون چیزی نمونده واسه خرید نقدی![]()
Last edited by rambo_1386; 25-11-2009 at 20:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)