تا انجا که دانشم اجازه میده جواب بعضی سوالهاتون را میدم:
مطمئنا گزینه ی دوم.... how long به معنی چه مدت(چه مدت زمانی) ...............it refers to a period of timeجواب سوال زير كدوم درسته و معنيش؟
how long have you been awake today?
i was awake at 6 o'clock
i have been nawake since 6 o'clock
چه مدت زمانی است که بیداری؟
جواب صحیح: از ساعت 6 بیدارم ...........
تا انجا که من میدونم بله.... هر دو یک معنی را میرسوننايا دو تا سوال يه معني ميدن ؟
حالت چطوره ؟ چیکارا میکنی؟........... مثل how are you باهاش رفتار کن........how have you been?
خب به نظر من جواب اول صحیحتر هست ..... چون در مقابل Present Perfect جواب با Present Perfect داده بشه صحیحتر هست .... ولی در spoken language جواب دو هم شنیده میشه اگرچه شاید از گرامر استاندارد کمی دور باشهدر سوال زير كدوم جواب ها غلطه
have you played any sport thia weekend?
no .i haven't had enough time
no' i didn't have enough time
در سه مورد دیگه ........... به نظرم چون حالت توصیفی داره گذشته استمراری انتخاب بهتری باشه...بخصوص برای پوشش که ما بیشتر از زمان استمراری استفاده میکنیم...... اگرچه استفاده از ماضی بعید هم به گوشم آشناست................i started elementray school when i was 7. my first day of school was terrible.i cried . i felt homesick .after one or two weeks i felt better because i made ( got )many friends. my best friend was a cute boy called Ali .i dont remember that what i had worn ( or what i wore)but i think i wore ( or i was wearing or i had worn ) jeans and a t-shirt also i carried (or i was carrying) a bookbag
دوستان دیگه هم نظرشون را بگن خوبه....
من امروز یکمی هنگ کردم، امیدوارم خیلی غلط جواب نداده باشم![]()