تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 280 از 1004 اولاول ... 180230270276277278279280281282283284290330380780 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,791 به 2,800 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

خب ساعت 1/5 که هنوز ساعات رایگان مکس شروع نشده واسه همین با 190 دانلود می کنه اما 2 به بعد ساعات رایگان شروع میشه که معمولا تا 2 ساعت بعد از شروع یعنی تا حدود ساعت 4 طبیعیه که سرعت پایین بیاد ولی نه اینکه بشه 40 مثلا از 190 برسه به 160

هر چند همین 190 هم برای سرویس VIP خیلی کمه چون 190 میشه 1/5 مگ (192=1.5*128) نه 2 مگ !!!

یه جای کار می لنگه، یا سروری که ازش دانلود می کنید پهنای باند خوبی بهتون نمیده یا از شرکت پهنای باند رو دستکاری میکنن که به احتمال 99% مورد دوم درست هست

افزایش Downstream Rate هم لازم نیست چون سرویس شما 2 مگه و خط شما رو هم 2 مگ بستن ولی در روتر شرکت پهنای شما رو به 1.5 مگ محدود کردن یعنی حتی اگه Downstream Rate خط شما 80 مگ هم بسته بشه چون در تنظیمات روتر شرکت تا 1.5 مگ محدود شده اید نهایتا تا 1.5 مگ پهنا می گیرید

شما یه عکس از قسمت وضعیت ADSL (همون صفحه ای که توش Downstream Rate رو نوشته) بذارید تا ببینیم افت سیگنال از مرکز مخابراتی تا مودمتون چقدره

یه تست هم از سرور تهران بذارید
    www.tehran.speedtest.net

256 مخابرات

تشکر از تمامی دوستان
    اینم تستی که گفتین ساعت 2.20 شب

راستی اینو زد فکر کنم الکی زده دیگه speedtest باز نشد هر کاری کردم تا تست دیگه بزنم
    من الان 24 تا لینک دارم تو سیستم واسه IDM دادم همشون هم مستقیمن الان داره با 26 دانلود میکنه دیوونم کرده بخدا 128 داشتم از این با سرعت تر دانلود میکرد واسه اون 13 تومان داده بودم واسه اینم 99500 ولی نمیدونم چیکار کنم فردا زنگ میزنم یه داد و بیدادی بکنم ببینم چی میشه
    لینک هام هم لینک مستقیم apple هست دیگه از سایتش فریمور ایفون دانلود میکنم
    از راپیدباز و راپید گو هم دارم ولی سرعته همشون 26 تا 30 هست
    ولی این لینک فایل که تو خود ماکس هست را میزنم با 230 دانلود میکنه maxnet.ir/2011.exe
    من مطمئنم لینکام سرعتشون کم نیست اخه الان ساعت 1.45 با 190 تا 200 دانلود میکردم وقتی ساعت 2 شد سرعت شده 26
    به نظر دوستان چیکار کنم؟
    ویرایش ساعت 6.30
    الان ساعت 6.30 صبح ولی سرعت باز همونه گفته بدین که بعد ساعت 4 درست میشه ولی باز همونه
    Last edited by saeid000; 23-01-2012 at 06:36.

2. 2 کاربر از saeid000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

تشکر از تمامی دوستان
    اینم تستی که گفتین ساعت 2.20 شب

راستی اینو زد فکر کنم الکی زده دیگه speedtest باز نشد هر کاری کردم تا تست دیگه بزنم
    من الان 24 تا لینک دارم تو سیستم واسه IDM دادم همشون هم مستقیمن الان داره با 26 دانلود میکنه دیوونم کرده بخدا 128 داشتم از این با سرعت تر دانلود میکرد واسه اون 13 تومان داده بودم واسه اینم 99500 ولی نمیدونم چیکار کنم فردا زنگ میزنم یه داد و بیدادی بکنم ببینم چی میشه
    لینک هام هم لینک مستقیم apple هست دیگه از سایتش فریمور ایفون دانلود میکنم
    از راپیدباز و راپید گو هم دارم ولی سرعته همشون 26 تا 30 هست
    ولی این لینک فایل که تو خود ماکس هست را میزنم با 230 دانلود میکنه maxnet.ir/2011.exe
    من مطمئنم لینکام سرعتشون کم نیست اخه الان ساعت 1.45 با 190 تا 200 دانلود میکردم وقتی ساعت 2 شد سرعت شده 26
    به نظر دوستان چیکار کنم؟
    ویرایش ساعت 6.30
    الان ساعت 6.30 صبح ولی سرعت باز همونه گفته بدین که بعد ساعت 4 درست میشه ولی باز همونه
    شما باید به شرکت اعتراض کنید. مشکلتون از اونجا حل میشه والا هیچ راهی نیست! توصیه هم میکنم که اصلا کوتاه نیایین

4. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

شما باید به شرکت اعتراض کنید. مشکلتون از اونجا حل میشه والا هیچ راهی نیست! توصیه هم میکنم که اصلا کوتاه نیایین
    دوست عزیز وقعا ممنونم ازتون
    فقط یه خواهش اگه میشه زودتر جواب بدین تامن دوباره زنگ بزنم به مکس نت
    امروز زنگ زدم یکم با برخورد حرف زدم یه خانومی بود واسه تبریز زنگ زدم این خانوم گفت باید داون استریم شما 4098 باشه من الان نیم ساعته درست میکنم بعد 1 ساعت برگشت بهم زنگ زد گفت این vip واسه آذربایجان غربی نیست.
    گفتم یعنی چی نیست پس چرا تو اینترنت زدین از خودش چرت پرت گفت.گفت ماله شمارو روی 2 مگ بستن نه vip که واسه آ-غ اصلا نیست
    حالا من چیکار کنم کسی از دوستان یا آشناهاتون هست که VIP تو آ-غ گرفته باشه و تو شب با سرعت زیاد دانلود کنه من چیکار کنم میتونم پولمو پس بگیرم اگه نشه آخه 2مگ 53 تومانه این vip 99500 تومان
    من زنگ بزنم چی بگم اصلا گیج شدم
    خواستم اول بدونم هست تو آ-غ یا نه کسی تو شب دانلود با سرعت زیاد داره اره یا نه؟
    اون خانومه گفت که واسه آ-غ کلا 2 مگ میدن VIP نمیدن
    تقریبا کلاهبرداری به این بزرگی میکنن یه adsl دو مگ را دوبار با دو قیمت متفاوت میفروشن
    Last edited by saeid000; 23-01-2012 at 14:20.

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوست عزیز وقعا ممنونم ازتون
    فقط یه خواهش اگه میشه زودتر جواب بدین تامن دوباره زنگ بزنم به مکس نت
    امروز زنگ زدم یکم با برخورد حرف زدم یه خانومی بود واسه تبریز زنگ زدم این خانوم گفت باید داون استریم شما 4098 باشه من الان نیم ساعته درست میکنم بعد 1 ساعت برگشت بهم زنگ زد گفت این vip واسه آذربایجان غربی نیست.
    گفتم یعنی چی نیست پس چرا تو اینترنت زدین از خودش چرت پرت گفت.گفت ماله شمارو روی 2 مگ بستن نه vip که واسه آ-غ اصلا نیست
    حالا من چیکار کنم کسی از دوستان یا آشناهاتون هست که VIP تو آ-غ گرفته باشه و تو شب با سرعت زیاد دانلود کنه من چیکار کنم میتونم پولمو پس بگیرم اگه نشه آخه 2مگ 53 تومانه این vip 99500 تومان
    من زنگ بزنم چی بگم اصلا گیج شدم
    خواستم اول بدونم هست تو آ-غ یا نه کسی تو شب دانلود با سرعت زیاد داره اره یا نه؟
    اون خانومه گفت که واسه آ-غ کلا 2 مگ میدن VIP نمیدن
    تقریبا کلاهبرداری به این بزرگی میکنن یه adsl دو مگ را دوبار با دو قیمت متفاوت میفروشن

دوست عزیز حواست باشه اینا سرت کلاه نذارن

سرویس 2 مگ (3 ماه 53 تومن) دانلود رایگان شبانه نداره

سرویس VIP دانلود رایگان شبانه داره

شما قبل از خرید سرویس با کسی مشورت کرده بودی؟

شما متاسفانه باید بی خیال 4 مگ پهنای باند بشی چون در آ.غ به هیچ کاربر خانگی همچین پهنای باندی نمیدن،حداکثر 2 مگ میدن

شما برو پیگیر قضیه افت سرعت دانلود شبانه باش تا شب ها هم بتونی مثل روز با 230 دانلود کنی
    Last edited by urumchi; 23-01-2012 at 15:42.

7. 3 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوست عزیز حواست باشه اینا سرت کلاه نذارن

سرویس 2 مگ (3 ماه 53 تومن) دانلود رایگان شبانه نداره

سرویس VIP دانلود رایگان شبانه داره

شما قبل از خرید سرویس با کسی مشورت کرده بودی؟

شما متاسفانه باید بی خیال 4 مگ پهنای باند بشی چون در آ.غ به هیچ کاربر خانگی همچین پهنای باندی نمیدن،حداکثر 2 مگ میدن

شما برو پیگیر قضیه افت سرعت دانلود شبانه باش تا شب ها هم بتونی مثل روز با 230 دانلود کنی
    نوکرتم داداش
    آره به خود مکس نت زنگ زنم واسه استان که گفت رایگان شبانه داره
    بابا من 4 مگشون پیشکش نخواستیم ولی افت سرعتو چیکار کنم بزار ببینم چی میشه الان زنگ بزنم چی میگن بابا اینقدر به اینو اون وصل میکنن که آدم قاطی میکنه حرفی که میخوام بگیم هم یادمون میره

9. این کاربر از saeid000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه troy3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مـــــهـــــابـــــاد

پيش فرض

سلام
    من جدیدا" میخوام یه سرویس از ماکس نت بگیرم:
    سوپر توربو 1024~512
    من کلا" شبا نمیخوام چیزی دانلود کنم یعنی واسم مهم نیست سرعت دانلود تو شب چقدر باشه.
    صرف نظر از وضعیت توشب , وضعیتش تو روز چطوره؟
    پینگش چقدره؟ سرعت دانلود (سوپر توربو) تور روز چنده؟
    اگه سوال بی ربط بود عذر میخوام.

11. این کاربر از troy3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

سلام به همه ی دوستای خوبم
    یه 10 روزی بود که ارومیه نبودم و دسترسی به نت نداشتم
    بازم که طبق روال همیشه وضع نت به گند کشیده شده و همه شاکی هستند

اکثر بچه های تاپیک در جریان هستند که منم همچین مشکلی داشتم سرویس دیسکاوری 110 تا دانلود میداد پس از هزار جور برنامه و مکافات مسئولش اب پاکی رو ریخت رو دستم گفت ما هم نمیدونیم مشکل از چیه همه چیز مساعد ولی هر کاری کردیم که سرعت شما بالا بره نشد که نشد
    اینا هیچی حالیشون نیست جز .....
    تنها مزیتی که مکس داره دانلود شبانشه من تو این یک سال مشکل انچنانی نداشتم

Last edited by milad_heartsick; 23-01-2012 at 20:30.

13. 2 کاربر از milad_heartsick بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Urmia

پيش فرض

دوستان مارو کمک کنید توروخدا.... کدوم شرکت برا دانلود شبانه بالای یک مگ خوبه؟

من فقط میخوام شبا دانلود افت سرعت نداشته باشم یا یک مگ که میگیرم واقعا یک مگو بده و ندزده! اصلا روزا کار خاصی ندارم فقط شبا به درد من میخوره.

ممنون.

15. این کاربر از AmirSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان مارو کمک کنید توروخدا.... کدوم شرکت برا دانلود شبانه بالای یک مگ خوبه؟

من فقط میخوام شبا دانلود افت سرعت نداشته باشم یا یک مگ که میگیرم واقعا یک مگو بده و ندزده! اصلا روزا کار خاصی ندارم فقط شبا به درد من میخوره.

ممنون.
    چون این مورد شانسیه فکر نکنم کسی بطور یقین جایی رو توصیه کنه! یکی تو مرکز ایثار با پارس آنلاین چند گیگ دانلود میکنه یه کاربر دیگه تو یه مرکز مخابراتی دیگه با همین شرکت مشکل داره. یکی با ماکس توربو بالای 120-30 کیلوبایت دانلود داره یکی با سرویس VIP همین شرکت که تو تبریز بالای 400 کیلوبایت دانلود میده اینجا به زور میتونه با 50 تا دانلود کنه!!
    شما مجبوری مثل کاربر فانوس طلایی تو تاپیک تبریز شرکتها رو تک به تک امتحان کنی و بهترین رو انتخاب!

17. 2 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

صفحه فیلترینگ قطر

صفحه فیلترینگ امارات

صفحه فیلترینگ تایلند

صفحه فیلترینگ ترکیه

صفحه فیلترینگ کره جنوبی

19. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •