با سلام اینم سرویس 600k ماکس نت
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
با سلام اینم سرویس 600k ماکس نت
![]()
بابا بی خیال . از کی تا حالا اینا 1/7 برابر سرویس میدن
خدا خدا کنی همون 512 هم کامل بدن چیز بیشتری نخواستیم . ماله دوستان قبلی که نصف به زور نشون میده چطور شده ماله شما ... نکنه 1 مگ هستی ؟؟؟![]()
سلام دوست عزیز
واقعا سرعت شما این قدر رو به راهه ؟؟
این کار امکانپذیر نیست مگر اینکه سرویس رو روی یه چیز دیگه ای بسته باشند . مگه میشه سرویس رو 512 باشه بعد 880 بگیره . اگر هم باشه یعنی به ظاهر سرویس 512 فروخته باشه و این بیت ریت رو گرفته باشه احتمال داره که سرویس حجمی بوده و برای اینکه حجم تموم بشه سرعت رو بالا بردند . این یه امر عادیه چون برای شرکت بهتر هم هست ولی برای کاربر نه چون حجمش زود تموم میشه . اینو همه شرکتها برای سرویس های حجمی انجام میدن![]()
symk عزیز شما که میگی من غرضی ندارم...این صحبتت اصلا صحیح نبود شما داری عملا همارا رو تخریب می کنی
من نمیگم همارا خوبه ولی شما هم نباید این طوری قضاوت کنی
دوست عزیز سوء تفاهم نشه . من گفتم همه شرکتها این کارو انجام میدن . از نظر تئوری و علمی امکانپذیر نیست که شما روی سیستم و شبکه 512 بدید از اونور حتی 600 بگیری چه برسه بالای 800 ولی این امکانش هست که سرویس 512 فروخته بشه ولی در ارائه سرویس سرعت بالاتری در نظر گرفته بشه . تا اونجایی که من میدونم و اطلاع دارم اینجور برنامه ها فقط برای سرویس های حجمی اتفاق میافته دلیلشم گفتم . به خاطر اینکه فکر نکنید منظورم همارا بوده ماکس نت رو مثال میزنم که سرویس های حجمیش همشون اینطورین یعنی شما اگر 128 حجمی بگیرید عملا 256 گرفته اید برای کسی که دانلود میکنه این نوع سرویس ها بدرد نمیخوره باید نامحدود بگیره . من همیشه تو سایت های شاتل ، ماکس نت و ... هستم . مطمئن باشید اگر 1000 تومن هم ارزون تر باشه من شرکتم عوض میکنم و از اون میگیرم![]()
اینم تست دوباره با سرور استانبول
شاید symk راست میگه که سرعتو زیاد کردن زودتر تموم بشه!!!
![]()
AB عزیز خودمونیم هان خوب حالا میکنی
سرعت من هم بد نیست ولی خوب به پای تو نمیرسه
![]()
این چه وضعیهههههه؟ شما چه سرویسی داری ؟
راستی منطقه مخابراتیت چیه و کجا میشینین؟
بابا شما خوش به حالتونه ! پینگ زیر صدم واسه خودش حالو هوایی داره بازی اکشن آنلاین باهاش میچسبه![]()
Last edited by Bh_hellboy; 05-09-2009 at 15:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)