تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 280 از 689 اولاول ... 180230270276277278279280281282283284290330380 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,791 به 2,800 از 6882

نام تاپيک: قیمت روز انواع گوشی 2

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بررسي علل كاهش قيمت تلفن همراه

چرا سازمان حمايت از مصرف‌كنندگان با ارائه قیمت‌های سوخته هفته‌های پیش سعی بر ایجاد گرانفروشی قانونی برخی از فروشندگان دارد

روز گذشته سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان با ارسال نمابری به رسانه‌های گروهی از به صدا درآمدن زنگ کاهش قیمت گوشی‌های تلفن همراه خبر داد!
    روابط عمومی این سازمان در نمابر ارسالی خود آورده است با اعمال سیاست‌های نظارتی و تمهیدات صورت گرفته از سوی این سازمان مبنی‌بر کاهش قیمت کالاها و خدمات، تنظیم بازار و رعایت حقوق مصرف‌کنندگان و همراه با سیاست‌های دولت، در مقایسه با شش ماه اول سال جاری، 30 دستگاه از پرمصرف‌ترین گوشی‌های تلفن همراه با برند نوکیا، سونی اریکسون و سامسونگ با حداکثر 23‌درصد کاهش در بازار عرضه می‌شود.

براساس این گزارش واحدهای عرضه‌کننده کالا موظفند ضمن اعمال کاهش قیمت، از هر گونه گرانفروشی و عرضه محصولات با قیمت‌های گذشته خودداری کنند. در پایان این گزارش هم آورده شده است که این سازمان ضمن تاکید بر بهره‌گیری از مشارکت‌های مردمی در تامین امنیت اقتصادی، در صورت مشاهده هر گونه تخلف با متخلفان اقتصادی برخورد قاطع خواهد داشت.

آشفته بازار
    بازار تلفن همراه و به شکل کلی بازار کالاهای دیجیتالی به دلیل ماهیتی که دارند روزانه با کاهش قیمت روبه‌رو هستند. به شکلی که فروشندگان این بازار از چسباندن لیبل قیمت روی کالاها خودداری کرده و در عوض همانند فروشندگان ارز از تخته‌های وایت برد در کنار ویترین‌های خود استفاده می‌کنند.

بازار تلفن همراه اما همانطور که تا به حال گزارش‌های بی‌شماری پیرامون آن نگاشته شده است طی سه سال گذشته با چالش‌های عمده‌ای روبه‌رو شده است. چالش‌هایی که تنها دلیل آن افزایش تعرفه واردات این کالا از 4‌درصد به 60‌درصد و کاهش بعدي آن به 25‌درصد است.

وزارت صنایع و معادن در اردیبهشت ماه سال 85 به بهانه حمایت از تولید این کالا از یک سو و پتانسیل بالقوه‌ای که این بازار و اپراتورهای داخلی در ارائه سیم‌کارت داشتند از سوی دیگر تعرفه واردات تلفن همراه را افزایش داد. این درحالی است که با گذشت دو سال و نیم هنوز این بازار نتوانسته است از تولید داخلی بهره برده و اندک تولیدات صورت گرفته در این بخش نیز نه تنها جوابگوی نیاز بازار نبوده است؛ بلکه اقبال چندانی هم در این بازار وسیع نداشته اند.

از دیگر سوی متعاقب اين تصميم نزدیک به دو سال و نیم است که کالاهای قاچاق به عنوان بازارگردانندگان اصلی بازار تلفن همراه محسوب می‌شوند. کالاهایی که به عنوان اصلی‌ترین عامل نابسامانی بازار از سوی واردکنندگان قانونی از آن نام برده می‌شود و جالب اینجاست که با توجه به حجم بالای داد و ستد در این بازار، اما تا به امروز هیچگونه واکنشی از سوی نهادهای مسوول از جمله سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان در این بخش صورت نگرفته است.

این روزها اگر سری به برخی از نهادهای صنفی همچون اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی تهران زده باشید از حجم شکایت‌های ارائه شده به این تشکل که بالغ بر 90‌درصد آنها از فروشندگان گوشی‌های بدون گارانتی و یا گارانتی‌های غیر‌رسمی هستند
    متعجب می‌شوید.

بازار تلفن همراه هرچند که با کاهش تعرفه از 60‌درصد به 25‌درصد اندکی متعادل شده است، اما همچنان در سیطره گوشی‌های قاچاق قرار دارد.

گوشی‌هایی که عمدتا از کشورهای حاشیه خلیج‌فارس و در بدترین شرایط حمل‌ونقل به کشور وارد می‌شوند. گوشی‌هایی که توسط سفارش‌دهندگانشان در مقصد با تعویض قطعات اورجینالی همچون باتری، قاب، رم، کابل‌های اتصال و حتی شارژ روبه‌رو شده و با قیمتی بسیار پایین‌تر از گوشی‌های گارانتی دار در کنار خلاءهای نظارتی سازمان‌های ذی‌ربط به مصرف‌کنندگان نهایی عرضه می‌شود.

مصرف‌کنندگانی که به دلیل شرایط اقتصادی قیمت مهم‌ترین فاکتورشان برای خرید بوده و عمدتا هم بعد از سه ماه مصرف و به دلیل مشکلات بی‌شماری که این‌گونه گوشی‌های برایشان ایجاد می‌کنند یا سر از دادگاه‌های حل اختلاف در می‌آورند یا دوباره به بازار برگشته و کالایی جدید تهیه می‌کنند.

سازمان حمایت وارد می‌شود!
    در حالی که کاربران 48‌میلیونی تلفن همراه بدون متولی خاصی در این بازار نابسامان رها شده‌اند و با مشکلات بی‌شماری به واسطه قاچاق دست به گریبانند اما این بار سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان با ارائه گزارشی سعی در تثبیت قیمت‌های شرکت‌های رسمی در بازار کرده است.

نکته قابل تامل اما در گزارش ارسالی این سازمان به رسانه‌ها به تفاوت قیمت‌های ارائه شده با قیمت‌های فعلی بازار باز می‌گردد. سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان در حالی سیاست‌های خود را باعث کاهش 23‌درصدی قیمت‌ها عنوان می‌کند که بازار این کالا همانطور که پیش از این نیز به آن اشاره شده روزانه شاهد نوسانات قیمت است.
    فروشندگان بازار، نوسانات قیمت ارز، تعرفه‌های گمرکی و ارائه مدل‌های جدید از سوی شرکت‌های تولید‌کننده را عمده دلیل کاهش قیمت‌های بازار عنوان می‌کنند.

پیام دانش از فروشندگان گوشی‌های سونی اریکسون در این باره می‌گوید: قیمت گوشی‌های موجود در بازار تقریبا هر هفته با کاهش قیمت 10 تا 15‌هزار تومانی روبه‌رو است. این فروشنده ادامه می‌دهد: رشد بازار سیم‌کارت نه تنها در ایران بلکه در جهان باعث شده تا کمپانی‌های سازنده گوشی تقریبا هر 15 روز یک بار مدل‌های جدیدی را در خطوط تولید خود قرار دهند که به واسطه ارائه این مدل‌ها طبیعتا قیمت‌های مدل‌های قبلی به شدت کاهش می‌یابد.

دانش معتقد است: همانطور که در بخش ارائه سیم‌کارت ادعاهایی همچون به‌روز‌رسانی واگذاری مطرح می‌شود، اما در بخش گوشی به جرات می‌توان گفت که در هر ماه شرکت‌های سازنده به دلیل افزایش سهمشان در بازار گوشی‌های تازه و با امکانات جدید‌تری روانه بازار می‌کنند که به دنبال آن فروشندگان به دلیل فروش هر چه سریع‌تر کالاهای خود سعی می‌کنند با پایین آوردن سود، به استقبال مدل‌های جدید‌تر بروند.
    قیمت‌های ارائه شده از سوی سازمان حمایت از مصرف‌کننده اما با قیمت‌های اعلام شده از سوی فروشندگان در ابتدای هفته جاری تفاوت‌های بسیاری دارد. همانطور که در جدول نیز مشخص است هم‌اکنون قیمت‌های ارائه شده در بازار بسیار پایین‌تر از قیمت‌های ارائه شده از سوی سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان است.

از سوی دیگر و با توجه به الزام این سازمان بر فروشندگان مبنی‌بر رعایت قیمت‌ها انتظار می‌رود که بازار تلفن همراه به‌رغم کاهش قیمت‌های روتین خود اما این بار شاهد افزایش قیمت باشد!

حاتمی از فروشندگان رسمی گوشی‌های نوکیا در این باره می‌گوید: شرکت‌های واردکننده در جایگاه نخست و بعد از آن تقاضای موجود در بازار باعث می‌شود تا فروشندگان نسبت به نوسان قیمت‌های خود تصمیم بگیرند.

گوشی ارزان می‌شود
    جوادی، مدیر فروش محصولات سامسونگ با گارانتی پارس مایکروتل می‌گوید: درست است که تعرفه واردات به 25‌درصد کاهش پیدا کرده است، اما واردکنندگان قانونی هم اکنون در گمرک مجبور به پرداخت 3‌درصد ماليات بر ارزش افزوده هم هستند و این درحالی است که ما از خریداران خود این عوارض را نمی‌گیریم.

او دراین باره می‌گوید: هیچ نهادی نقشی بر کاهش قیمت‌ها ندارد؛ چرا که شرکت‌های مادر به دلیل ماهیت کالاهای دیجیتالی روزانه به دلیل رقابت بازار کالای خود را کاهش می‌دهند.

جوادی در ادامه می‌گوید: قیمت‌های بازار تلفن همراه نه تنها طی چند ماه گذشته کاهش داشته است؛ بلکه با آغاز سال نو میلادی و با ارائه مدل‌های جدید طی هفته آینده با کاهش‌های بیشتری هم همراه خواهد بود. مدیر فروش سامسونگ تاکید کرد که از ابتدای هفته آینده قیمت گوشی‌های سامسونگ باز هم کاهش خواهد یافت. این فعال بازار ادامه می‌دهد: شرکت‌های وارد‌کننده خود به فکر کاربران خود هستند. دولت اگر می‌خواهد نقش مثبتی در این بین بازی کند با نظارت روی کالاهای قاچاق و نیز کاهش تعرفه واردات مشکلات پیش روی این بازار را حل کند.

به هرحال به نظر می‌رسد که قیمت‌های ارائه شده از سوی سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان برای هفته‌های گذشته است. اینکه چرا این سازمان با ارائه قیمت‌های سوخته هفته‌های پیش سعی بر ایجاد گرانفروشی قانونی برخی از فروشندگان دارد سوالی است که مسولان این نهاد باید پاسخ آن را بدهند.

2. 3 کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

دوستان قیمت به روز s7330 و u900 رو میشه بذارین ؟!
    راستی u900 چه رنگاییش تو بازاره و رنگای مختلفش چه قدر اختلاف قیمت دارن ؟
    پیشاپیش ممنون...

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

قیمت S7330 با گارانتی مایکروتل باید حدود 230 تا 245 تومن باشه.
    U900 هم با گارانتی مایکروتل باید حدود 300 تا 320 تومن باشه.
    والا من رنگای مختلف یو 900 رو نمیدونم که اختلاف قیمت داره یانه ولی Limited Edition رو خودم گرفته بودم که یه کم (حدود 10-15 تومن) از عادیش گرونتره.
    موفق باشی.

5. این کاربر از Mani Sasy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

آیفون 3g و معمولی؟
    تا اونجایی که من میدونم آیفون یه معمولی داره یه 3g.
    قیمت آیفون 3g 8 گیگ:770000
    iphone 3g 16gb:820000
    آیفون معمولی 8 گیگ:650 تومن.
    آیفون معمولی 16 گیگ:745 تومن.
    خوب الان به نظرت من چی گفتم ؟

پروفشنال رايانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.قيمت به روز اريكسون w302 را ميخواستم.ممنون

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

قیمت s7330 با گارانتی مایکروتل باید حدود 230 تا 245 تومن باشه.
    U900 هم با گارانتی مایکروتل باید حدود 300 تا 320 تومن باشه.
    والا من رنگای مختلف یو 900 رو نمیدونم که اختلاف قیمت داره یانه ولی limited edition رو خودم گرفته بودم که یه کم (حدود 10-15 تومن) از عادیش گرونتره.
    موفق باشی.
    مانی جان اولا نه فقط به خاطر خودم به خاطر لطفی که به همه دوستان داری و جواب سوالا و قیمتا رو سریع و آنلاین میذاری ممنونم...
    یه لطفیم میکنی قیمت S7330 بدون گارانتی رو هم بذاری ؟ راستی u900 خودت با گارانتی بود یا بدون گارانتی و چند خریدی ؟
    بازم ممنون...

پروفشنال ماتاتا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

SE W902
    SE X1
    SE G900

Samsung F480

Nokia 5800

هم گارانتی اصلی هم گارانتی متفرقه. ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    قیمت :
    N85
    g900
    c905
    c902
    w902
    K850
    رو می خواستم
    اگه بزارید ممنون میشم
    یه سوالی هم داشتم . میخواستم ببینم به نظر شما k850 برای خرید بهتره یا C902؟
    Last edited by mr.s.h.h; 21-01-2009 at 22:43. دليل: کامل نبودن لیست

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خوب الان به نظرت من چی گفتم ؟
    شما گفته بودی قیمت آیفون معمولی 3g حالا زیاد سخت نگیر

سلام.قيمت به روز اريكسون w302 را ميخواستم.ممنون
    سلام

با گارانتی کامتل 180000.

مانی جان اولا نه فقط به خاطر خودم به خاطر لطفی که به همه دوستان داری و جواب سوالا و قیمتا رو سریع و آنلاین میذاری ممنونم...
    یه لطفیم میکنی قیمت S7330 بدون گارانتی رو هم بذاری ؟ راستی u900 خودت با گارانتی بود یا بدون گارانتی و چند خریدی ؟
    بازم ممنون...
    مرسی از لطف زیادت!
    والا بدون گارانتی دقیق رو ندارم ولی فکر کنم قیمت S7330 حدود 220 تومن باشه.
    u900 من با گارانتی بود پارس تل.دسته دوم خریدم 210 البته خیلی تمیزه و Limited Edition هستش.
    خواهش میکنم.

SE W902
    SE X1
    SE G900

Samsung F480

Nokia 5800

هم گارانتی اصلی هم گارانتی متفرقه. ممنون.
    با گارانتی کامتل450 تا 470 تومن. با گارانتی متفرقه از380-90تا 410 تومن.W902:
    X1:با گارانتی کامتل 870 تومن.باگارانتی متفرقه 680 تا 700 تومن.
    از 360 تا 390.g900:
    با گارانتی اصلی حدود 350 تا 370 . با گارانتی متفرقه از 320 تا 350 تومن.F480:
    5800:با گارانتی متفرقه ساخت فنلاند رو دارم که حدود 440 تومنه.
    خواهش میکنم

سلام
    قیمت :
    N85
    g900
    c905
    c902
    w902
    K850
    رو می خواستم
    اگه بزارید ممنون میشم
    یه سوالی هم داشتم . میخواستم ببینم به نظر شما k850 برای خرید بهتره یا C902؟

سلام
    N85:از 410 تا 430 تومن.
    ا گارانتی کامتل450 تا 470 تومن. با گارانتی متفرقه از380-90تا 410 تومن.W902:
    از 360 تا 390.g900:
    c905:از 480 تا 500 تومن.
    c902:از 250 تا 280.
    k850:240 تومن.
    ببینید بین K850 و C902 فرق های کوچیکی وجود داره:
    ال سی دی کا 850 0.2 از سی 902 بزرگتره
    ولی حافظه داخلی سی 902 160 مگ هست و کا 850 40 مگ.
    این یه دونه رو فکر میکنم:که سی 902 شتاب سنج نداره، ولی مطمئن نیستم.
    به نظرم جفتشون خوبن ولی توی این قیمت از این دو بهتر G700 هم هست.

اگر ایراد یا اختلافی توی قیمت ها بود ببخشید
    Last edited by Mani Sasy; 22-01-2009 at 00:58.

12. 7 کاربر از Mani Sasy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یکی از بچه ها شیراز دبیلو 910 داره کار کرده سری اول تمیز رنگ مشکی
    میده 135000 تومن
    هر کسی میخواد پی ام بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •