تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 280 از 905 اولاول ... 180230270276277278279280281282283284290330380780 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,791 به 2,800 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من یه پژو پارس دارم که دقیقا روی سرعت 100 تا صدای لق لق از توی موتور میاد ، کسی میدونه دلیلش چیه،یا مشکل مشابه این داشته؟ پیش چند نفر خبره این کارم بردم ولی تابلو بود نمیدونن مشکل چیه ، مثلا یکیشون آخرش گفت از بنزین بی کیفیت تولید داخله، ممنون میشم کمک کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

با عرض سلام خدمت اساتید محترم

حدود 4 ماه است که ماشین پراید بنزینی من در دنده 1 و بویژه دنده 2 زمانیکه با دور ثابت حرکت میکنم ماشین ریپ میزند . حالتی مثل اینکه پا را روی پدال گاز کم و زیاد کنی بدون اینکه دور ماشین برود بالا.این حالت در زمانیکه ماشین گرم میشود اتفاق میفتد و صبح اول وقت

که ماشین سرد است اینطور نیست.انژکتور را شستشو دادم.صافی بنزین تعویض کردم.جنتهای بنزین همه جدید است.شمها را تعویض کردم.خلاصه هر تعمیرکاری یک نظریه داد.حتی یکی از تعمیرکاران ماهر سایپا گفت این عیب نیست.البته زمانیکه فقط دور ثابت است

این حالت وجود دارد و با گاز دادن برطرف میشود.ماشین در سربالایی و سرعتهای بالا مانند قبل هیچ مشکلی ندارد .ضمنا دیسک و صفحه کلاچ را هم جدیدا تعویض کردم.برای جلوگیری از هزینه بیشتر خواهشمندم کمک کنید متشکر

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض عادت کنین هر یک دقیقه یک نگاه یک ثانیه ای به آمپر آب بندازین وگرنه بد جوری ضرر میکنید

سلام .
    اگر مسئله ی صرفه جوئی و عوض نکردن قطعات قبل از زمانِ مناسب برای تعویض رو ندیده بگیریم , بهتره ترموستات هر سه چهار سال یک بار عوض بشه چون کار مهم و حساسی انجام میده و میتونه خسارت سنگینی به صاحب ماشین بزنه .

اما این رو هم خدمت شما عرض کنم که ترموستات یک روزه خراب نمیشه بلکه به تدریج خراب و خراب تر میشه . یعنی روزهای اول حرارت یه کم میره بالا . بعدش حرارت میره بالا به علت گیر کردن ترموستات و باز نشدن دریچه اش و قبل از رسیدن به خط قرمز , یهو باز میشه و آمپر به سرعت میاد پائین .
    حتی اگر این حالت یک بار هم اتفاق بیافته باید ترموستات عوض بشه به شرطی که رادیاتور کم آب نباشه . چون اگر موتور کم آب باشه علتش 99% فقط کم آبی هست .

در ضمن , سوختن واشر سرسیلندر در یک لحظه و یک دقیقه اتفاق نمی افته بلکه اول آب داغ میشه و حرارت میره بالا و چند دقیقه بعد از رسیدن آمپر به خط قرمز تازه صدمه دیدن واشر شروع میشه .

اگر راننده از همون ابتدا که گواهینامه میگیره عادت کنه هر یک دقیقه نگاهی یک ثانیه ای به آمپرها بندازه محاله واشر سرسیلندر بسوزونه مگر اینکه آمپر آب هم از کار افتاده باشه و نفهمه حرارت رفته بالا .
    به محض بالا رفتن حرارتِ ماشین , راننده ماشین رو متوقف میکنه و موتور رو خاموش میکنه و تا مشکل رو حل نکنه راه نمیافته گرچه حل موقت باشه چون میدونه کار کردن موتور در حرارت بالا یعنی شمارش معکوس برای سوختن واشر سرسیلندر و صدها و شاید هم میلیونها تومن خسارت .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 09-05-2013 at 08:42. دليل: تصحيح

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من یه پژو پارس دارم که دقیقا روی سرعت 100 تا صدای لق لق از توی موتور میاد ، کسی میدونه دلیلش چیه،یا مشکل مشابه این داشته؟ پیش چند نفر خبره این کارم بردم ولی تابلو بود نمیدونن مشکل چیه ، مثلا یکیشون آخرش گفت از بنزین بی کیفیت تولید داخله، ممنون میشم کمک کنید
    سرعت 100 کیلومتر نمیتونه اطلاعات خوبی بده. در چه درو موتوری و تو چه وضعیتی؟ مثلا دور موتور 2500 و حین شتابگیری یا دور موتور 3000 یا حین معکوس منظورم رو متوجه شدید؟ دقیقا مشخص کنید تو کدوم دنده تو چه دوری و تو چه موقعیتی چه صدایی میاد؟چون امکان داره صدا اصلا از موتور نباشه.

5. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک مشاوره میخواستم راجب شمع ماشین.
    ماشینم Hyundai Elantra 2009 است.
    الان ماشین روی 81000 مایل است و روی کاتالوگ زده شمع عوض شه با مدل پلاتینیوم.
    من رفتم شمع بخرم 2تا گزینه داشتم که هر دو از کارخانه بوش بود.
    مدل اول همون پلاتینیوم Bosch Dbl Platinum
    مدل دوم Bosch Iridium
    که مدل دوم حدود 2 دلار از مدل اول گرانتر است.
    حالا پیشنهاد شما کدام است؟ و اگر ممکنه یک توضیح مختصر هم نسبت به تفاوت هر کدام بدهید.
    دوم اینکه توی دفترچه راهنما نوشته شما شمع رو باید تیون کنید، این یعنی چی؟ خودم میتوانم انجام بدم؟
    و سوم اینکه با تعویض شمع ممکنه برای ماشین مشکلی پیش بیاد مانند ریپ زدن که مجبور بشم ببرمش تعمیرگاه؟ چون فعلا ترجیح میدم تعمیرگاه نبرمش.
    ممنون از لطفتان.
    در مرود شمع و نقطه تعویضش این پیشنهاد کارخونس و از تیپ اطلاعات به نظر میرسه ایران نیستید انگار. در کل شما بهتره همون شمع پیشنهادی شرکت رو بگیرید و تیون کردن شمع یعنی تنظیم فاصله زبانه شمع. احتمالا کارخونه برای این مدل یه فاصله زبانه خاص (جدای فاصله استاندارد شمع مورد نظر) داره که باید تنظیم بشه. در صورتی که تعویضش نکنید قاعدتا مشکلی پیش نمیاد اما اگه به ریپ زدن افتاد یا مصرفش بالا رفت بدونید عمر شمع سر اومده. عمر مفید شمع در ایران 30000 کیلومتره و بعدش باید تعویض بشه اما احتمالا تا دوبرابرم کار میکنه. البته بسته به شانس!!

7. 2 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان چند نوع بالانس داریم؟
    کدومش بهتره؟
    یکم اطلاعات میخواستم

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض ساخت پرده ی آلمینیومی برایِ شیشه ی جلو

طرز درست کردنِ پرده ی آلمینیومی برای شیشه ی جلو

با سلام .

برای حفظ داشبورد و صندلیها و تودریها و دیگر وسائل موجود در ماشین چند راه وجود داره .

یه راهش استفاده از فویل آلومینیومی پلاستیکی هست .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چیزی که باعث پوسیدگیِ داشبورد و اینا میشه اشعه ی ماوراء بنفش خورشید و گرمای خورشید ( اشعه ی مادون قرمز ) هست .

المینیوم به خوبی این دو تا رو میگیره .

روشی که الان خدمتتون عرض میکنم برای اینه که محافظ المینیومی رو دقیقاً به اندازه ی شیشه ی جلو در بیاریم تا وقتی مبچسبونیمش به شیشه ی جلو کاملا اون رو بپوشونه و هیچ نوری نیاد توی ماشین مثل این عکس

برای این کار اول از همه باید یک تکه فویل المینومی بزرگتر از شیشه ی جلو بخرید .
    یعنی با متر طول و عرضش رو از بیرون اندازه بگیرین ( مثال 140 x 60 سانت )

میتونین یه آماده سایز بزرگ بخرین ( سایزش روش نوشته شده )

یا اینکه متری بخرین

بعدش باید با کاغذ روزنامه از بیرون شیشه رو کاملا بپوشونین و با چسب نواری بچسبونین به بده بعدش با احتیاط بوسیله تیغ موکت بری دور تا دورش رو ببرین تا بشه اندازه ی شیشه .
    حالا پهنش کنین روی فویل آلومینیوم و اون رو ببرین .

حالا اگه از تو نصبش کنین کاملا تمام شیشه رو میپوشونه .
    اگر دیدن یه کم زیادی پهن هست یا بلنده , با قیچی یه سانت ازش کوتاه کنین یا به مقدار لازم .

برای ثابت نگه داشتنش هم میتونین از چند تکه مقوای ضخیم و محکم که ده در ده سانت باشه استفاده کنین یا پلاستیک سه میلیمتری ده در ده
    این قطعات میره بینِ ستون ماشین و پرده یعنی پرده رو میگره و دیگه نمیافته .
    برای بالاش هم همینطور .
    اگه خواستین میتونین از آفتابگیرها هم برای نگه داشتنش استفاده کنین .
    پائینش چیزی لازم نداره . فقط خوب بچسبونینش به شیشه .

برای وسطش هم میتونین یه تکه مقوا ضخیم یا پلاستیک به بلندیِ شیشه ( از بالا تا پائین ) بزنین پشتش چون وقتی داغ میشه شُل میشه و کمرش قوس پیدا میکنه .
    اگر شیشه ی جلو کوچیک باشه و هوا هم زیاد گرم نمیشه , وسطش چیزی لازم نداره .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 10-05-2013 at 15:59. دليل: تصحيح

10. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shiraz522's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شیــــــــــSHZـــــــــراز

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

چند روز یه سوال کردم و دوستانی گفتن شمع رو بازدید کن !!!
    امروز داشتم شمع ها رو باز می کردم که توی جای یکی از شمع ها روغن بود !!!!

اول اینکه این روغن از کجا وارد شده به نظرتون ؟؟
    تا الان مشکل ایجاد کرده ؟ آیا ؟؟؟
    سوم اگه مشکل ایجاد نکرده ، ایجاد می کنه یا نه ؟؟؟

اینم عکس :
    توی قسمت شمع سمت راست که با دایره علامت گذاشتم ...
    ماشین هم پارس 88 هست ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت

پيش فرض

یه سوال دیگه !!!

چه چیزهایی رو خودم میتونم باز و بست کنم واسه تمیز کردن و بازدید ؟؟؟

مثل همین شمع و استپ موتور و ...

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت

پيش فرض

و سوال آخر !!!

از لابه لای در سمت راننده هم توی سرعت ، صدای باد زیادی میاد !!!

مشکل اون از کجاست ؟؟؟؟

با تشکر از همه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •