تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 280 از 607 اولاول ... 180230270276277278279280281282283284290330380 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,791 به 2,800 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوباره سلام.
    چند تا سوال دیگه جواب بدین دیگه ترکوندین.

NAV1 و NAV2 و یا COM1 و COM2 فرقی میکنند با هم یا صرفا برای این هست که شما موقع پرواز فرکانس VOR بعدی رو قبل از اینکه بهش برسید وارد کنید و بعد فعالش کنید.
    یعنی کلا متوجه نشدم چه فرقی میکنه مثلا با ATC روی COM1 صحبت کنیم و یا COM2.
    یه مثال بزنم. فرض کنید ILS رو تو NAV1 ست کردید و اتوپایلوت داره میبره به طرف باند. حالا ILS رو که توی NAV1 ست و اکتیو بود توی NAV2 ست و اکتیو میکنیم.
    خب در این حالت هواپیما به مسیر ILS ادامه میده و انگار هیچ اتفاقی نیفتاده؟
    کلا میخوام حکمت اینکه از این قسمتها دو تا داریم رو بدونم.
    من ILS رو روی دومی تنظیم کردم ولی لوکایزر دیده نشد. شاید هم من اشتباه کردم. ...
    تا جایی که می دونم رو می گم.
    COM1 و COM2 تفاوتی باهم ندارند. هر دو کانالهای TRANSMIT هستند. یعنی بوسیله اینها می تونید پیغام ارسال و یا دریافت کنید. حالا اینکه چرا 2 تاست،دلایل خاص خودش رو داره. قدیم تر ها بیشتر هم بوده. ببینید ، موقع پرواز ما فقط با یک کنترلر صحبت نمی کنیم، اول با DELIVERY بعد با GROUND و بعد برای رفتن روی باند با TOWER بعد از بلند شدن با DEPARTURE و بعد با APPROACH و بعد از اون هم با واحد کشوری (تو شبیه ساز و IVAO سنتر می گن) و باز برای فرود دوباره همین روند برعکس انجام میشه. حالا فرض کنید خلبان و کمکش با اون حجم بالای کاری موقع صعود و فرود، باید هی این کانال ها رو تنظیم کنند. یکی از دلایل 2 تا بودنش این هست که شما فرمودید و یعنی آماده است تا روی کانال بعدی تنظیم بشه.
    مورد دیگه وقتی هست که خلبان احتیاج داره همزمان با 2 تا کانال در ارتباط باشه. مثلا موقع فرود، خلبان می خواد ATIS رو بشنوه و از طرفی می خواد با واحد APP هم در تماس باشه. هر دو تا کانال رو ست می کنه، و کلید BOTH رو میزنه. اینطوری به هر دو کانال گوش می ده و مثلا با COM1 با APP صحبت می کنه.

اما NAV1 و NAV2 باهم فرق می کنند. NAV1 رو وقتی ست می کنید، می تونید از طریق خلبان خودکار، کورس مورد نظر رو بگیرید و یا برای ILS استفاده کنید. اما NAV2 این قابلیت رو در اغلب هواپیماها نداره. معمولا NAV2 رو برای اطلاعات تکمیلی مورد استفاده قرار میدن. مثلا وقتی NAV1 برای ILS تنظیم شده و طرح تقربی رو خلبان باید اجرا کنه که احتیاج داره از یک VOR استفاده کنه (مثلا ARC بزنه) فرکانس VOR مورد نظر رو روی NAV2 قرار میده. اینطوری هر دو وسیله رو می تونه مونیتور کنه.

یه سوال دیگه هم دارم.

به کادر قرمز توجه نکنید.

در مورد کلیدهای ADF و MKR میتونید توضیح بدین. کلا این کلیدهای زیر همشون.
    COM1 و COM2 رو که قبلا گفتیم. وقتی روشن باشن با اون کانال می تونید ترنزمیت رو انجام بدید.
    BOTH رسیو هر دو شبکه رو فعال می کنه و COM که روشن هست امکان فرستادن هم براش موجوده.
    NV1 و NV2 هم که اگر روشن باشن صدای کد مورس ایستگاه VOR یا ILS رو می شنوید.
    MKR فکر می کنم (زیاد مطمئن نیستم) صدای MARKER های گلاید اسلوپ رو فعال می کنه.
    DME برای دستگاهی هست که فقط سرویس DME رو به شما میده و باز هم با روشن کردن این چراغ، صدای کد مورسش رو خواهید شنید.
    ADF صدای کد مورس NDB رو فعال می کنه.

** بحث جهت یابی بوسیله ADF بحث نسبتا مفصلی هست که انشاء ا.. بعدا خدمتتون می نویسم.

و سوال آخر اینکه کد XPNDR (ترانسپندر) بر چه اساسی تنظیم میشه؟ یعنی برای هر هواپیما منحصر به فرد هست و همیشه براش ثابته یا نه ابتدای پرواز تنظیم میشه.
    توی IVAO تغییر کد XPNDR همون عکس العمل طبیعی رو داره که توی واقعیت هم داره؟ یعنی از روی رادار محو شدن و این چیزها.
    در ترانسپندر، کد اسکواک (Squawk code) وارد میشه. اسکواک کد یک عدد 4 تایی بر مبنای هفت هست (یعنی از 0000 تا 7777) . اسکواک کد رو ، ATC بنا به منطقه ای که در اون هستید و پروازی که دارید (بین المللی یا داخلی) برای شما تعیین می کنه و به شما اطلاع میده.
    در قسمت تراسپندر (مخصوصا در ivap شبکه ایواو) یک کلید وجود داره که بین حالات on و off و یا C و STB متغیره. ترنسپندر هواپیما تا قبل از اینکه روی باند بیاد (موقع پرواز) و بعد از اینکه از روی باند خارج شد (موقع فرود) باید در حالت off یا stb باشه. و روی باند و درحین پرواز تا موقع فرود آمدن باید روی c یا on باشه.
    بله، دقیقا وقتی ترانسپندر on هست، این امکان رو به کنترلر میده تا روی صفحه کنترلش بصورت شی پرنده ببیندش. البته بیشتر ترانسپندر ها به TCAS هم مجهز هستند. یعنی در صفحه رادار خود هواپیما (navigatin display) ترافیکهای هوایی دیگه رو که ترانسپندر روشن دارند می بینند. برای این کار باید کلید کنار ترانسپاندر رو به TA یا TA/RA تغییر بدید.

گفتید برای بدست آوردن کورس باید چارت پرواز رو داشته باشیم. این چارتها رو که فکر میکنم Jepessen خیلی کامله برای FSX آیا خود FSX داره؟
    یعنی با اطلاعات خود FSX و بدون داشتن هیچ چیزی به جز FSX میشه از طریق VOR پرواز کرد و مسیریابی کرد؟
    آخه من الان داشتم پرواز میکردم و هواپیمای نازنینم وسط بیابون موند تنهای تنها....
    ای بابا چرا تنها ؟
    نه خود FSX نداره. فقط تو قسمت آموزش ILS برای هواپیماهای جت دوتا چارت گذاشته و تو چندتا mission.
    جواب سوال دومتون بلی هست. بله NAV log شبیه ساز چیز کاملیه. ضمن اینکه شما با استفاده از map هم می تونید VOR های اطرافتون رو ببینید و بعنوان یک چارت از اون استفاده کنید. map شبیه ساز شامل : خطوط پروازی ، ویپوینت ها، فیکس ها، NDB ها، VOR ها ، فضاهای پروازی و ILS هست.
    اگر ابتدای پرواز یک پرواز IFR تنظیم کنید، تو KNEEBOARD (SHIF+F10 به شما NAV LOG رو میده. مثلا برای پرواز تهران به مشهد :

در قمستی که با سبز مشخص شده، مسیر پروازی، مدت زمان EN ROUTE و میزان مصرف سوخت و مسافت رو بیان کرده.
    در قسمتی که با قرمز مشخص کردم ریز مشخصات پروازی رو ذکر کرده.
    مثلا در WAYPOINTS اول نوشته OIII که کد ایکائو فرودگاه مهرآباد هست.در خط بعدی بعد از D (یعنی DEPARTURE) مشخصات VOR دهنمک رو نوشته (DHN با فرکانس114.50). و بعد ارتفاع رو مشخص کرده. یعنی نوشته باید با 13000 پا از روی DHN عبور کنید. و بعد HEADING رو تعیین کرده. نوشته با هدینگ 106 از روی DHN عبور کنید. این 106 فقط هدینگ نیست، بلکه کورس نسبت به این VOR هم هست. حالا WAYPOINT بعدی رو نگاه کنید....نوشته ODKAT و زیرش تو پرانتز نوشته WAYPOINT یعنی این نقطه VOR نیست. بلکه قسمتی از یک راه پروازی هست. اما کدوم راه پروازی؟ کنارش زیر ستون ROUTE نوشته B411 که راه رفتن به مشهد هست. (دونستن این اسم برای استفاده در FMS خیلی مفیده). بعد ارتفاع رو نوشته که همون 13000 پا هست و بعد جهت پروازی تا این نقطه رو مشخص کرده که 071 هست. این هنوز یک کورس از VOR DHN هست. و ادامه ماجرا تا مشهد.

2. 4 کاربر از iq-boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

واقعا ممنون.
    خیلی وقت گذاشتید. بازم ممنون.

فقط یه چیز دیگه.

این دو مطلب از آموزش جدید هست که قراره با کمک شما بزارم. اینها رو تایید میکنید: (میخوام مطمئن باشم)

چطور ممکن است روی هدینگ باشیم ولی روی کورس نباشیم؟
    به شکل زیر توجه کنید:

هواپیمایی را در نظر بگیرید که بر روی مسیر قرمز رنگ است. هدینگ این مسیر 140 درجه و کورس آن هم 140 است. یعنی هواپیما به درستی به سمت VOR میرود و روی کورس قرار دارد.
    ولی هواپیمای مسیر سبز رنگ هم دقیقا بر روی هدینگ 140 است. ولی آیا کورس 140 هم در همین مسیر است؟
    حالا یک Crosswind (باد مخالف) با سرعت 100 کیلومتر را در نظر بگیرید. این باد شما را به مسیر آبی میبرد. شما روی هدینگ 140 باز هم قرار دارید ولی مطمئن باشید حتی از نزدیکی VOR هم نخواهید گذشت.

شما در صورتیکه روی کورس 90 درجه به VOR نزدیک شوید بر روی همان 90 درجه از VOR دور نخواهید شد. بلکه بر روی کورس 270 درجه VOR را ترک میکنید.
    به عبارت ساده تر کورس مسیری است که تا قبل از رسیدن به VOR بر روی آن هستید و رادیال مسیری است که بعد از عبور از VOR روی آن خواهید بود.

شدیدا ممنون.

4. 3 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

واقعا ممنون.
    خیلی وقت گذاشتید. بازم ممنون.

فقط یه چیز دیگه.

این دو مطلب از آموزش جدید هست که قراره با کمک شما بزارم. اینها رو تایید میکنید: (میخوام مطمئن باشم)

چطور ممکن است روی هدینگ باشیم ولی روی کورس نباشیم؟
    به شکل زیر توجه کنید:

هواپیمایی را در نظر بگیرید که بر روی مسیر قرمز رنگ است. هدینگ این مسیر 140 درجه و کورس آن هم 140 است. یعنی هواپیما به درستی به سمت VOR میرود و روی کورس قرار دارد.
    ولی هواپیمای مسیر سبز رنگ هم دقیقا بر روی هدینگ 140 است. ولی آیا کورس 140 هم در همین مسیر است؟
    حالا یک Crosswind (باد مخالف) با سرعت 100 کیلومتر را در نظر بگیرید. این باد شما را به مسیر آبی میبرد. شما روی هدینگ 140 باز هم قرار دارید ولی مطمئن باشید حتی از نزدیکی VOR هم نخواهید گذشت.

شما در صورتیکه روی کورس 90 درجه به VOR نزدیک شوید بر روی همان 90 درجه از VOR دور نخواهید شد. بلکه بر روی کورس 270 درجه VOR را ترک میکنید.
    به عبارت ساده تر کورس مسیری است که تا قبل از رسیدن به VOR بر روی آن هستید و رادیال مسیری است که بعد از عبور از VOR روی آن خواهید بود.

شدیدا ممنون.
    اختیار دارید، خواهش می کنم، خودمم چیزی یاد میگیرم، مخصوصا اگر TOOMY عزیز بیاد و جمعی رو از چشم براهی در بیاره
    CrossWIND رو اگر باد مخالف ترجمه نکنیم بهتره. چون باد مخالف نیست.

اما قسمت دوم، همون مسئله ای که بهش می گیم گیج شدن.
    ببینید. سنگ نشونمون VOR هست که دورش مدرج شده. هر درجه ای که از اطراف VOR به بیرون اومده باشه رو بهش RADIAL می گیم. حالا کورس چیه ؟
    ما وقتی روی کورس 90 هستیم، یعنی از روی VOR که بگذریم، دقیقا از روی خط نشون 90 درجه که از سمت VOR بیرون زده، عبور کردیم. اما قبلش، برای ورود به این VOR با اینکه کورسی که ما تنظیم کردیم 90 درجه هست، ولی از روی خط 270 کنار VOR عبور می کنیم تا از روی VOR بگذریم و به 90 برسیم. اما تنظیممون چه قبلش و چه بعدش همون 90 درجه هست.
    رادیال حالا کی بدرد می خوره ؟ مثلا شما از تهران تیک آف می کنید و به سمت چپ می چرخید. روی نقشه نوشته تا روی رادیال 270 دور بزنید. اینجاست که باید تفاوت رادیال با کورس رو خوب متوجه شده باشید. و الا برای مسیریابی معمولی فقط کورس به کار میاد.

6. 2 کاربر از iq-boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

مخصوصا اگر TOOMY عزیز بیاد و جمعی رو از چشم براهی در بیاره
    شدید التایید
    CrossWIND رو اگر باد مخالف ترجمه نکنیم بهتره. چون باد مخالف نیست.
    باد جانبی؟؟
    اما قسمت دوم، همون مسئله ای که بهش می گیم گیج شدن.
    ببینید. سنگ نشونمون VOR هست که دورش مدرج شده. هر درجه ای که از اطراف VOR به بیرون اومده باشه رو بهش RADIAL می گیم. حالا کورس چیه ؟
    ما وقتی روی کورس 90 هستیم، یعنی از روی VOR که بگذریم، دقیقا از روی خط نشون 90 درجه که از سمت VOR بیرون زده، عبور کردیم. اما قبلش، برای ورود به این VOR با اینکه کورسی که ما تنظیم کردیم 90 درجه هست، ولی از روی خط 270 کنار VOR عبور می کنیم تا از روی VOR بگذریم و به 90 برسیم. اما تنظیممون چه قبلش و چه بعدش همون 90 درجه هست.
    رادیال حالا کی بدرد می خوره ؟ مثلا شما از تهران تیک آف می کنید و به سمت چپ می چرخید. روی نقشه نوشته تا روی رادیال 270 دور بزنید. اینجاست که باید تفاوت رادیال با کورس رو خوب متوجه شده باشید. و الا برای مسیریابی معمولی فقط کورس به کار میاد.
    و باز هم متوجه نشدم.
    ببین یعنی وقتی میخوایم از روی یک VOR عبور کنیم باید اون رادیالی رو در نظر بگیریم که بعدا در حالت From روی اون هستیم؟
    و یا رادیالی که تا رسیدن به مرکز VOR روی اون هستیم.
    همین مسئله ی گیج شدنه الان.
    مغزم Not Responding شده.

8. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان پيشنهاد ميکنم حتما Real Environment Xtreme" REX" رو دانلود و نصب کنيد"‌خيلي طبيعي ميشه همه چيز...
    خب لینکش رو میدادی دیگه...

فقط میخوای دل مارو آب کنی...؟؟؟

10. 3 کاربر از robert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه valapeji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شهری که هر چی توش می بینی باعث تحریکه

پيش فرض

من نسخه نوین پندار رو نصب کردم وقتی وارد بازی میشی همه جا سفیده بجز هواپیما و باند
    بعدش همه چیز چپکیه مثلا ملخ هلیکوپتر وسطه کابینه.
    باید چی کار کنم
    کمک کنید
    تو رو خدا
    دارم دیوونه میشم

12. این کاربر از valapeji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

یه مشکلی هم با ایرباس 320 ویلکو دارم (مالFSX ش ها نه 2004ش) رو زمین وقتی چپ و راست میدم بال ها درست عمل میکنه ولی بعد تیک آف دیگه نمیتونم turn دستی کنم حتما باید auto pilot کنم و hdg بدم تا حالا به این مشکل بر خوردید!؟
    من هم دقیقاً همین مشکل رو با Airbus A380 از Wilco دارم. اصلاً نمیشه بدون AP کنترلش کرد.
    دوستان پيشنهاد ميکنم حتما Real Environment Xtreme" REX" رو دانلود و نصب کنيد"‌خيلي طبيعي ميشه همه چيز...

ممنون که دلمون رو آب کردی! خوب لینکشو میذاشتی که دیوونه نمی شدیم رفیق. فوق العاده ست.

---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------

کمک کنید
    تو رو خدا
    دارم دیوونه میشم
    مشکل از گرافیکته عزیز. حالا یا از درایور خودش یا از DirectX .

14. این کاربر از mohsen_rkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آدم لذت میبره ایتقدر همه علاقه مندند به این موضوع..1 موی گندیده شما بخوره تو فرق این هم کلاسیهای ما!!!!!!!!!

راستی بچه ها من امروز فروشگاه jeppesen رفتم بدی نبود پیشنهاد میکنم شما هم یه سر بزنید

16. این کاربر از arashmaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

کمک کنید
    تو رو خدا
    دارم دیوونه میشم
    مشخصات سیستم تون رو بگین و همچنین مشخصات ویندوز.
    ورژن شبیه ساز رو هم بگین.
    و اینکه آیا چیزهای اضافی روش نصب کردید یا نه؟

ولی شما ورژن آخر درایور کارت گرافیک رو نصب کن. و همچنین آخرین ورژن دایرکت ایکس رو از DVD بازیهایی مثل COD6 نصب کن و یا از مایکروسافت دانلود کن.

دانلود درایور:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانلود DirectX:
    کد:

18. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه valapeji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شهری که هر چی توش می بینی باعث تحریکه

پيش فرض

مشخصات سیستم تون رو بگین و همچنین مشخصات ویندوز.
    ورژن شبیه ساز رو هم بگین.
    و اینکه آیا چیزهای اضافی روش نصب کردید یا نه؟

ولی شما ورژن آخر درایور کارت گرافیک رو نصب کن. و همچنین آخرین ورژن دایرکت ایکس رو از DVD بازیهایی مثل COD6 نصب کن و یا از مایکروسافت دانلود کن.

دانلود درایور:
    کد:
    دانلود DirectX:
    کد:
    دانلود کردمشون ولی بازم همونطوری بود
    ان همونیکه ریختم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. این کاربر از valapeji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •