سلام
به یه نرم افزار احتیاج دارم که فرمت های مختلف Video رو ساپرت کنه و بعد از Convert کردن ، خودش روی یه DVD رایت کنه...
اگه امکان داره ، یه نرم افزار جامع و قدرتمند در این زمینه به من معرفی کنید.
ممنون
سلام
به یه نرم افزار احتیاج دارم که فرمت های مختلف Video رو ساپرت کنه و بعد از Convert کردن ، خودش روی یه DVD رایت کنه...
اگه امکان داره ، یه نرم افزار جامع و قدرتمند در این زمینه به من معرفی کنید.
ممنون
من خودم با نرم افزار WinX HD Video Converter و بهتر از اولي با Tipard HD Video Converter (البته الان رجيستر نداره) كار مي كنم. نرم افزار خوبي هست.
اولي رجيستر شده هست ولي دومي بهتره. اگر راهنمايي براي برنامه خواستيد بنويسيد تا آماده كنم.
اقا میشه فایل های 3gp موبایل رو به فرمت mpeg تبدیل کرد؟من کردم ولی کیفیتش تغییر نکرد
دوستان بهترین نرم افزار برای تبدیل MKV به AVI یا divX کدومه ؟
یک چیزی که هم کیفیت رو کم نکنه ( Pixel نندازه ) هم سریع باشه
سلام
من این نرم افزار رو می خوام
imtoo wma to mp3
ممنون
اگر کسی آخرین ورژن کرک شده ی Divx Converer که تست شده و بدون ویروس باشه رو داره لطفا اینجا بزاره
چند تایی از رپید شر و سایت های دانلود گرفتم که ویروس ها خیلی مخربی داشتند طوری که کار به آنتی ویروس هم نرسید!
برای تبدیل فایل های ویدویی HD دوربین Canon از فرمتMOV به فرمت divx نیاز دارم. برای این کار اگر برنامه ای مناسب تر دارید لطفا معرفی کنید
سلام
با کدوم نرم افزار میتونم flv رو به mp3 تبدیل کنم؟؟؟؟؟؟
Last edited by M0RTEZA_R; 23-04-2011 at 10:30.
salam man convertere rm be mp3 mikhastam
pc farsish kharab shode
tnx
مستقیم فکر نکنم باشه ، شما با نرم افزار هـای ویرایش فیلم برو و فیلم رو از صدا جدا کن و صدارو با فرمت Mp3 روی هـارد ذخیره کن !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)