ممنون رضاجان
میشه لینک شناختن لیبل رو دوباره بدی .
مرسی
ممنون رضاجان
میشه لینک شناختن لیبل رو دوباره بدی .
مرسی
دوست من gps همیشه مفته !
نه بابا ظرف خودی بود ، آبجیمون بود دادم وان بره ، یک کرکتری درست کرد تو کفش موندم ، یهو جو گیر شد و ...اه اه؟؟؟!!!
داش ابی نکنه تو گوشیتو دست دخترا میدی کلک؟؟
من که از خدامه بیان دست بگیرن........ولی اگرم بخوان نمیدم چون گوشی ادم ببخشید مثل شرت ادم میمونه خصوصیه...
ولی اولش جوی استیک خیلی خوشگل شده بود چون زیرش در حالت عادی یه سفیدی معلوم بود وقتی چراغش روشن میشد یه بعلاوه ی خوشگل نورانی میومد ولی بعدش خودم جو گیر شدم زدم یه جا دیگشم اینجوری شد ....
حیف شد ، دیروزم گوشیو تقریبا سوراخ کردم ، خدا رو شکر گوشی بود مگرنه آبجیم به بیمارستان میرفت ( راهنمایی : یه خودکار به سمتش پرت کردم ، قاب گوشی تقریبا سوراخ شد ، اگر اون نبود قلب ... )
در کل من آدم خشنی نیستم : )
-
آقا این گوشی جدا خز شد رفت ، تو خیابون همش 82 میبینم !!!
داداش من به شما یه پیشنهادی می کنم :
توی بازی وان که هستی برو تو قسمت setting بعش برو تویcontroll setting
از اون جا می تونی به جای استفاده از کلید 4 جهته از کلید هایی مثل 4.8.6.2 استفاده کنی
-------------------------
1سوال :Push to Talk؛ چی کار می کنه؟
Last edited by reza021120; 01-01-2009 at 21:14.
شما مطمئنی ؟
حالا در کل این چینی هاش چه قدر بافنلاند فرق دارند؟
فرق زیادی از نظر کیفیت با هم ندارند چون تحت لیسانس هستند
ولی نظر شخصی منو بخواهی فنلاند بهتره...
سوال :Push to Talk؛ چی کار می کنه؟
این فناوری تا اونجا که میدونم کاراییش مانند واکی تاکی هست!ولی چگونگی عملکردش رو نمیدونم شاید فکر کنم اینجوری باشه که شما اگه تو بیابون بدون انتن باشید میتونید مثل جنگ با دوستتون بی سیم صحبت کنید!!!نمیدونم!!!!!!از استاد گرانقدر علی ریسر بپرس!
دوستان عزیز من الان یدونه K800i دارم که هکش کردم و یدونه رم 4گیگ انداختم روش و خیلی هم ازش راضی هستم ولی من باید
یدونه گوشی سیمبین دار بخرم و از اونجا که من به دوربین گوشی خیلی اهمیت میدم واسه همین N82 و G810 رو انتخاب کردم ولی
موندم کدومشو انتخاب کنم.
ممنون میشم که منو راهنمایی کنید ، فقط خواهشمندم که از روی تعصب گزینه رو انتخاب نکنید . اگه گوشی دیگه ای هم تو رنج قیمت
این دو گوشی هست که سیمبین باشه و دوربینش و کلا از اینا بهتر باشه ممنون میشم بگید .
مرسی
_____________ پست تکراری _____________
شرمنده من از مرورگر جدید Google Chrome استفاده می کنم که بعضی وقتا قاطی می کنه و دوبار پست ارسال می کنه .
__________________________________________________ _________________________________________
Last edited by arash_a; 01-01-2009 at 23:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)