من فکر میکنم فقط 206 اونم تیپ 5 ناز داره ! چون من امروز صبح تو منطقه ای سرد تو جاده هراز استارت زدم روشن شد اما انگار داشت میمرد ماشینسرفه میکرد ! ولی همون لحطه یک آزرا هم روشن کردیم مثل باقلوا روشن شد و اصلا به تپ تپ نیافتاد !
من فکر میکنم فقط 206 اونم تیپ 5 ناز داره ! چون من امروز صبح تو منطقه ای سرد تو جاده هراز استارت زدم روشن شد اما انگار داشت میمرد ماشینسرفه میکرد ! ولی همون لحطه یک آزرا هم روشن کردیم مثل باقلوا روشن شد و اصلا به تپ تپ نیافتاد !
Last edited by isbn; 14-10-2011 at 20:33.
خوب آزرا پولشم خوشکل تره
ضمنا من از سال 84 تیپ 6 دارم. تا به حال تنها تعمیری که بردمش تعویض ست کامل ترموستات بوده. همین!!!
پس چرا اینقدر شما ناله میکنین؟!!!
همیشه با کوچکترین استارت روشن میشه.
اصلا قضیه پولش نبود دوست من !
من پرشیا هم داشتم تو سگ سرما زمستون با تک استارت روشن میشد و خیلی خوب هم کار میکرد ! اما 206 اونم تیپ 5 به سرما حساسیت داره . تو دی و بهمن که فک کنم مشکل استارت خوردن رو داشته باشیم .
خودتون دارید میگید 84 ! مطمئن باشید کیفیت قطعات اون زمان از الان خیلی بهتر بوده
دیروز بلاخره پیچ های دسته موتور منم برید و موتور سینی رو بوسید به طور کامل ولی زود بهش رسیدم نذاشتم آسیب جدی ببینه و سریعا به دادش رسیدم و الان در سلامت به سر میبره !
یا دیگه دوستان زیادی هستن اینجا که از بلاهای ماشین من با خبر هستن . مثل فرمون و گیربکس و .......
حالا میفهمید چرا ناله میکنم !
مثال آزرا هم برای این بود که خیلی از دوستان مشکل اصلی رو تو بنزین میبینن . ولی به نطر من آزرا و دیگر ماشین های خارجی مدل باالا باید از 206 حساس تر باشند نسبت به بنزین !
Last edited by isbn; 15-10-2011 at 15:56.
امروز ماشینو بردم صافکاری, جایی که بعد از کلی پرس و جو پیدا کردم. خدا رو شکر خیلی خوب از آب درامد
درسته که مثل روز اول نشد ولی 99 - 98 درصد مثل قبل شدهدیروز خیلی ناراحن بودم.
راستی نمی دونم چرا این دو روزه بنزین عادی زدم ماشین یکمی بهتر شده, تک استارت روشن میشه و شتابش بهتر شده!
الان احساس میکنم با بنزین سوپر کمی ماشینم لش میشه. در مورد اینکه با سوپر, اول صبح یا بیشتر وقتا باید دوبار
استارت بزنی منم موافقم چون برای منم عینا همینه!
Last edited by آرش-19; 15-10-2011 at 20:05.
ماشین شما مدل چه سالیه ؟؟
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
آقا یه سوال دارم :
شما چه روغن موتوری برای ماشینتون میریزین؟ قیمت؟ چقدر به چقدر عوض میکنین؟؟
فیلتر هوا / فیلتر روغن / فیلتر اتاق / فیلتر بنزین چطور؟
راستی شما از چه لنتی استفاده میکنین؟؟ میگن jurid بهترین هست. حتی از خود پژو-سیتروئن هم بهتره. والا من که از این ایساکویی ها میگیرم ولی خیلی هم راضی نیستم. شانسین!!!
مرسی.
Last edited by F A R I D; 15-10-2011 at 20:36.
ماشین من خرداد 90 8000 تا راه رفته روغن هم توتال 7000 ریختم.
فیلتر هم میگن 5000 تا تعویض بشه فیلتر روغن هم یکی در میان فیلتر بنزین با توجه به بنزین ایران پر پر 10000 تا
لنت من که فعلا همون کارخونه هست و تعویض نکردم ولی ی سری دیدیم به اسم bendix یا یه همچین چیزایی که میگن خیلی خوب هست .
آقا من امروز صبح اومدم ماشینو روشن کردم دیدم گیج روغن به صورت یه خط راست هست. گفتم احتمالا روغن کم کرده. ولی روغن رو 2000 تا پیش عوض کردم نباید کم کرده باشه. بعد الان که ماسینو روشن میکنم همه خونه های گیج روغن پر هست. نمیدونم چرا؟؟!!!!!!!! کسی می دونه؟
من بارها گفتم. کسایی که 206 یا 207i به تازگی میخرن حتما ببرن پیش یک مکانیک تا یه چک کلی بشه. پیچ های دسته موتور رو احتمالا تعویض میکنن.دیروز بلاخره پیچ های دسته موتور منم برید و موتور سینی رو بوسید به طور کامل ولی زود بهش رسیدم نذاشتم آسیب جدی ببینه و سریعا به دادش رسیدم و الان در سلامت به سر میبره !
سلام
من دیشب رفته بودم برای روکش صندلی و کف پوش ، یک مدل کف پوش داشت جنسش پلاستیکی بود البته یک مقدار کمی سفت بود و ظاهرا به صورت قالب داخلی ماشین فرم داده شده بود ظاهرا با دستگاه قالب شده بود بعد کف ماشین نصب میشد و از قسمت کناره ها زیر لاستیک درها چسب میخورد که ثابت بشه . کسی از دوستان تا حالا از اینا استفاده کرده ؟؟کیفیتش چطوره؟؟خوب میشینه کف ماشین و فیت میشه ؟؟چون همونجا داشت رو یک تیپ5 نصب میکرد بعضی جاهاش خوب نمینشست کف ماشین و بهش گفتم میگفت یک کم که پا بخوره خوب میشه و میشینه کف ماشین .
نظر دوستان چیه؟؟قیمتش هم میگفت 70
با تشکر
من 3 جا بردم نمایندگی هم بردم ولی از بس علمشون ضعیف هست و نفهم هستن همشون بلا غیر .
میگفتن آقا دسته موتورت سالم هست الکی پیله نکن . من خودم با خبرم از ماشینی که گرفتم !
باید حتما پیچاش میبرید تا این جماعت گشاد کاری بکنن .
و باید بگم که منم اولین مورد نیستم و کلا تولیدات 90 مشکل دسته موتور فرمون و سیم کلاچ و گیربکس رو دارن .
Last edited by isbn; 16-10-2011 at 14:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)