من یه سوالی برام پیش اومد مگه اندیشه یا شرکتهای دیگه نباید از مخابرات استان سرویس بگیرن زیر ساخت دیگه چه داستانیه؟ و اینکه ایا فرقی هم بین کیفیت مخابرات با زیر ساخت وجود داره یا نه ؟
.gif)
ضمنا امیدوارو هر چه زودتر یکشنبه شه و اندیشه به روزایه اوجش برگرده منم میرم داناعلی نظرمو ادا می کنم
فکر می کنم این توضیح ضروری باشه که اصلا شرکت زیر ساخت چیه !!! و چه ارتباطی با شرکت مخابرات داره ...
باید بگم که تو وزارت ارتباطات و فن آوری 15 تا سازمان و شرکت زیر مجموعه بودن شامل اینها :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی شرکت مادر تخصصی مخابرات و شرکتهای استانی مخابرات و شرکت ارتباطات زیرساخت هم 3 تا از شرکتهای دولتی زیرمجموعه وزارت ارتباطات بودن ... در اصل شرکت مخابرات ( که ما اینقده فحشش می دیم ! ) تو خیلی از موارد از جمله اجرای ف-ل-ت-ر-ی-ن-گ و تامین پهنای باند هیچ کاری انجام نمیده ... چند سال پیش اینا دیدن که شبکه فیبر نوری کشور و سایر خدمات نیاز داره تا زیر نظر یه شرکت مستقل ( البته دولتی ) کنترل بشه ... اومدن در کنار شرکت مخابرات این شرکت ارتباطات زیرساخت رو تاسیس کردن که وظایف مختلفی داره از جمله نظارت بر اجرای فیل-تر و خرید پهنای باند از خارج از کشور و نگهداری از کابلها و ... یعنی در اصل شرکتای اینترنتی پهنای باندشون رو از شرکت زیرساخت تحویل می گیرن نه شرکت مخابرات ... وقتی چند ماه پیش شرکت مخابرات رو مثلا خصوصی کردن شرکت زیرساخت همچنان دولتی موند چون وظایف خیلی مهمی بر عهدش هست که حساس و امنیتیه ! مثل همین فیل-تر :
کد:
پس با وجود اینکه شرکت مخابرات و زیرساخت تقریبا از یه قماش هستن و خیلی جاها کاراشون به هم مربوطه اما شرکت زیر ساخت یه سری وظایف و کارای خاص انجام میده و حتی مشکل کمبود پهنای باند یا هر نوع گند دیگه ای که به اینترنت میزنن یا تصمیمی که میگیرن بیشتر به این شرکت مربوطه تا شرکت مخابرات . این هم وظایف و کارایی که زیرساخت انجام میده :
کد:
این هم نشون میده که شرکت زیرساخت برخلاف مخابرات هنوز مثلا خصوصی نشده و زیر نظر دولته چون مسئولیتهای مهم و خیلی حساسی داره که فعلا صلاح نیست خصوصی بشه :
کد:
خب امیدوارم روشن شده باشه وقتی صحبت از شرکت زیرساخت میشه یعنی چی ... در یه کلام فعلا همه کاره اینترنت از آوردن پهنای باند جدید تا فیل-تر تا ... بر عهده اینجاست . اگه هم بعضی جاها کارمندای مخابرات یه محدودیتی تو مراکزشون اعمال می کنن معمولا دستور از طرف شرکت زیرساخت براشون صادر شده .
فکر می کنم قضیه کاملا روشن شد . اما ما کلا چون زیاد با اسم شرکت زیرساخت آشنایی نداریم وقتی می خوایم خدای نکرده فحش بدیم ! یه دفعه می گیم مخابرات فلان فلان شده!!!
در حالی که درستش اینه یا بگیم وزارت ارتباطات و فن آوری فلان فلان شده !! یا شرکت زیر ساخت فلان فلان شده ! .gif)
در مورد سرعت رپید هم که امشب یه کممممممم بهتر شده یادتون نره شب شنبه هست !!
البته واسه من خیییلی هم زیاد نشده ... تورنت خیلی بهتره الان ...مسئولان امشب احتمالاسرشون شلوغ بوده یه جورایی سیستمشون قاط زده از دستشون در رفته! گوش شیطان کر... سرعت تورنتم الان که 12:30 شبه بالای 120 کیلو بایته البته هنوز ساعت اوج مصرف شبانه نیست ولی بازم خوبه .