تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 280 از 2403 اولاول ... 1802302702762772782792802812822832842903303807801280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,791 به 2,800 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من بالاخره 5شنبه گرفتم ..
    همه چی رو وصل کردم ظاهرا باید منتظر بمونم باهام تماس بگیرن درسته؟؟؟؟
    بله معمولا تماس میگیرن یا ایمیل میدن ... اما هر وقت چراغ adsl مودمت روشن شد بدون خطت وصل شده ...اون وقت یه بار مودمت رو تنظیم اتوماتیک کن ( quick setup طبق راهنمایی که تو سایت هست ) . اکانت درست کن. تموم . رمز عبور ( برای چک کردن حساب کاربری تو سایت ) رو هم ببین تو برگه رسید ثبت نام برات نوشتن یا نه . اگه ندادنش می تونی بعد از راه اندازی خط زنگ بزنی ازشون بگیری... اگه جزو خوش شانس ها باشی حداقل 3 روز طول می کشه تا خطت از طرف مخابرات وصل شه.یعنی حداقل تا دوشنبه باید صبر کنی .

راستی این نکته رو هم بگم که الان دانلود از سایت 4shared برخلاف رپید هیچ مشکلی نداره و سرعتاش هنوز عالیه ... شاید بعضی از فایلا رو تو این سایت پیدا کنین :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by birak; 19-02-2010 at 18:30.

2. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من بالاخره 5شنبه گرفتم ..
    همه چی رو وصل کردم ظاهرا باید منتظر بمونم باهام تماس بگیرن درسته؟؟؟؟
    مبارکه..
    میتونی ببینی چراغ ADSL مودمت کی ثابت میشه اونموقع میفهمی خط وصل شده و بعدش زنگ بزن اندیشه بگو که خطت رو راه بندازن (بتونی کانکت بشی)..

داره خودمونی میشه ruzbe1313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

راستی این نکته رو هم بگم که الان دانلود از سایت 4shared برخلاف رپید هیچ مشکلی نداره و سرعتاش هنوز عالیه ...
    من که دیشب مجل داشتم (شاید مقطعی بوده)

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من که دیشب مجل داشتم (شاید مقطعی بوده)
    دیروز و امروز چند بار از 4shared آلبوم mp3 دانلود کردم (بدون استفاده از دانلود منیجر ) . سرعتش دقیقا بین 100 الی 110 کیلوبایت بود .مقطعی نبود . البته اینو هم بگم که منظورم شب نبوده چون شبا همه افت سرعت شدید دارن ... اما تو روز هم با رپید و تورنت مشکل اساسی هست . مشکل تورنت که یه کمی با اون تنظیم بهتر شده و خدا رو شکر امروز هم سرعت تورنت هم به بالای 100 می رسید ...البته دیشب تورنت سرعتش بین 20 تا 30 بود ( که البته اون هم از شبای پیش که بین 5 تا 15 نوسان داشت با اون ترفند کمی بهتر شده بود .)
    اما سرعت 4shared همین الان هم خوبه واسه من حدود 100 کیلو واسه تک فایل ( اشتراک 128 اندیشه خط 3 ) در حالی که سرعت رپید هنوز پایینه .
    Last edited by birak; 19-02-2010 at 20:08.

6. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مبارکه..
    میتونی ببینی چراغ ADSL مودمت کی ثابت میشه اونموقع میفهمی خط وصل شده و بعدش زنگ بزن اندیشه بگو که خطت رو راه بندازن (بتونی کانکت بشی)..

ایول بابا . حرفه ای . چطوری اینو فهمیدی .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقا سرعت رپیدم تو روزم گ...

آخه من نمیدونم این مسولایی که این غلطا رو میکنن بچه دبستانین چیان چقدر آدم عقده داره مگه؟!

از وقتی مخابرات به بردارای سپاهیه ما رسیده واقعا دارن حق برادریو بجا می زارن واسه ما!!!

گند بزنن به این وضع کفری میشه آدم

داره خودمونی میشه ebrahim_cid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    nomad

پيش فرض

دیروز و امروز چند بار از 4shared آلبوم mp3 دانلود کردم (بدون استفاده از دانلود منیجر ) . سرعتش دقیقا بین 100 الی 110 کیلوبایت بود .مقطعی نبود . البته اینو هم بگم که منظورم شب نبوده چون شبا همه افت سرعت شدید دارن ... اما تو روز هم با رپید و تورنت مشکل اساسی هست . مشکل تورنت که یه کمی با اون تنظیم بهتر شده و خدا رو شکر امروز هم سرعت تورنت هم به بالای 100 می رسید ...البته دیشب تورنت سرعتش بین 20 تا 30 بود ( که البته اون هم از شبای پیش که بین 5 تا 15 نوسان داشت با اون ترفند کمی بهتر شده بود .)
    اما سرعت 4shared همین الان هم خوبه واسه من حدود 100 کیلو واسه تک فایل ( اشتراک 128 اندیشه خط 3 ) در حالی که سرعت رپید هنوز پایینه .
    آقا سرعت کسی از راپید خوب شده من الان تست کردم سرعت عالی بود
    کس دیگه ای اینجوری هست؟

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

راستی کسی امروز از این قطع و وصل شدن هایه لحظه ای داشته؟؟؟؟کلی کلافه شدم امروز :( :( :(

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقا سرعت کسی از راپید خوب شده من الان تست کردم سرعت عالی بود
    کس دیگه ای اینجوری هست؟

نه بابا خوشبحالت واسه من که گند ترم شده 3 4 کیلو بایت!!

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من یه سوالی برام پیش اومد مگه اندیشه یا شرکتهای دیگه نباید از مخابرات استان سرویس بگیرن زیر ساخت دیگه چه داستانیه؟ و اینکه ایا فرقی هم بین کیفیت مخابرات با زیر ساخت وجود داره یا نه ؟
    ضمنا امیدوارو هر چه زودتر یکشنبه شه و اندیشه به روزایه اوجش برگرده منم میرم داناعلی نظرمو ادا می کنم
    فکر می کنم این توضیح ضروری باشه که اصلا شرکت زیر ساخت چیه !!! و چه ارتباطی با شرکت مخابرات داره ...
    باید بگم که تو وزارت ارتباطات و فن آوری 15 تا سازمان و شرکت زیر مجموعه بودن شامل اینها :
    کد:
    یعنی شرکت مادر تخصصی مخابرات و شرکتهای استانی مخابرات و شرکت ارتباطات زیرساخت هم 3 تا از شرکتهای دولتی زیرمجموعه وزارت ارتباطات بودن ... در اصل شرکت مخابرات ( که ما اینقده فحشش می دیم ! ) تو خیلی از موارد از جمله اجرای ف-ل-ت-ر-ی-ن-گ و تامین پهنای باند هیچ کاری انجام نمیده ... چند سال پیش اینا دیدن که شبکه فیبر نوری کشور و سایر خدمات نیاز داره تا زیر نظر یه شرکت مستقل ( البته دولتی ) کنترل بشه ... اومدن در کنار شرکت مخابرات این شرکت ارتباطات زیرساخت رو تاسیس کردن که وظایف مختلفی داره از جمله نظارت بر اجرای فیل-تر و خرید پهنای باند از خارج از کشور و نگهداری از کابلها و ... یعنی در اصل شرکتای اینترنتی پهنای باندشون رو از شرکت زیرساخت تحویل می گیرن نه شرکت مخابرات ... وقتی چند ماه پیش شرکت مخابرات رو مثلا خصوصی کردن شرکت زیرساخت همچنان دولتی موند چون وظایف خیلی مهمی بر عهدش هست که حساس و امنیتیه ! مثل همین فیل-تر :
    کد:
    پس با وجود اینکه شرکت مخابرات و زیرساخت تقریبا از یه قماش هستن و خیلی جاها کاراشون به هم مربوطه اما شرکت زیر ساخت یه سری وظایف و کارای خاص انجام میده و حتی مشکل کمبود پهنای باند یا هر نوع گند دیگه ای که به اینترنت میزنن یا تصمیمی که میگیرن بیشتر به این شرکت مربوطه تا شرکت مخابرات . این هم وظایف و کارایی که زیرساخت انجام میده :
    کد:
    این هم نشون میده که شرکت زیرساخت برخلاف مخابرات هنوز مثلا خصوصی نشده و زیر نظر دولته چون مسئولیتهای مهم و خیلی حساسی داره که فعلا صلاح نیست خصوصی بشه :
    کد:
    خب امیدوارم روشن شده باشه وقتی صحبت از شرکت زیرساخت میشه یعنی چی ... در یه کلام فعلا همه کاره اینترنت از آوردن پهنای باند جدید تا فیل-تر تا ... بر عهده اینجاست . اگه هم بعضی جاها کارمندای مخابرات یه محدودیتی تو مراکزشون اعمال می کنن معمولا دستور از طرف شرکت زیرساخت براشون صادر شده .
    فکر می کنم قضیه کاملا روشن شد . اما ما کلا چون زیاد با اسم شرکت زیرساخت آشنایی نداریم وقتی می خوایم خدای نکرده فحش بدیم ! یه دفعه می گیم مخابرات فلان فلان شده!!! در حالی که درستش اینه یا بگیم وزارت ارتباطات و فن آوری فلان فلان شده !! یا شرکت زیر ساخت فلان فلان شده !

در مورد سرعت رپید هم که امشب یه کممممممم بهتر شده یادتون نره شب شنبه هست !! البته واسه من خیییلی هم زیاد نشده ... تورنت خیلی بهتره الان ...مسئولان امشب احتمالاسرشون شلوغ بوده یه جورایی سیستمشون قاط زده از دستشون در رفته! گوش شیطان کر... سرعت تورنتم الان که 12:30 شبه بالای 120 کیلو بایته البته هنوز ساعت اوج مصرف شبانه نیست ولی بازم خوبه .
    Last edited by birak; 20-02-2010 at 01:01.

13. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •