تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 280 از 581 اولاول ... 180230270276277278279280281282283284290330380 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,791 به 2,800 از 5810

نام تاپيک: آموزش تمام قسمت های مورد نیاز برای کاربران در انجمن

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوست گلم، عکس گذاشتن با عکس پیوست کردن فرق داره

پیوست یا attach کردن عکس، آپلود اون روی سرور اختصاصی پیسی ورلده که این امر فقط از سوی همکاران، ناظران، مدیران، سوپر مدیران و ادمین‌ها امکان‌پذیره و هیچ کاربر دیگه‌ای از چنین حقی برخوردار نیست ...

اگه منظورتون از اینکه خیلی از دوستان رو دیدید که تو تاپیک‌ها عکس گذاشتند، اینه که تو پست‌هاشون از عکس استفاده کردند، باید بگم که این امکان واسه شما هم به راحتی و با استفاده از دکمه‌ی امکان پذیره ... با این دکمه شما قادرید لینک عکس مورد نظرتون رو وارد کنید و اون رو به صورت تصویر در پستتون بگنجونید ...
    فقط باید این لینک رو داشته باشید !! اگه عکس قبلاً در فضای نت آپلود شده، لینکش رو برداشته و اینجا می‌ذارید، اما اگه عکس رو از روی هاردتون می‌خواید در اینجا قرار بدید، ابتدا باید تو یه سایت آپلود عکس اون رو آپلود کنید و در آخر، Direct Link اون رو که با http شروع و به پسوند اون عکس (jpg یا png یا ...) ختم میشه، با دکمه‌ی اینجا بذارید ...

یکی دو نمونه سایت خوب برای آپلود عکس:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    با این حال، یک درصد احتمال میدم که منظورتون این باشه که کاربری در پست خودش از تصاویر Attach شده استفاده کرده ... چنین مواردی بسیار معدودن و از دو حالت (تا جایی که یادم میاد) خارج نیستن: 1- اون کاربر قبلاً جز تیم مدیریت بوده و الان تصاویر پیوست شده‌اش از کار نیفتاده‌اند 2- مدیر یا همکاری، پست یک کاربر عادی رو ویرایش کرده ...

آقا ممنون از این کاملتر و بهتر دیگه نمشد توضیح بدی -دمت گرم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

ممنون کورش جان بابت توضیحاتت.....
    توضیحات کاملت رو دیدم گفتم چرا یه تاپیک مخصوص آموزش پست گذاشتن نباشه..آخه خیلی ها رو دیدم درباره اش پرسیدن و دوستان لطف کردن و جواب دادن......کار سختی هم نیست..چون فونت و رنگ و سایز و اینارو همه بلد ان...فقط نقل کردن....عکس گذاشتن ومحتوای مخفی هست که یکی باید زحمت بکشه توضیح بده معمولا کسانی که تازه وارد دنیای نت و فروم میشن خوب بلد نیستن.. طبیعی هست....اگه تو همین قسمت آموزش تمام قسمتهاي مورد نياز براي كاربران در انجمن تاپیکش زده بشه..مدیران هم لطف کنن تاپیک رو قفل کنن خوب میشه اینطوری اگه کسی قسمتی سوال داشت کافیه لینک تاپیک رو براش بزارید....

(البته پیشنهاد بود و باید تو قسمت پیشنهاد مطرح میشددیدم چون زحمت کشیدی کامل توضیح دادی و اونجا هم ادمین ها فقط میبینن گفتم همینجا بگم)
    Last edited by Mahdi/s; 04-02-2011 at 22:23.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

جریان این یوزر چیه؟
    کد:

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

جریان این یوزر چیه؟
    کد:
    ایشون از طریق ویرایش مشخصات، ایمیلشون رو تغییر دادن و حالا حساب کاربریشون در انتظار Activate کردنه؛ یعنی خودشون باید روی لینک ایمیل فعال‌سازی‌ای که به ایمیل جدید فرستاده شده، کلیک کنند و کاربریشون رو دوباره فعال‌سازی ...
    ممنون کورش جان بابت توضیحاتت.....
    توضیحات کاملت رو دیدم گفتم چرا یه تاپیک مخصوص آموزش پست گذاشتن نباشه..آخه خیلی ها رو دیدم درباره اش پرسیدن و دوستان لطف کردن و جواب دادن......کار سختی هم نیست..چون فونت و رنگ و سایز و اینارو همه بلد ان...فقط نقل کردن....عکس گذاشتن ومحتوای مخفی هست که یکی باید زحمت بکشه توضیح بده معمولا کسانی که تازه وارد دنیای نت و فروم میشن خوب بلد نیستن.. طبیعی هست....اگه تو همین قسمت آموزش تمام قسمتهاي مورد نياز براي كاربران در انجمن تاپیکش زده بشه..مدیران هم لطف کنن تاپیک رو قفل کنن خوب میشه اینطوری اگه کسی قسمتی سوال داشت کافیه لینک تاپیک رو براش بزارید....

(البته پیشنهاد بود و باید تو قسمت پیشنهاد مطرح میشددیدم چون زحمت کشیدی کامل توضیح دادی و اونجا هم ادمین ها فقط میبینن گفتم همینجا بگم)
    خواهش می‌کنم الون جان ...
    ایده‌ی خوبیه و اگه عملی بشه، فکر کنم کم نباشن کسایی که توانایی و حوصله‌ی آموزش و راهنمایی کاربرا رو داشته باشن ... (به شخصه تا حالا چند بار مباحثی رو مفصل توضیح دادم، اما با پرسش دوباره‌ی همون مباحث از طرف کاربران جدید رو‌به‌رو شدم که از طرف دیگر عزیزان دوباره مورد راهنمایی قرار گرفتن که اگه این‌ آموزش‌ها در کنار هم و بدون پست‌های اضافی می‌بود، دیگه نیازی به تکرار مکررات و موازی کاری نبود ...)

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

خواهش می‌کنم الون جان ...
    ایده‌ی خوبیه و اگه عملی بشه، فکر کنم کم نباشن کسایی که توانایی و حوصله‌ی آموزش و راهنمایی کاربرا رو داشته باشن ... (به شخصه تا حالا چند بار مباحثی رو مفصل توضیح دادم، اما با پرسش دوباره‌ی همون مباحث از طرف کاربران جدید رو‌به‌رو شدم که از طرف دیگر عزیزان دوباره مورد راهنمایی قرار گرفتن که اگه این‌ آموزش‌ها در کنار هم و بدون پست‌های اضافی می‌بود، دیگه نیازی به تکرار مکررات و موازی کاری نبود ...)
    اره دیـگه....تاپیک رو هرکسی زحمتش رو کشید باید به بابک هم بگه که قفل بشه اینطوری دیگه پست های دیگه توش مطرح نمیشه و دسترسی هم راحت تر و بهتر میشه//

داره خودمونی میشه Dezak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان. چجوری میشه یه لینک گذاشت توی سایت ولی خوده لینک و نشون نده و به جاش یه نوشته گذاشت و هر وقت که روی نوشته کلیک می کنیم به اون لینک مورد نظر بریم( هایپر لینک) ؟؟؟؟؟؟ میدونم این امکان برای من مقدور نیست و باید همکار باشم تا بتونم اما اگه میشه شیوه این کار رو توضیح بدید..... خیلی واجب!!!!

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان. چجوری میشه یه لینک گذاشت توی سایت ولی خوده لینک و نشون نده و به جاش یه نوشته گذاشت و هر وقت که روی نوشته کلیک می کنیم به اون لینک مورد نظر بریم( هایپر لینک) ؟؟؟؟؟؟ میدونم این امکان برای من مقدور نیست و باید همکار باشم تا بتونم اما اگه میشه شیوه این کار رو توضیح بدید..... خیلی واجب!!!!
    نه نمیشه
    همونطور که میدونی...

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

با سلام
    زماني كه اين امكان واستون محيا بشه توي نوار ابزارتون دكمه ي مربوط به قرار دادن hyperlink رو داريد و ميتونيد لينك ها رو قرار بديد
    بدين صورت كه قسمتي كه ميخوايد لينك داده بشه بهش رو انتخاب ميكنيد و سپس اين دكمه ر و انتخاب و لينكي كه ميخوايد بهش بديد رو وارد كنيد
    يا اينكه اگه لينك در جايي ديگه به صورت آماده هست با كپي كردن متن فعال اون، ميتونيد جايي ديگه هم داشته باشيد

موفق باشيد.

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

اگه در کل می‌خواید بدونید چه جوری چنین کاری امکان پذیره، باید بگم که اگه قابلیتش رو داشته باشید (یعنی همکار یا ناظر یا مدیر و ... باشید) در کنار گزینه‌هایی مثل و گزینه‌ای هم به این شکل خواهید داشت:
    برای کاری که شما می‌خواهید بکنید، باید ابتدا متنی که قراره با کلیک بر اون به لینک مورد نظر هدایت شیم رو سلکت کنید و بعد روی این دکمه () کلیک کرده و لینک مورد نظر رو وارد کنید ...

ویرایش: سروش جان زودتر به درستی توضیح دادن ... با عرض پوزش!

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

تو بیشتر انجمن ها این گزینه لینک کردن برای همه کاربرا ها وجود داره
    ولی نمیدونم چرا تو پی سی این گزینه فقط برای همکاره و ناظرها است
    فکر نکنم اگر برای همه کاربرها این گزینه فعال بشه مشگلی پیش بیاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •