آقا ممنون از این کاملتر و بهتر دیگه نمشد توضیح بدی -دمت گرم
آقا ممنون از این کاملتر و بهتر دیگه نمشد توضیح بدی -دمت گرم
ممنون کورش جان بابت توضیحاتت.....
توضیحات کاملت رو دیدم گفتم چرا یه تاپیک مخصوص آموزش پست گذاشتن نباشه..آخه خیلی ها رو دیدم درباره اش پرسیدن و دوستان لطف کردن و جواب دادن......کار سختی هم نیست..چون فونت و رنگ و سایز و اینارو همه بلد ان...فقط نقل کردن....عکس گذاشتن ومحتوای مخفی هست که یکی باید زحمت بکشه توضیح بده معمولا کسانی که تازه وارد دنیای نت و فروم میشن خوب بلد نیستن.. طبیعی هست....اگه تو همین قسمت آموزش تمام قسمتهاي مورد نياز براي كاربران در انجمن تاپیکش زده بشه..مدیران هم لطف کنن تاپیک رو قفل کنن خوب میشه اینطوری اگه کسی قسمتی سوال داشت کافیه لینک تاپیک رو براش بزارید....
(البته پیشنهاد بود و باید تو قسمت پیشنهاد مطرح میشددیدم چون زحمت کشیدی کامل توضیح دادی و اونجا هم ادمین ها فقط میبینن گفتم همینجا بگم)
Last edited by Mahdi/s; 04-02-2011 at 22:23.
جریان این یوزر چیه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایشون از طریق ویرایش مشخصات، ایمیلشون رو تغییر دادن و حالا حساب کاربریشون در انتظار Activate کردنه؛ یعنی خودشون باید روی لینک ایمیل فعالسازیای که به ایمیل جدید فرستاده شده، کلیک کنند و کاربریشون رو دوباره فعالسازی ...خواهش میکنم الون جان ...ممنون کورش جان بابت توضیحاتت.....
توضیحات کاملت رو دیدم گفتم چرا یه تاپیک مخصوص آموزش پست گذاشتن نباشه..آخه خیلی ها رو دیدم درباره اش پرسیدن و دوستان لطف کردن و جواب دادن......کار سختی هم نیست..چون فونت و رنگ و سایز و اینارو همه بلد ان...فقط نقل کردن....عکس گذاشتن ومحتوای مخفی هست که یکی باید زحمت بکشه توضیح بده معمولا کسانی که تازه وارد دنیای نت و فروم میشن خوب بلد نیستن.. طبیعی هست....اگه تو همین قسمت آموزش تمام قسمتهاي مورد نياز براي كاربران در انجمن تاپیکش زده بشه..مدیران هم لطف کنن تاپیک رو قفل کنن خوب میشه اینطوری اگه کسی قسمتی سوال داشت کافیه لینک تاپیک رو براش بزارید....
(البته پیشنهاد بود و باید تو قسمت پیشنهاد مطرح میشددیدم چون زحمت کشیدی کامل توضیح دادی و اونجا هم ادمین ها فقط میبینن گفتم همینجا بگم)
ایدهی خوبیه و اگه عملی بشه، فکر کنم کم نباشن کسایی که توانایی و حوصلهی آموزش و راهنمایی کاربرا رو داشته باشن ... (به شخصه تا حالا چند بار مباحثی رو مفصل توضیح دادم، اما با پرسش دوبارهی همون مباحث از طرف کاربران جدید روبهرو شدم که از طرف دیگر عزیزان دوباره مورد راهنمایی قرار گرفتن که اگه این آموزشها در کنار هم و بدون پستهای اضافی میبود، دیگه نیازی به تکرار مکررات و موازی کاری نبود ...)
اره دیـگه....خواهش میکنم الون جان ...
ایدهی خوبیه و اگه عملی بشه، فکر کنم کم نباشن کسایی که توانایی و حوصلهی آموزش و راهنمایی کاربرا رو داشته باشن ... (به شخصه تا حالا چند بار مباحثی رو مفصل توضیح دادم، اما با پرسش دوبارهی همون مباحث از طرف کاربران جدید روبهرو شدم که از طرف دیگر عزیزان دوباره مورد راهنمایی قرار گرفتن که اگه این آموزشها در کنار هم و بدون پستهای اضافی میبود، دیگه نیازی به تکرار مکررات و موازی کاری نبود ...)تاپیک رو هرکسی زحمتش رو کشید باید به بابک هم بگه که قفل بشه اینطوری دیگه پست های دیگه توش مطرح نمیشه و دسترسی هم راحت تر و بهتر میشه//
سلام دوستان. چجوری میشه یه لینک گذاشت توی سایت ولی خوده لینک و نشون نده و به جاش یه نوشته گذاشت و هر وقت که روی نوشته کلیک می کنیم به اون لینک مورد نظر بریم( هایپر لینک) ؟؟؟؟؟؟ میدونم این امکان برای من مقدور نیست و باید همکار باشم تا بتونم اما اگه میشه شیوه این کار رو توضیح بدید..... خیلی واجب!!!!
نه نمیشه
همونطور که میدونی...
با سلام
زماني كه اين امكان واستون محيا بشه توي نوار ابزارتون دكمه ي مربوط به قرار دادن hyperlink رو داريد و ميتونيد لينك ها رو قرار بديد
بدين صورت كه قسمتي كه ميخوايد لينك داده بشه بهش رو انتخاب ميكنيد و سپس اين دكمه ر و انتخاب و لينكي كه ميخوايد بهش بديد رو وارد كنيد
يا اينكه اگه لينك در جايي ديگه به صورت آماده هست با كپي كردن متن فعال اون، ميتونيد جايي ديگه هم داشته باشيد
موفق باشيد.
اگه در کل میخواید بدونید چه جوری چنین کاری امکان پذیره، باید بگم که اگه قابلیتش رو داشته باشید (یعنی همکار یا ناظر یا مدیر و ... باشید) در کنار گزینههایی مثلو
گزینهای هم به این شکل خواهید داشت:
برای کاری که شما میخواهید بکنید، باید ابتدا متنی که قراره با کلیک بر اون به لینک مورد نظر هدایت شیم رو سلکت کنید و بعد روی این دکمه () کلیک کرده و لینک مورد نظر رو وارد کنید ...
ویرایش: سروش جان زودتر به درستی توضیح دادن ... با عرض پوزش!
تو بیشتر انجمن ها این گزینه لینک کردن برای همه کاربرا ها وجود داره
ولی نمیدونم چرا تو پی سی این گزینه فقط برای همکاره و ناظرها است
فکر نکنم اگر برای همه کاربرها این گزینه فعال بشه مشگلی پیش بیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)