سلام من میخوام نقشه های فابریک گوشی دانلود کنم
نوکیا مپ لودر و از کجا میشه دانلود کرد
سلام من میخوام نقشه های فابریک گوشی دانلود کنم
نوکیا مپ لودر و از کجا میشه دانلود کرد
MapLoaderSetup1.0.w7.02 ورژن قدیمی شامل نقشه ایران
اینم نقشه ها به صورت کرک شده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آپدیت : فوق العاده : نقشه های نوکیا برای GPS کرک شد Nokia Maps v2.0.2602 illusion
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان عزیز من یه گوشی n95 8gb دارم وقتی به قسمت بار کد میرم عمل بار کد رو انجام میده و save هم میکنم اما وقتی به قسمت saved data میرم چیزی اونجا save نمیشه......مشکل از کجاست
سلام به همه من یک مودم دیلینک 2640t گرفتم ولی هر کاری میکنم نمیتونم ارتباط بی سیم
با مودم بر قرار کنم با ایرانسل یک بار وسل شدم که از اعتبار کم میکرد ولی با سیم کارت دایمی
وصل نمیشه لطفا به من کمک کنید.
ببخشید دوباره مزاحم میشم
من می خواستم این گوشی رو بخرم اما جدیدا بین امنیا با n95 8gb گیر کردم
توقعات من از گوشی : 1- صدای در حد متوسط باشه اما کیفیت خوبی داشته باشه
2 - نرم افزار خورش خوب باشه
3- بازی خورش خوب باشه
4- در بیرون از خونه بشه باهاش کار کرد چون من شنیدم که کسایی که امنیا دارن در بیرون از خونه خوب مثلا نمیتونند ای ام اس بدن یا بخونند
لطفاً نظر تون رو بنویسید ممنون میشم در ضمن نگید که n95 بزرگه و بیشتر مردونست و از این حرف ها . چون گوشم از این حرفها پره...
در ضمن برای این اینجا نوشتم که خودتون چون این گوشی رو دارید بهتر میتونید اظهار نظر کنید. ممنون
1-کیفیت صدا عالی
2-همینو بگم که خودم 55 نرم افزار روش ریختم
3-با توجه به ساختار گوشی و شتاب دهنده گرافیکی حرف نداره
4-این یکی رو منظورتون رو نفهمیدم!
منم 2ماهه 8gb گرفتم.قبلش میخواستم امنیا بگیرم.
ار نظر نرم افزار: نرم افزار های سیمبین بیشتر مربوط به موبایل هست و امنیا بیشتر شبیه به کامپیوتر یعنی نرم افزار های سیمبین بیشترشون مربوط به بالا بردن کارایی تلفن شما هستند و ویندوز موبایل بیشتر برای اینکه دور از کامپیوتر هستید یه کارایی (نه در سطح کامپیوتر)بتونید انجام بدید.
از نظر بازی:اصلا قابل مقایسه نیستن و 8gb خیلی خیلی بهتره.
از نظر صدا:امنیا را نمیدونم ولی 8gb خیلی خوبه.کیفیت صدای هندزفیریشم عالیه البته معلومه مثل mp3 player نیست ولی نزدیکشه
8gb را در بیرون خونه هم میشه باهاش کار کرد مشکلی نداره
Last edited by iceweek; 04-02-2009 at 09:17.
اگه آپدیت کنم چه امکاناتی اضافه میشه ؟
عواقب آپدیت کردن چیه ؟
دوست من عواقب نداره محاسن داره .....
کلاً وقتی یه فریموری از طرف نوکیا به بازار عرضه میشه دارای یکسری محاسنی هست که نبودنش باعث تضعیف گوشی نمیشه و اگه این آپدیتها روی گوشی نصب بشن یکسری امکانات به گوشی اضافه میکنه که بودنش بهتر از نبودنش هست .....
مثلاً روی فضای خالی رم داخلی گوشی رو بالا میبره .... بعضی اوقت آیکون برنامه ای اضافه میکنه .....و ......
در هر صورت پیشنهاد میکنم اگه میتونی حتماً آپدیت کن .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)