تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 280 از 545 اولاول ... 180230270276277278279280281282283284290330380 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,791 به 2,800 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

من تا الان مقداری از بازی رو رفته ام.به نظرم خیلی با 4 فرق کرده اما زیباتر شده.داستان بازی واقعا زیباست و اینکه ترس خیلی کم رنگ شده زیاد مهم نیست چون داستان و گرافیک زیبا واقعا جاشو پر میکنه.بازی یک اکشن بسیار زیبا داره.به نظرم واقعا بازی زیبایی ولی یک مشکل چرا لیزر روشن نمیشه.بدون لیزر کیفش کمه

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

دوستان من نسخه ی کامپیوتر رو دانلود کردم

بعد تو کنسول نشونه گیریش با لیزر بود

این جا نمیشه رو لیزر گذاشت ؟

داره خودمونی میشه Vahid_2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برای فعال کردن لیزر این کار رو انجام بدین از My DocumentsپوشهCAPCOMوفایلconfig.iniرو اجرا کنید Stereo=OFFرو به Stereo=ONاز طریق تایپ کردن عوض کنید

4. 5 کاربر از Vahid_2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

من لیزرو گذاشتم

حالا اون نشونه زو چطوری ور دارم ؟

اهان یه چیزی !

یه پچ برای آنلاین بازی کردنش دان کردم ولی کار نکرد :(

اگه نباشه جاش خالی می مونه kkain-blood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

بابا این نسخه boysteam دهن منو...کرد حالا رسیدم به chapter 5-2 دوباره موقع باز کردن یه در error میده میپره بیرون!دارم روانی میشم !!!!!!!
    error: inflate:invalid -3
    کسی راه حلی نداره؟

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ممنون layken عزیز بابت نقد خیلی خوبت
    دقیقا حرف دل همه اویل بازهای واقعی رو زدی اویل 5 نمی گم قشنگ نیست اما یه جورایی یه ضد حال تقریبی رو به همه طرفداران خودش وارد کرد. دوستانی که هنوز این بازی رو نگرفتند و میخوان تهیه کنند با این حرف من پشیمان نشند چون واقعا یه بازی قشنگ رو از دست می دند اما اگر به خیال خود فکر می کنید میخواین اویل بازی کنید یک اویل مانند سایر اویل های قبلی متاسفانه باید بگم که اصلا اینطوری نیست در تایید حرفهای layken عزیز باید بگم که پسر دایی منم از جمله بازی خورهای حسابیه البته فقط بازیهایی از سبک اکشن خوشش میاد و به هیچ وجه اویل بازی نمی کرد و همیشه با هم می ریم بیرون تا بازی جدید بگیریم و اون همیشه به من سرکوفت میزد که به جای گرفتن یه بازی ترسناک مثل اویل بیا و یه بازی اکشن بگیر. همیشه وقتی من اویل بازی می کردم اصلا پیشم نمی موند و یه جورایی می گفت از اویل می ترسه و دوست نداره بهش شوک بد وارد بشه و این همیشه منو خوشحال می کرد که اویل چه بازی قدرتمندی هستش که خیلی ها به خاطر ترس درون بازیش عاشق این بازی هستند و خیلی ها هم به خاطر هراس از بازی و هراس از اینکه نکنه وسط بازی سکته کنند اصلا دنبال این بازی نمی رفتند و حتی از اسمش نیز می ترسیدند!!! اما حالا چی؟ دیروز پسر داییم اومد خونمون و کلی واسش جالب بود که آیا واقعا این همون اویله؟؟!!! خلاصه اینکه همین پسردایی که جرات نداشت حین انجام بازی کنارم بشینه سریعا بهم گفت بازی رو بهش بدم تا بره بشینه تو خونه خودشون بازی کنه!!!! می گفت این اصلا ترسناک نیست و خوراک خودمه ! یعنی اکشنه !!

خلاصه اینکه در بازی رزیدنت اویل 5 چیزی به عنوان ترس وجود ندارد ( البته منظور من به نسبت با سری های قبله ) و بازی رزیدنت اویل بدون ترس یعنی هیچ !!! حالا میخواد گرافیکش در حد خدا باشه میخواد گیم پلی فوق العاده باشه میخواد اصلا همه چیزیش خوب باشه وقتی بازی ترس نداشته باشه یعنی اون بنیاد اصلی بازی وجود نداشته باشه و آدم انگار نه انگار داره اویل بازی می کنه دیگه نمیشه به این بازی نمره خوبی داد

امیدوارم اگر سری بعدی این بازی قراره بیاد اینطوری نباشه من تازه از اویل 4 هم خیلی راضی نبودم اما وقتی اویل 5 رو دیدم گفتم بابا صد رحمت به اویل 4 که حداقل بعضی جاهاش یه نیمچه ترسی به آدم غالب می کرد!!!

از سایر دوستان هم میخوام نظراتشون رو بگن البته فقط دوستانی که از اویل 1 تا حالا دارن بازی می کنند چون کسی که فقط اویل 5 رو بازی کرده 100 درصد میگه بهترین بازی هستش که تو عمرم بازی کردم!!!
    Last edited by konami-pes; 22-09-2009 at 08:51.

8. 2 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان الان توی بازار مال کدام شرکت سالکمه که من 2 -3 روز آینده می رم (ولی عصر ) بگیرم؟
    شرکت تاکین سیلورشو زده؟؟ سالمه؟

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

بابا این نسخه boysteam دهن منو...کرد حالا رسیدم به chapter 5-2 دوباره موقع باز کردن یه در error میده میپره بیرون!دارم روانی میشم !!!!!!!
    error: inflate:invalid -3
    کسی راه حلی نداره؟

شما چرا اینقدر خودتون رو اذیت میکنید ول کنید این نسخه اشغال boysteam رو بگردید
    تو بازار نسخه dvd 9 رو پیدا کن من از همین استفاده میکنم ارزش دنبالش رفتن داره
    مطمئن باش پیدا میکنی بیشتر رو دو dvd هستش خدا میدونه چقدر اینجا تایپیک
    زدن بابت این مشکل

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

بازي رو برا دومين بار با شوا تموم كردم.بيد بگم كنترل شوا خيلي بد بود.چون دوربين از روي شونه سمت راست رفته بود روي شونه سمت چپ.لباس ها خيلي بد بودنبجز لباسS.T.A.R.S كريس.اون تيركمون شوا هم خوب بود.گتلينگ گان هم افنضاح بود!چون انگار كريس يه كمد گزاشته پشتش داره راه ميبرش!بخش مرسناريز از نسخه قبلي آسون تر بود و شخصيت ها كم بودن.ديگه چي بگم؟
    آها figure ها يه سري شونو خريدم خوب بودن بدك نبودن.دارم بازي رو دوباره روي veternو professionalميرم.

12. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Vahid_2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من لیزرو گذاشتم

حالا اون نشونه زو چطوری ور دارم ؟
    شرمندم اینو بلد نیستم
    ولی هرچی گزینه تویconfig.iniبود OFFکردم اون نشونه نرفت ولی جزِییات بازی حذف شد وبرای اونایی که سیستمشون ضعیفه میشه یه ترفند برای اجرای روان بازی.

بازي رو برا دومين بار با شوا تموم كردم.بيد بگم كنترل شوا خيلي بد بود.چون دوربين از روي شونه سمت راست رفته بود روي شونه سمت چپ.لباس ها خيلي بد بودنبجز لباسS.T.A.R.S كريس.اون تيركمون شوا هم خوب بود.گتلينگ گان هم افنضاح بود!چون انگار كريس يه كمد گزاشته پشتش داره راه ميبرش!بخش مرسناريز از نسخه قبلي آسون تر بود و شخصيت ها كم بودن.ديگه چي بگم؟
    آها figure ها يه سري شونو خريدم خوب بودن بدك نبودن.دارم بازي رو دوباره روي veternو professionalميرم.
    ببخشید یعنی من که الان دارم با کریس دوباره میرم لباس ازاد نمیشن؟؟؟ولی برای هرکزودوم یه لباس ازاد شده ویه افکت سیاه سفید هم به محیط اضافه شده مثل این فیلم قدیمی هابرای شما چنتا افکت ازاد شده؟؟؟/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •