___ چه ببازه، چه ببره، ما نمیایم تو تاپیک ___ها. پس تو هم نیا.. برو...
اصلاً بزارین هرچی دوست داره بگه.. ما کار خودمون رو میکنیم..
___ چه ببازه، چه ببره، ما نمیایم تو تاپیک ___ها. پس تو هم نیا.. برو...
اصلاً بزارین هرچی دوست داره بگه.. ما کار خودمون رو میکنیم..
آره. استقلال قهرمانه.. شک نکن.. هفته های بعد میبینی..
/هفته دوم ليگ برتر فوتبال/
پگاه با شكست استقلال تهران صدرنشين موقت ليگ شد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال تهران در هفته دوم ليگ برتر با نتيجه يك بر صفر برابر پگاه گيلان شكست خورد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اولين ديدار هفته دوم ليگ برتر از ساعت 15/17 امروز در ورزشگاه سردار جنگل برگزار شد.
آدريانو الوز مهاجم برزيلي پگاه گيلان در دقيقه75 تك گل اين مسابقه را به ثمر رساند.
رحيم رحيمي مقدم قضاوت اين مسابقه را برعهده داشت و به امير حسين يوسفي از پگاه و علي عليزاده از استقلال اخطار داد.
در اين ديدار پيروز قرباني دردقيقه 83 يك گل در موقعيت آفسايد براي استقلال تهران به ثمر رساند.
پگاه با اين پيروزي 4 امتيازي شد و به طور موقت به جاي استقلال تهران در صدر جدول قرار گرفت.
ساير بازي ها در حال برگزاري است.
اين تيم در فينال فصل گذشته جام حذفي در تهران به استقلال بازي را واگذار كرد و نايب قهرمان شد.
تركيب استقلال تهران:
اشكان نامداري، بيژن كوشكي( از دقيقه 77 علير ضا عباسفرد)، پيروز قرباني، ابراهيم تقي پور، پژمان منتظري، خسرو حيدري، مجتبي جباري، مهدي اميرآبادي، سياوش اكبرپور، علي عليزاده و آرش برهاني(از دقيقه 46 ميثم منيعي)
سرمربي: امير قلعه نويي
انتهاي پيام/
بزنید شبکه 3 .... باز این خیابانی شروع کرده به چرت و پرت گفتن ......
بازی بعدی کی هست ؟؟؟؟
maryampaezi202000*, amirtaker+, amir_a, bleu2u4u, emad64, ESTEGHLAL 67+, e_mohsen83, mahn90+, Majid393, mobin_mcdc2000, Mojtaba-MCI, persian365, saeed atletico, بردیا+
خوبه.. بذار بیان..
اقا هرکی از این پرسپولیسیا اومد اینجا حرفی زد و باعث جنجال شد بدونه که واسه بن کردنش دریغ نمیکنیم.
چی می گی!!!
مگه اینجا خصوصیه؟!
اتقاقا من حرف بدی هم نزدم...
این چند روزه خیلی صحبت های این تاپیک رو دنبال کردم ، مخصوصا حرف های تو رو!!!
20 ساعت مونده به تداوم صدر نشی...
19 ساعت...
8 ساعت!
2 ساعت...
2 دقیقه!!!
و
.
.
.
----------
من از عمد اینجا پست نمی دادم که اگه یه وقت پگاه باخت ضایع نشم...
خدا رو شکر که پگاه برد و 4 امتیازی شد...
یکشنبه
19:15 استقلال - سپاهان
ورزشگاه آزادی
اینو گفته باشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)