استرس نداشته باش ما میبریم به راحتی
استرس نداشته باش ما میبریم به راحتی
Viva barca
اون بازی تشریفاتی بود. بارسا انگیزه ای نداشت که بازی کنه .
امسال تو سه جام بارسا میجنگید و میجنگه. تو همش هم شانس نخست قهرمانیه .
سولاخ شهر مادرید کیه ؟
=================================================
/هفته سي و چهارم لاليگا اسپانيا/
رئال مادريد با 6 گل تحقير شد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال رئال مادريد با قبول شكست خانگي 6 بر 2 برابر بارسلونا در ورزشگاه سانتياگو برنابئو تحقير شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه مردان خوانده راموس به پيروزي خانگي برابر بارسلونا نياز جدي داشتند، اين بارسلونا بود كه شايستگي خود را براي قهرماني در لاليگا اثبات كرد و تا نزديكي جام پيش رفت.
بارسا در حضور 98 هزار نفر تماشاگر ورزشگاه را بر سر رئال ويران كرد. در دقيقه 14 راموس موفق شد آبيدال را كنار بزند و سانتر زيباي او با ضربه سر گونسالو هيگواين تكميل شد تا رئال مادريد يك بر صفر پيش بيفتد اما اين گل خيلي زود با گل ويران كننده هانري پاسخ داده شد.
اين آغاز هنرنمايي هاي مردان گوارديولا بود و كارلوس پويول كاپيتان بارسلونا در دقيقه 20 گل دوم را به ثمر رساند و بازوبند منقش به پرچم كاتالونيا را به رخ تلويزيون دولتي اسپانيا كشيد.
ليونل مسي ديگر مهاجم بارسلونا نيز كاسياس را از موج تحقير در نيمه اول بي نصيب نگذاشت تا بارسلونا با نتيجه 3 بر يك وارد رختكن شود.
رئال مادريد در نيمه دوم نيز تسليم بازي بارسلونا شد و گل سرخيو راموس در دقيقه 56 نيز نتوانست برابر سونامي مردان گوارديولا دوام بياورد.
هانري 58، مسي 75 و پيكه 82 گلزنان نيمه دوم بارسا بودند تا در نهايت نماينده كاتالونيا با نتيجه 6 بر 2 برابر رئال مادريد به پيروزي برسد.
نتايج بازي هاي شب گذشته:
رئال مادريد 2 - بارسلونا 6
گل ها: هيگواين 14 و راموس 56 براي رئال مادريد و هانري 17 و 58 و مسي 35 و 75 و پويول 20 و پيكه 82 براي بارسلونا
پس از پيروزي در ال كلاسيكو
گوارديولا: اين بهترين روز زندگي من بود
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال بارسلونا پس از پيروزي مردانش برابر رئال مادريد گفت: بي ترديد اين بهترين روز زندگي من بود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، پپ گوارديولا عنوان كرد: بارسلونا بسيار بهتر از رئال مادريد بازي كرد. اكنون خيلي دوست دارم با آنها كه منتظر لغزش ما بودند صحبت كنم و دليل آن همه كارشناسي مغرضانه را بپرسم.
وي افزود: در اين مدت همه روزنامه ها عليه ما مطلب نوشتند. من هيچ اعتراضي نكردم اما بارسلونا حرفش را در زمين فوتبال زد.
بارسا با نتيجه 6 بر 2 رئال مادريد را شكست داد.
پس از پيروزي در ال كلاسيكو
مسي: تيمي برد كه شخصيت داشت
خبرگزاري فارس: مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال بارسلونا گفت: پيروزي در ال كلاسيكو به تيمي تعلق گرفت كه شخصيت داشت.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ليونل مسي اظهار داشت: شروع خوبي داشتيم و كنترل بازي را نيز در اختيار گرفتيم. تيمي برد كه تيم بود و ما ثابت كرديم كه شايسته قهرماني هستيم.
مسي يادآور شد: اكنون براي قهرماني در ليگ قهرمانان پيش مي رويم و خيالمان از لاليگا راحت است.
بارسلونا ديشب موفق شد با 6 گل در برنابئو رئال مادريد را شكست دهد.
پس از تحقير برابر بارسلونا
راموس: ما همين بوديم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد گفت: ما همين بوديم و بيشتر از اين كاري از دستمان بر نميآمد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، خوانده راموس تصريح كرد: رئال مادريد تلاش خود را كرد اما بارسلونا بسيار بهتر از ما بود و حق داشت اينگونه جشن پيروزي بگيرد.
وي افزود: نبايد چيزي را توجيه كرد. ما بد بازي كرديم و من مسئول اين اتفاقات هستم. از بازيكنان مي خواهم تا پايان لاليگا به تلاش خود ادامه دهند تا رتبه دوم را از دست ندهيم و براي سال آينده سهميه لازم را كسب كنيم.
پس از شكست برابر باسلونا
رائول: در برنابئو تحقير شديم
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال رئال مادريد گفت: بد بازي كرديم و نتيجه اين وضعيت، تحقير در برنابئو بود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، رائول گونسالس بلانكو عنوان كرد: به بازيكنان بارسلونا تبريك مي گويم. اميدوارم برابر چلسي نيز نماينده خوبي براي اسپانيا باشند.
وي افزود: خيلي بد بازي كرديم و نتيجه اين بازي بد، تحقير در برنابئو بود.
رائول ادامه داد: به پيروزي برابر بارسا نياز داشتيم. حالا روحيه بازيكنان به شدت تخريب شده است؛ اما به عنوان كاپيتان، سعي مي كنم نشاط را به اردو برگردانم.
پس از شكست برابر بارسلونا
كاسياس: بارسا مثل تراكتور از روي ما گذشت
خبرگزاري فارس: دروازهبان تيم فوتبال رئال مادريد گفت: ديگر حرفي باقي نمانده چرا كه بارسلونا مثل تراكتور از روي ما گذشت.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ايكر كاسياس اظهار داشت: بارسلونا مثل يك تراكتور از روي ما گذشت. ديگر هيچ حرفي باقي نمانده تا چيزي را توجيه كنيم.
وي افزود: در هر 6 گل، شاهد اشتباهات فردي تاريخي از بازيكنان خود بوديم. آنقدر از دست مدافعين ناراحتم كه نمي خواهم با آنها صحبت كنم. من در هيچ يك از گلهاي دريافتي مقصر نبودم.
رئال مادريد با نتيجه 6 بر 2 برابر بارسلونا تن به شكست داد.
پس از پيروزي برابر رئال مادريد
لاپورتا: لاليگا را نوازش كرديم
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه بارسلونا گفت: در برنابئو لاليگا را نوازش كرديم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، خوان لاپورتا رئيس باشگاه بارسلونا گفت: اكنون لاليگا زير پاي ما است و ليگ قهرمانان اروپا نيز در همين هفته برابر نام ما تسليم خواهد شد.
وي افزود: رئال مادريد مات و مبهوت، تنها تماشاگر هنرنمايي بازيكنان ما بود و ثابت كرديم كه شايسته قهرماني در لاليگا هستيم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)