تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 280 از 356 اولاول ... 180230270276277278279280281282283284290330 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,791 به 2,800 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

داره خودمونی میشه farnaz_bahall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

nomber1 واقعا از راهنماییت ممنونم من اگه حوصله داشتم این صفحات رو بخونم دیگه از کسی اطلاعات نمی خواستم.

پروفشنال ram1600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

من تینر رو اصلا پیشنهاد نمیکنم . بهترین چیز بنزینه . یه مقدار سخته ولی به ریسکش نمیرزه که بخوای رنگه ماشینت از بین بره یا اسیب ببینه .
    دوست من بنزین که ریسکش بالا تره تینر روغنی که من میگم 50% نفت تشکیل شده و جای برای ناراحتی نداره خودم امتحان کردم ولی بنزین خیلی حلال تر از تینر هستش البته 2 نوع تینر داریم تینر فوری و تینر روغنی اشتباه نگیرید

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

nomber1 واقعا از راهنماییت ممنونم من اگه حوصله داشتم این صفحات رو بخونم دیگه از کسی اطلاعات نمی خواستم.
    خوب متاسفانه به دلیل انجمن نشدن دنیای اتومبیل این مشکلات هم باید پیش بیاد . اقای عزیز . من و امثال من که این تاپیک رو به این صفحه رسوندیم بیکار نبودیم که وقتمون رو تلف کنیم . برای عشق خودمون وقت گذاشتیم .

خیلی از سوالات و موضوعات اینجا تکراریه . وقتی شما موضوعی رو که در 3 صفحه قبل بحث شده رو حوصله نداری بگردی و پیدا کنی از کی توقع داری که به سوال های تکراری و فاقد بار علمی شما پاسخ فوری بده ؟؟؟

جهت روشن کردن شما :
    پستی که جناب هیل با ای دی solo ارسال کردند :

مزدا جدید با نام مزدا 3 که وارد ایران شده.

نیم ساعت پیش پیچیدم تو بلوار کاوه دیدم یه ماشین مشکی خوشگل جلومه!!! دیدم نوشته مزدا3 ...گفتم برم ببینم چیه این!!...واقعا خوشگل و مادر زادی اسپرت!!!!

.
    راستی قیمت؟؟

پستی که اقای ram1600 ارسال کردند

پستی که امیر جان در 4 صفحه قبل ارسال کرده بودند :

حجم موتور: 2000 سی سی
    تعداد سیلند: 4
    16 سوپاپ
    حداکثر قدرت: 150 اسب بخار
    حداکثر گشتاور: 187 نیوتون متر
    وزن: 1340 کیلو
    0تا100: 9 ثانیه
    مکس اسپید: 210 کیلومتر ( ولی بشتر از این حرفا میره)
    گیربکس : 4 سرعتع تیپ ترونیک
    انتقال قدرت به چرخهای جلو
    حجم مخزن سوخت :55 لیتر
    ابعاد و نوع لاستیک: 205/55/آر16 یوکوهاما
    میانگین مصرف: 9/7 در 100 کیلومتر
    قیمت 25 تا 30 میلیون

امیدوارم یه مقدار درخواست و توقعت رو معقول تر کنی

موفق باشید

اطلاعات بیشتر در دنیای اتومبیل انجمن های سیستم پنل
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست من بنزین که ریسکش بالا تره تینر روغنی که من میگم 50% نفت تشکیل شده و جای برای ناراحتی نداره خودم امتحان کردم ولی بنزین خیلی حلال تر از تینر هستش البته 2 نوع تینر داریم تینر فوری و تینر روغنی اشتباه نگیرید
    رام جان . من میدونم تینر چند نوع داره . جهت اطلاع شما باز همین 2نوع تینر تقسیم بندی میشه . !!!

اما من نظر خودم رو دادم ! از نظر من بنزین مناسب تره . و تینر رو رد میکنم حالا روغنی یا فوری یا هر نوع دیگه .

اخه میدونی . من بلا سرم اومده که میگم داداش من . اگه ماشینت کم رنگ پر رنگ میشد یه بار میفهمیدی من چه کشیدم !!!!

یا علی

پروفشنال T.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کـــــارمـانـیـا

پيش فرض

سلام

می خواستم بدونم دوستانی که در تهران هستند با سهمیه بندی بنزین مشکل ندارند

یا اینکه دو سه ملیون میدن و یه ماشین کنده میکنن(<==یعنی این ماشین به پای ماشین خوبه بسوزه!!)

مثلا با این ترافیک خفن سمند جواب می ده؟

از دوستان عذر می خوام که این سوال رو در اینجا مطرح کردم. واقعا جاش نبود ولی یه جورایی فکرم رو مشغول کرده بود

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

می خواستم بدونم دوستانی که در تهران هستند با سهمیه بندی بنزین مشکل ندارند

یا اینکه دو سه ملیون میدن و یه ماشین کنده میکنن(<==یعنی این ماشین به پای ماشین خوبه بسوزه!!)

مثلا با این ترافیک خفن سمند جواب می ده؟

از دوستان عذر می خوام که این سوال رو در اینجا مطرح کردم. واقعا جاش نبود ولی یه جورایی فکرم رو مشغول کرده بود
    مشکل سهمیه بندی مربوط به تهران نیست و کل ایران رو شامل میشه . خیلی ها این کاری که شما گفتی رو انجام میدن خیلی ها ازاد میخرن . ووو

من از روز سهمیه بندی اومدم گرگان ./ با یه 405 که موتور یه نمه قدرتش بیشتره تا الان که حدود 2 ماه گذشته چیزی در حدود 1800 لیتر بنزین مصرف کردم ....

دیگه خودت تا تهش رو برو ....

خدا باعث و بانی این کار رو لعنت کنه و بهش بزرگترین و بی درمان ترین بلای دنیا رو نصیبش کنه انشائالله.. آمین .

3000 کارت سوخت 300 لیتر در ماه بدون اسم دادن دست استانداری گلستان و به هر کسی که مثلا واجد شرایط باشه میدن .... شما فکر کن خودت تا اخرش رو میگیری /// چیزی جز ... نمیشه اسم این کار رو گذاست .تازه این فقط مربوط به استانداری گلستان هست نه سایر ارگان ها در اینجاو در کشور ... یعنی فاجعه ....

بنزین گرون شد و سهمیه بندی شد و دیگه گیر نمیاد .... اون وقت عوض اینکه قیمت ماشینا به طور چشمگیر بخوره تو سرش به طور عجیب رفته بالا !!!! 405 دوگانه سوز 86 شده 14 میلیون و هفتصد هزار تومن / چقدر ما مردم ابله هستیم که مثل چیز میریم و هر گند و اشغالی که زدن رو میخریم ... واقعا افسوس و افسوس ....و افسوس ...

پروفشنال ram1600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

رام جان . من میدونم تینر چند نوع داره . جهت اطلاع شما باز همین 2نوع تینر تقسیم بندی میشه . !!!

اما من نظر خودم رو دادم ! از نظر من بنزین مناسب تره . و تینر رو رد میکنم حالا روغنی یا فوری یا هر نوع دیگه .

اخه میدونی . من بلا سرم اومده که میگم داداش من . اگه ماشینت کم رنگ پر رنگ میشد یه بار میفهمیدی من چه کشیدم !!!!

یا علی
    شما تجربتون بالا تره هزچی شما بگید قبول

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

تينر يا بنزين، مساله اين است!
    مى‌گم سهيل جان، اگه بخوام گل‌گيرها رو تميز كنم، بنزين باعث از بين رفتن اون پلاستيك پايين گل‌گير نمى‌شه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تينر يا بنزين، مساله اين است!
    مى‌گم سهيل جان، اگه بخوام گل‌گيرها رو تميز كنم، بنزين باعث از بين رفتن اون پلاستيك پايين گل‌گير نمى‌شه؟

علی جان منظورت از پلاستیک رو نمیفهمم . ولی اگه منظورت شلگیر های داخل گلگیر هست باید بگم تاثیری نداره .

پروفشنال T.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کـــــارمـانـیـا

پيش فرض

مشکل سهمیه بندی مربوط به تهران نیست و کل ایران رو شامل میشه . خیلی ها این کاری که شما گفتی رو انجام میدن خیلی ها ازاد میخرن . ووو

من از روز سهمیه بندی اومدم گرگان ./ با یه 405 که موتور یه نمه قدرتش بیشتره تا الان که حدود 2 ماه گذشته چیزی در حدود 1800 لیتر بنزین مصرف کردم ....

دیگه خودت تا تهش رو برو ....

خدا باعث و بانی این کار رو لعنت کنه و بهش بزرگترین و بی درمان ترین بلای دنیا رو نصیبش کنه انشائالله.. آمین .

3000 کارت سوخت 300 لیتر در ماه بدون اسم دادن دست استانداری گلستان و به هر کسی که مثلا واجد شرایط باشه میدن .... شما فکر کن خودت تا اخرش رو میگیری /// چیزی جز ... نمیشه اسم این کار رو گذاست .تازه این فقط مربوط به استانداری گلستان هست نه سایر ارگان ها در اینجاو در کشور ... یعنی فاجعه ....

بنزین گرون شد و سهمیه بندی شد و دیگه گیر نمیاد .... اون وقت عوض اینکه قیمت ماشینا به طور چشمگیر بخوره تو سرش به طور عجیب رفته بالا !!!! 405 دوگانه سوز 86 شده 14 میلیون و هفتصد هزار تومن / چقدر ما مردم ابله هستیم که مثل چیز میریم و هر گند و اشغالی که زدن رو میخریم ... واقعا افسوس و افسوس ....و افسوس ...
    البته اوضاع که خیلی خرابه
    همین چند وقت بنزین از لیتری 200 تومان تا 500 تومان زدیم!! رو هم شد 100 هزار تومان.

واینکه تا 5 سال دیگه نمیشه ماشین گاز سوز سوار شد چون به قول بابام ما هنوز تکنولوژی گاز سوز رو نداریم

و بعد از 6 ماه موتور ماشین به ... میره.و به قول معروف حیروووون میشیم اساس.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •