تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 280 از 312 اولاول ... 180230270276277278279280281282283284290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,791 به 2,800 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

پروفشنال Ceramic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

سلام راستش با خوندن بخشي كوچك شيفته اين تاپيك شدم.............
    چند وقته كه اصلا خواب نميبينم......................
    كسي ميدونه چرا؟ حتي اخرين خوابي هم كه ديدم يادم نمياد........چرا اين جوري شدم كسي ميتونه كمك كنه؟

دلایل خیلی زیادی می تونه داشته باشه . اما باید دقیقا شرایط شما مشخص باشه ( سن ، جنسیت ، سابقه ی خانوادکی و .... ) اینه که در یک انجمن نمیشه در باره اش بحث کرد .

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

لوبسانک رامپا از بودایی هایی است که به شدت با مرتاض گری مخالفت می کند
    .....................

1. وجود شخصی به نام لوبسانگ رامپا و زندکی و پیشینه ی او به هیچ عنوان ثابت نشده است و هیچ مدرک و مستندی هم برای پذیرش آنچه او مدعی شده وجود ندارد .

2. فرض کنیم فردا کتابی با نام مثلا آدولف اشپیتزر چاپ شود و نویسنده ادعا کند که از نزدیکان هیتلر بوده اما به دلیل ترس از کشته شدن به دست یهودیان مخفی شده و هزار و یک جور ادعای نادرست منطقی و تاریخی را هم مطرح کند .... آیا باید آن را پذیرفت ؟

3. از دو بند بالا مشخص می شود که برای احراز صحت و سقم نوشته های یک کتاب ، باید
    خط کش و معیاری در اختیار باشد تا بتوانیم آن را بپذیریم یا رد کنیم . خط کش و معیار شما برای پذیرش آن چه با نام جعلی لوبسانگ رامپا چاپ شده ( ناراحت نشوید که گفتم جعلی ... او خودش هم این نام را مستعار می داند ) چه بوده است ؟

4. دایره ی تجربیات قابل اعتنا و قابل استناد در محدوده ی متافیزیک بسیار محدود است . بسیاری از تجربیات و پدیده هایی که از دیدگاه ما ممکن است متافیزیکی شناخته شود ، یا انواعی از کارکردهای غدد داخلی است ، یا اختلالاتی در مکانیسم عملکرد حافظه ، یا علل فیزیکی ناشناخته دارد ( به یاد بیاورید مشاهده ی بشقاب پرنده ها را همین اواخر در خوزستان که مشخص شد هواپیماهای بدون سرنشین جاسوسی بوده است ) و ....

5. حتی اگر دلیل شناخته شده ای برای برخی از پدیده ها وجود نداشته باشد ، باز هم نمی توانیم آن را «
    الزاما » متافیزیکی و ماورایی بدانیم . بسیاری از پدیده های طبیعی در قرون گذشته به کلی ماورایی شناخته می شد اما پیشرفت علم بشر دلایل آن را برای مردم آشکار کرد .

6. اگر مایل بودید در پیغام خصوصی می توانیم این بحث را دنبال کنیم ( چون مایل به بن شدن برای یک ماه دیگر نیستم )

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دلایل خیلی زیادی می تونه داشته باشه . اما باید دقیقا شرایط شما مشخص باشه ( سن ، جنسیت ، سابقه ی خانوادکی و .... ) اینه که در یک انجمن نمیشه در باره اش بحث کرد .
    مرسي از راهنماييتون اما ميشه به صورت خصوصي با شما در اين باره حرف بزنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hoaxes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام راستش با خوندن بخشي كوچك شيفته اين تاپيك شدم.............
    چند وقته كه اصلا خواب نميبينم......................
    كسي ميدونه چرا؟ حتي اخرين خوابي هم كه ديدم يادم نمياد........چرا اين جوري شدم كسي ميتونه كمك كنه؟

اصولا فقط شما نیسی که خواب نمیبینی ، اکثرا خواب نمیبینن .

ولی در اصل خواب می بینن ، یادشون نمیمونه .

برای این کا مثلا اگه شما 10 میخوابی و 6 صب بلند میشی ، از این به بعد 9 بخواب و شیش صبح بلند شو

در کل باید کاری کنی که مدت زمانی که خوابی ، مضربی از 45 دقیقه باشه ... حالا بشین حساب کن ببین چه قدر

میشه دیگه !

بحثه جالبه هستش لطفا ادامه بدید ایا تله پاتی هم از غده هیپوفیزه؟

تمام فعالیت های چشم سوم هم فقط فقط مربوط به هیپوفیز نیس .

این تله پاتی که شما میگی چرا مربوط به این غدس . که اگه طرف روی غده هیپوفیزش کار کنه و چشم سومش رو

تقویت کنه به جایی میرسه که موقعی میخواد یه پیامی رو برای کسی بفرسته ، این ناحیه شر میکنه به ضربان

زدن !

من چند بار سعی کردم که بلافاصله تنم یخ میکنه بچه ها خیلی دوست دارم هاله ی خودم رو ببینم کسی میدونه که با برون فکنی این کار میشه یا نه؟؟؟
    اگه میشه هاله باز هم دور بدنمونه یا با کالبد اختری جا به جا میشه؟؟؟؟

این که شما میگی هاله رو تو برون فکنی دید ، این قضیش فرق میکنه و بستگی داره به نوع خارج شدن از بدن .

اصولا تو برون فکنی فقط 2 کالبد میاد بیرون برای افراد تازه کار : یکی کالبد خود روحه ، و یکی کالبد اختری

ولی اگه شما بخوای هاله ی خودتو ببینی ( کالبد انرژی ) باید یا وقتی میای بیرون ، با اون کالبد بیای ، یا این که وقتی میای

بیرون به جسمت نگا کنی که معمولا کم پیش اومده به جسم نگاه کنن و هالشون رو ببینن ، چرا که تو اون لحظه واقعا فرد

مرده ! . در کل باید بگیم تو برون فکنی ، هاله معنی خاصی نداره ، البته بازم بیرون اوردن کالبد انرژی اولا به این سادگی ها

نیس ، و دوما اگرم طرف بیاره ، بازم چیز زیادی از هاله نمیمونه چون اصلا هاله برای فردی که میمیره تاثیری نداره .

ولی اون جایی که من گفتم طرف واقعا می می ره ، درسته می می ره ولی علائم حیاتی رو داره .

چرا که یه کالبد دیگه که اسمش کالبد حیوانی هس ، تو بدن می مونه ... . و طرف هم نفس می کشه و هم کارای دیگه .

ولی خوب بعضی ها هم کالبد حیوانیشون میاد بیرون که اون فرد تو اون لحظه جدی جدی می میره . برای همینم این نوعش

که علائم حیاتیش رو بگیره کار خطر ناکیه ، چون احتمال مرگ جدی جدیش خیلی زیاده .

البته میشه که کالبد حیوانی بی اختیار بیاد بیرون همراه با کالبد روح و اختری .

یکی از بچه های تو همین فروم که اسمش لازم نیس بگم ، برون فکنی کرده بود به یه روشی ، و کالبد حیوانیشم اومده بود

بیرون و میگفت که قلبش تا یه مدت درد میکرده . این نشون دهنده ی ایست قلبیشه تو همون چند ثانیه ای که بیرون بوده .

ولی اگه شما میخوای هاله ببینی ، شاید بتونم کمکت کنم . روش هایی دارم که سریع جواب میده . هر کی خواس بیاد چت

بش بگم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تو قلب نيروي برتر...

پيش فرض

کسی که بدونه قبل از تولدش کجا بوووده خودش هم یجووور میدونه بعد تولدش کجا میره بعدشم این اصلا زیاد به اینجا ربط نداره بعضی ها فکر میکنن چون نمیدونن از کجا میان پس معللوووم نیس به کجا میرن اما اگه قرآن رو باز کنی هم نوشته از کجا اومدی هم به کجا میری
    بل از تولد ذردات بدن ما تو اجسام ديگه بوده و قبل از تولد ما نفطه ما رو تشكيل داده و بعد از مرگ هم اجزاي بدن ما توي خاك تجزيه ميشه و دوباره به اجسام و افراد ديگه منتقل ميشه.فراتر از زميني كه ما زندگي ميكنيم نه مجازاتي هست نه پاداشي

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بل از تولد ذردات بدن ما تو اجسام ديگه بوده و قبل از تولد ما نفطه ما رو تشكيل داده و بعد از مرگ هم اجزاي بدن ما توي خاك تجزيه ميشه و دوباره به اجسام و افراد ديگه منتقل ميشه.فراتر از زميني كه ما زندگي ميكنيم نه مجازاتي هست نه پاداشي
    جل الخالق ! همه جور آدم دیده بودیم تو این انجمن به جز یه کافر

بابا صد رحمت به یاسین ... یاسین کجایـــــــــــــــــــــ ـی !

البته این یاسینم فک نکنه تحویلش گرفتما ، اصلا یه یاسین دیگه رو گفتم !
    Last edited by Hoaxes; 04-06-2008 at 13:18.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اوا راسی مانیتورم نجس شد !

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

اصولا فقط شما نیسی که خواب نمیبینی ، اکثرا خواب نمیبینن .

ولی در اصل خواب می بینن ، یادشون نمیمونه .

برای این کا مثلا اگه شما 10 میخوابی و 6 صب بلند میشی ، از این به بعد 9 بخواب و شیش صبح بلند شو

در کل باید کاری کنی که مدت زمانی که خوابی ، مضربی از 45 دقیقه باشه ... حالا بشین حساب کن ببین چه قدر میشه دیگه !

دوره هاي خواب در انسان ، در سيكل هاي دو ساعته است و نمي تواند مضربي از 45 دقيقه باشد . البته شما ممكن است ده دقيقه بخوابيد اما يك دوره ي خواب كامل براي انسان دو ساعت طول مي كشد .

بين 45 دقيقه تا يك ساعت پس از شروع خواب شبانه ، شخص به عميق ترين قسمت خواب مي رسد و بعد از آن شروع به « بالا آمدن از عمق » مي كند . نهايتا در حدود دو ساعت پس از آغاز خواب ، شخص به مرحله ي خواب سبك مي رسد كه نشانه هاي آن تند تر شدن ريتم تنفس ، بالاتر آمدن فشار خون ، و حركات مردمك چشم در زير پلك هاست . ( اين همان لحظاتي است كه اگر شما تشنه باشيد ، براي نوشيدن آب بيدار مي شويد يا اگر نياز به دستشويي رفتن داشته باشيد .... اگر در حالت خواب عميق تشنه باشيد ، نمي توانيد بيدار شويد و مدام خواب آب مي بينيد )

نشانه ي خواب عميق هم اين است كه شخص را به سختي مي توان بيدار كرد . و در هنگام بيدار شدن محل و موقعيت اطراف خود را نمي شناسد و قادر به تشخيص جهات هم نيست .

دقيقا با كمك گرفتن از همين سيكل هاي دو ساعته ، كساني كه مثلا مي خواهند 7 صبح بيدار شوند ، بايد در يكي از ساعات فرد ( 9 - 11 ) بخوابند تا ساعت 7 در مرحله ي خواب سبك باشند . در غير اين صورت هميشه با خمودگي و سنگيني از خواب برخواهند خواست .

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوره هاي خواب در انسان ، در سيكل هاي دو ساعته است و نمي تواند مضربي از 45 دقيقه باشد . البته شما ممكن است ده دقيقه بخوابيد اما يك دوره ي خواب كامل براي انسان دو ساعت طول مي كشد .

بين 45 دقيقه تا يك ساعت پس از شروع خواب شبانه ، شخص به عميق ترين قسمت خواب مي رسد و بعد از آن شروع به « بالا آمدن از عمق » مي كند . نهايتا در حدود دو ساعت پس از آغاز خواب ، شخص به مرحله ي خواب سبك مي رسد كه نشانه هاي آن تند تر شدن ريتم تنفس ، بالاتر آمدن فشار خون ، و حركات مردمك چشم در زير پلك هاست . ( اين همان لحظاتي است كه اگر شما تشنه باشيد ، براي نوشيدن آب بيدار مي شويد يا اگر نياز به دستشويي رفتن داشته باشيد .... اگر در حالت خواب عميق تشنه باشيد ، نمي توانيد بيدار شويد و مدام خواب آب مي بينيد )

نشانه ي خواب عميق هم اين است كه شخص را به سختي مي توان بيدار كرد . و در هنگام بيدار شدن محل و موقعيت اطراف خود را نمي شناسد و قادر به تشخيص جهات هم نيست .

دقيقا با كمك گرفتن از همين سيكل هاي دو ساعته ، كساني كه مثلا مي خواهند 7 صبح بيدار شوند ، بايد در يكي از ساعات فرد ( 9 - 11 ) بخوابند تا ساعت 7 در مرحله ي خواب سبك باشند . در غير اين صورت هميشه با خمودگي و سنگيني از خواب برخواهند خواست .

نه خیرم آقا جون ، یک دوره ی خواب (REM) چهل و پنج دقیقس ... من حدود یک سال روی هشیاری در خواب و خود خواب

تحقیق کردم ... ببینم تو لابرژ رو میشناسی؟ یکی از بزرگ ترین کسایی که روی خواب تحقیق کرده و به نتایجی رسیده و چند

تا هم تکنیک و بهترین تکنیکارو برای هشیاری در خواب یا همون Lucid Dreaming داده ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تو قلب نيروي برتر...

پيش فرض

همه جور آدم دیده بودیم تو این انجمن به جز یه کافر
    ای آمده از عالم روحانی تفت
    حیران شده در پنج و چهار و شش و هفت
    می نوش ندانی ز کجا آمده‌ای
    خوش باش ندانی بکجا خواهی رفت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •