تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 56 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 559

نام تاپيک: MP3 player

در آغاز فعالیت CHALENGER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    zire sayeye hagh

پيش فرض

یه twin mose هستش.512.صفحه رنگی.رادیو دارهوضبط صدا هم داره.پخش کلیپ هم داره و یه سری امکانات دیگه.
    جای پول میخام ورش دارم.آک بندم هست.
    میگه 50

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه twin mose هستش.512.صفحه رنگی.رادیو دارهوضبط صدا هم داره.پخش کلیپ هم داره و یه سری امکانات دیگه.
    جای پول میخام ورش دارم.آک بندم هست.
    میگه 50
    مارک متفرقه اس ... توصیه نمیشه ...

در آغاز فعالیت italianboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    milano

پيش فرض

سلام كسي ميتونه بگه كدوم برند راديوش بهتر جواب ميده ؟ چون خودم يه آي آوديو داشتم اصلا از راديوش راضي نبودم ...

كلا لطفا يه دستگاه بهم معرفي كنيد كه پخش mp3 و fm اش عالي باشه ( ترجيحا نرم افزار نياز نداشته باشه براي آهنگ ريختن توش و fm record هم داشته باشه ) راستي ظرفيت 1 يا 2 gb برام بسه

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چقدر می خوای خرج کنی ؟ ...

کلا کیفیت رادیوی اکثر مدلها شبیه به همه ... بهرحال :

X20 از iriver که 2 گیگش 165 تومنه و خیلی مدل خوبیه .... کارت حافظه هم میخوره ... نیاز به نرم افزار هم نداره ...

zen v plus از creative که دو گیگش حدود 105 تومنه .. ولی نرم افزار می خواد ...

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

1 کمکم کن ، کمکم کن . . .

سلام به همه بچه ها .
    من الآن حدود 3 سالی میشه که mp3 player سامسونگ دارم (کمتر از 3سال ). yp-t5v ، یه mp3 player ساده 256 مگابایتی ، با رادیو و رکوردر ، و هم چنین fm recocding . حالا هم خراب شده و افتادم به فکر یکی دیگه . راستش مدل های رو دیده ام .( از سامسونگ ) k5 _ k3 _ u3 _ u2
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    همشون 2 گیگابایتی اند ، البته خیلی قیمت ندارم ، اما باید حدود 100 تا 120 تومان باشند .هر کدام معایبی دارند و مزایایی :
    u2 خیلی خوبه ، همه چیزهایی رو که من می خوام داره ، یه پلیر خوب ، با رادیو ، با fm recocding و voice recording . اما یه خرده زشته . . .
    u3 از u2 خوشگل تره ، ولی عیبش اینه که fm recocding نداره .ضمنا یه بیل بیلک داره که به صورت کشویی میره بیرون و میاد ، از این می ترسم که خراب بشه .
    k3 هم که خداست ، یه چیزی تو مایه ipod اما بدی اش اینه که نه fm recocding دراه ، نه voice recording ، اما خوشگله و تو دل برو . . .
    k5 هم که عین k3 می مونه ، اما اسپیکر سر خوده ، چیز خوبیه ، ولی یه کم گنده است . . .
    در ضمن اون 2 تا u باتری شون 15 ساعت بیشتر ساپورت ندارن ، اما این k تا 25 ساعت می کشه .
    حالا موندم چه کنم ؟ گفتم با شما مشورت کنم ، شاید شما که سرتون تو کاره یه چیزی بدونید که من ندونم .راستش نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم ، شدید به راهنمایی دارم . . .
    ضمنا ، من آهنگ که گوش میدم ، رادیو باز هم که هستم ، از رادیو هم گاه گاهی یه چیز هایی رکورد می کنم .
    راستی می خواستم این رو بگم که اونهایی که طرفدار باتری قلمی هستند و می گن این مزیت رو داره که هر جایی گیر می آد ولنگ نمی مونند ، مثل من در باتری شون خراب میشه و حتی هم باتری داشته باشند ، اگه چسب نواری نداشه باشند که در رو بچبسونن ، لنگ موندن ، خواستم این تجربه تلخ رو در اختیارتون بذارم تا شما مثل من لنگ نزنید .
    منتظر راهنمایی تون هستم .
    مرسی .
    یا حق .
    Last edited by akhoond; 06-10-2007 at 06:11.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما می خوای چقدر خرج کنی ؟ 100 -120 تومن ؟ ...

ضمنا یادت باشه که غیر از سامسونگ مدلهای معتبر دیگه کم نیستن ... پارامتر مهم واسه چیه ؟ امکانات ؟ .. خوشگلی ؟

در مورد باتری قلمی یا شارژی هم اخرش همه چی برمی گرده به سلیقه (چقدر تو راهی - چقدر به Pc دسترسی داری و ....) ... ولی شکی نیست که توی مدلهای بالاتر و قیمت های بالاتر ، دیگه نیازی به بحث نیست : چون همه شارژی هستن ...

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

شما می خوای چقدر خرج کنی ؟ 100 -120 تومن ؟ ...

ضمنا یادت باشه که غیر از سامسونگ مدلهای معتبر دیگه کم نیستن ... پارامتر مهم واسه چیه ؟ امکانات ؟ .. خوشگلی ؟

در مورد باتری قلمی یا شارژی هم اخرش همه چی برمی گرده به سلیقه (چقدر تو راهی - چقدر به Pc دسترسی داری و ....) ... ولی شکی نیست که توی مدلهای بالاتر و قیمت های بالاتر ، دیگه نیازی به بحث نیست : چون همه شارژی هستن ...
    هیمن حدود ها . ماکسیمم تا 120 _ 130
    صد در صد امکانات ، اما یادت نره که من شبانه روز با این وسیله زندگی می کنم ، پس خوشگلی رو نمی تونم به صورت کامل فاکتور بگیرم . . .

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

yp-t9 از سامسونگ - صفحه نمایش مناسب و امکانات کامل (1 گیگ - 115 تومن)

zen v plus - کیفیت صدای عالی و امکانات کامل (2 گیگ 110 تومن)

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

4

yp-t9 از سامسونگ - صفحه نمایش مناسب و امکانات کامل (1 گیگ - 115 تومن)

zen v plus - کیفیت صدای عالی و امکانات کامل (2 گیگ 110 تومن)
    این دو مورد رو دیدم .
    مورد اولی سامسونگ: قابلیت پخش فیلم داره ، من خیلی سر در نمی آرم ، اما من پولی که می دم بابت پخش فیلم هم می دم ، در حالی که هیچ استفاده ای نمی کنم ، منظور اینه که پول می دم بابت تکنولوژی که به دردم نمی خوره ، البته نمی دونم چقدر فرقشه ، گفتم که خیلی سر در نمیآرم . خیلی هم ازش خوشم نیومد و نپسندیدم .
    مورد دومی zen v plus : پخش فیلم هم داره ، اما خیلی مهم نیست باید اعتارف کنم همه چی داره ، خیلی کامله ، ولی اینو بگم که به پای خوشگلی k3 نمی رسه ، اما بعد از اون گزینه بعدیه . . .

ببینم شما این مورد هایی که تو ذهن بنده بود ، توصیه نمی کنید ؟ مگه اونا چندند ؟ دلیلتون رو هم بی زخمت بفرمایید . . .
    یعنی در واقع یه جوریایی به سامسونگ تعصب دارم ( خب طبیعیه ) مگه این که قیمت این مدل هایی که تو ذهن بنده بود بالا باشه ( به خصوص k3 ) . . .

یه سوال ، از گوش من و به نظر شما کیفیت پخش سامسونگ و کریتیو ، با هم نباید فرق داشته باشند ، درسته ؟
    راستی یه سوال دیگه ، voice recording سامسونگ رو شما می دونی دقیقا چجوریه ؟ توی این مدلی که داشتم اصلا خوب نبود و راضی نبودم ، اگه بخواد این جوری باشه از خیر voice recording خب می گذرم . . .

( اگه به ظاهر معاند به نظر می آم این جوری نیست اگر به خاطر این سمج بودن و اصرار و . . . از من متنفر ، عصبانی و یا هر حالت دیگه ای بهتون دست می ده ، من رو ببخشید ، به خاطر جهله . . . واقعا دلم می خواد بهترین انتخاب رو داشته باشم ، اگر هم چیزی چشمم رو بگیره کمی طول می کشه ، اما به محض این بفهمم اونی نیست که به درد من بخوره از فکرش می آیم بیرون )

مرسی و متشکرم .
    منتظرم جواب و راهنمایی شما هستم
    یا حق
    Last edited by akhoond; 07-10-2007 at 21:08.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد مدلهایی که معرفی کردم و بحث خوشگلی : متاسفانه اکثر مدلهای معتبر ، زیاد به خوشگلی به عنوان یه پارامتر مهم ، اهمیت نمی دن ... مگه اینکه افزایش بودجه بدی تا 175 تومن که یه ipod nano بگیری ...

در مورد اینکه چرا مدلهایی که شما گفتید رو توصیه کردم : قصد توهین به سلیقه و تعصب شما رو ندارم ، ولی سامسونگ خیلی در زمینه mp3 player ، رقیب معتبری محسوب نمیشه ؛ البته بهتره بگم تا قبل از نسل جدید محصولاتش : k5 و t9 که واقعا مدلهای موفقی هستن ...

creative مطمئنا کیفیت صدای برتری داره ، ولی این باعث نمیشه که اولا - این اختلاف کیفیت واسه همه مصرف کننده ها قابل تشخیص باشه ، دوما - همه مدلهای craetive ، صدای بهتری نسبت به سامسونگ داشته باشن ...

کیفیت ضبط صدای سامسونگ هم یکی دیگه از چیزایی هستش که تغییر کرده ... یعنی سعی شده توی سری جدید ، این قابلیت رو ارتقا بدن و مثلا همون T9 که من توصیه کردم ، می تونه بصورت mp3 با کیفیت مناسب ضبط کنه ... در حالیکه مثلا اون مدل قبلی شما ، wav با کیفیت پایین تر ضبط می کرد ...

در ضمن اینکه شما تحقیق می کنی و سماجت به خرج میدی خیلی هم خوبه ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •