عجله نکنید
عجله نکنید
سلام منم با این حرف موافقم که عجله نکنید
ولی اگه تا عید ( اغاز سال جدید ) این شهر هایی که گفتندیا می گنند یا همین طوری پخش شده ( 70 تا شهر ) آنتن نده خیلی زده حال و عصاب خرد کنیه
70 شهر قطعيه ... شك نكنيد ...
در ضمن مراكز استانها هم تا پايان سال همشون تحت پوشش هستن ، مگه اينكه مشكل پيش بياد ... مثلا تو همدان كه فكر كنم سرما شديد بود و كار خوابيد .
مطمئن باش مياد ...يعني تا عيد تو سمنان انتن ميده؟
خوب اين شهر ها تو مسير راههاي مهم قرار دارن براي و ايرانسل هم براي خطوط ارتباطي هم برنام داره .این ایرانسل حسابی همه رو سر کا گذاشته اخه یکی نیست بگه ایا سراب و گرمی قدس و..... این شهرهای کوچولو
واجبتره یا مراکز استانها
با سلام خدمت تمام دوستان
بنده ساکن شیراز هستم
ایرانسل اینجایی که ماییم آنتن دهیش فوله البته در تمام شهر این وضعیت حاکم نیست ولی بنده الان دو سه روزه این مشکل رو پیدا کردم برا اینکه بتونیم شماره ای رو بگیریم باید چند بار شماره گرفت چون بعضی وقت ها خود به خود قطع میشه این وضعیت روی سیم کارت یکی از بستگان ما هم بود پس یه چیز کلی هست و در تمام شهر اینجوری هست من دو تا سوال داشتم:
1. این وضعیت کی درست میشه و به حالت عادی بر میگرده
2. تا چند ماه بعد از عید آنتن دهی در شیراز تکمیل میشه
متاسفانه کیفیت شبکه ایرانسل چند روزی هست به شدت پایین آمده و اگر همین طور بخواهد پیش برود به درد نمی خوره ...
آقا موضوع چيه ؟
من امروز رفتم تو شهر بعد ديدم كه 3 چهار تا آنتن ايرانسل تو شهر وصله ... اما از آنت دهي خبري نيست ...
بعد هم فاصله ي آنتنها از هم خيلي كمه ! به يك كيلو متر نمي رسه ! طوري كه اگه زير يه آنت وايسي مي توني دو تا آنت ديگه در سطح شهر رو ببيني !
چطوريه ؟
Last edited by Mohammad Hosseyn; 11-03-2007 at 21:26.
خب الان این افت کیفیت به خاطره چی هست ؟
تا کی اینطوری؟
آنتن دهی 100% ولی اینطوری رو تا حالا ندیده بودیم ولی بازم صبر می کنیم ولی خواهشمندم دوستان اگر اطلاعی دارند اعلام کنند
خدا کنه تا فردا ، پس فردا درست بشه
خوب اول كه سلام![]()
من اولين باره كه دارم تو اينجور جاها چيزي مي گم![]()
كلاً نمي دونم چجوريه![]()
اين احتمال رو ميدم كه نتونم خودم رو پيدا كنم بيام جوابم رو بگيرم![]()
واسه همين آدرس وبلاگم رو مي ذارم اگر احياناً ديديد گم شدم... خلاصه اينا
من يه سري سوال داشتم
خودم سيم كارت دارم ولي به سرم زده يه ايرانسل هم بخرم
واسه اين مدت كه اس ام اس رايگانه![]()
اول:واقعاً اس ام اس رايگانه اين يه ماه؟
دوم:شرايطش چيه؟ هر دو گوشي بايد ايرانسل باشه يا يه گوشي هم كافيه؟
سوم:قيمتش چنده ؟
چهارم:چند روزه تحويل ميدن؟
پنجم:اس ام اس به خارج (به همه ي كشورها)داره؟
ششم:اين مدت اس ام اس به خارج ه م رايگان هست؟ اگر نه قيمت اس ام اس به خارج چنده؟
ببخشيد خيلي سوال پرسيدم![]()
اين آدرس وبلاگ من هست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر گم شدم مرا دريابيد![]()
بخدا ایرانسل فقط 5 ماهه که اومده.. یه کم صبر داشته باشید..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)