آقایون من بالاخره بعد از اون همه تحقیق در مورد گوشی های مختلف یه N95 گرفتم ولی اگر یه جایی به چشمم 5500 نقره ای بخوره حتما میگیرمش
آقایون من بالاخره بعد از اون همه تحقیق در مورد گوشی های مختلف یه N95 گرفتم ولی اگر یه جایی به چشمم 5500 نقره ای بخوره حتما میگیرمش
بیلچه جان ممنون آقا این فایلها رو بدست آوردم این برنامه ساین اتوماتیک هم عالیه من باش راحت ساین میکنم شما موفق شدی؟
آقا کیپد گوشیم داره جدا میشه گارانتی اتصالات هم ندارم چکارش کنم؟لطفا سریع جوابم و بدین.درضمن من شهرستانم.-----میشه تو خونه درستش کرد؟توضیح کامل لطفا-----------یه همگوشی کمک میخواد به دادش برسین
بیلچه جان ممنون آقا این فایلها رو بدست آوردم این برنامه ساین اتوماتیک هم عالیه من باش راحت ساین میکنم شما موفق شدی؟
خیلی خوشحالم که کار شماراه افتاد ولی متاسفانه من نتونستم با اون برنامه کاری کنم ولی شماکه می گی کار می کنه یه بار دیگه امتحان می کنم.
اول از همه چککن ببین صفحه کلید بزرگ نشده باشه و توی جاش جا میشه و لبه هاش ببرون نمی زنه.آقا کیپد گوشیم داره جدا میشه گارانتی اتصالات هم ندارم چکارش کنم؟لطفا سریع جوابم و بدین.درضمن من شهرستانم.-----میشه تو خونه درستش کرد؟توضیح کامل لطفا-----------یه همگوشی کمک میخواد به دادش برسین
بعد شما یه چسب قطره ای میخری بعد با دقت تمام به قسمت های پلاستیکی روی بدنه که صفحه کلید روی آنها قرار می گیره می مالی . وصفحه کلیدو می ذاری سره جاش . بعد قسمتصفحه کلید رو حسابی فشار بده تا وقتی که چسب خوب بچسبه. البته مواظب باش زیاد چسب نزنی که دکمه های صفحه کلیدت سفت بشه.
امیدوارم که درست بشه. من هم خودم قبلا یه بار صفحم اینطور شد چسبوندم 3 ماه کار کرد .
مبارک باشه . ایشالاه که 100 سال برات گوشی باشه.آقایون من بالاخره بعد از اون همه تحقیق در مورد گوشی های مختلف یه N95 گرفتم ولی اگر یه جایی به چشمم 5500 نقره ای بخوره حتما میگیرمش
برنامه که بخوبی کار میکنه من دارم باش کار میکنم.
اما:چه چسبی؟آکواریوم یا رازی قرمزا؟در ضمن صفحه کلید از بالا دراره کنده میشه الان بچسبونم یا بذارم کامل کنده بشه؟
رازی بهتره . البته اگه اوهو پیدا کنی از همشون بهتره.
یعنی چجوری ؟در ضمن صفحه کلید از بالا دراره کنده میشه الان بچسبونم یا بذارم کامل کنده بشه؟
منظوریتون اینه که از کنار بلندگو کنده میشه یا دکمه های 4 جهتی؟
به نظرمن از هر جایی داره کنده میشه سریع همون جا رو بچسبون تا پلاستیکش کش نیاد.
امیدوارم درست بشه.
دوستان می خوام تاپیک برنامه های فلش بزنم . تمام برنامه هاشو خودم ساختم و صفحه نمایش تمامشون فیت 5500 هست. منتظر باشید.![]()
میبینم که تنهای تنها شدین!
باور کنین باید قبول کرد که گوشیه خوبی از آب درنیومده (به اعتقاد من)
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هااااا نکنه گوشی تو فروختی ؟ اگه فروختی چند ؟ چی جاش خریدی ؟
من اگه بخوام بفروشم A1200 موتورولا می خرم.
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تنهای تنها هم بشم 5500 پیشمه
دوست خوبم آقای بیلچه من بی صبرانه منتظر شما و کارهای شما هستم.........دوستان می خوام تاپیک برنامه های فلش بزنم . تمام برنامه هاشو خودم ساختم و صفحه نمایش تمامشون فیت 5500 هست. منتظر باشید.![]()
همیشه و همه جا موفق باشید....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)