فلش گوشي بهم خوردهببر برات فلش كنن يا خودت فلـــش كن
اين فلش پريدن گوشي هاي سوني اريكسون هم بازي در ميارن هااا گوشي قبلي من k750 با يه ضربـــه خوردن كوچيك گوشي ديگه بالا نميومـــد
حالا مال اين دوستمون با يه كاور باز و بســته كردن خراب شـــده![]()
فلش گوشي بهم خوردهببر برات فلش كنن يا خودت فلـــش كن
اين فلش پريدن گوشي هاي سوني اريكسون هم بازي در ميارن هااا گوشي قبلي من k750 با يه ضربـــه خوردن كوچيك گوشي ديگه بالا نميومـــد
حالا مال اين دوستمون با يه كاور باز و بســته كردن خراب شـــده![]()
با دروود
دوستان من یک گوشی k750 دارم،که از دیشب تا حالا کلیدهای سمت چپ گوشی قاطی شدن و یا اصن کار نمی کنند،یا اینکه برای نمونه کاراکتر های عوضی می زنند وقتی دکمه رو فشار می دهم!!!
چی کارش کنم؟خودم احتمال دادم آب توش رفته ،گذاشتمش زیر برنج،حالا اگر درست نشد،چی؟
سلام !
k770i
گوشی نو !
بلوتوث هم میفرسته هم میگیره . فقط نمیدونم چرا نمیتونه عکس ارسال کنه !
همه چیز خوب پیش میره تا اونجایی که می نویسه انتظار برای پذیرش وسیله دیگر . انگار خوابش می بره ! انگار نه انگار !
از اولش همینطور بود !
در کلوپ این گوشی جوابتونو دادم!
اگه اب خورده باشه احتمالا ایراد ای سی کی برد که با جوی استیک یکیه داره
سلام من یه ماهی می شه که w880 خریدم دیروز از دستم افتاد زمین کلا هنگ کرده نه صفحه ش نشون می ده نه خاموش روشن می شه نه شارژ می شه باطریش هم در آوردم دوباره انداختم هیچ فرقی نکرداشکال از چیه چقدر خرج داره ؟ خواهشا" سریعتر کمکم کنین
اول فلش کن دیدی نشد بعد بده دست تعمیر کار
گوشیمو که افتاده بود زمین دادم تعمیر کار 35 تومن خواست ولی نگفت ایراد از چیه پس فردا قراره بگیرم به نظر شما قیمت مناسبه ؟ یا گوشیمو عوض می کردم بهتر بود ؟
سلام دوستان
یه مشکل پیش اومده منتها من نمیدونم نرم افزاریه یا سخت افزاری!
کلید حرکتی بالا، شماره 1 و شماره 7 کار نمیکنن! ولی گاهی یهو دوباره درست میشن. تعجبم تو اینه که چرا وقتی خوب میشه هر 3 تا یهو خوب میشن. ری استارت و ... فایده نداشته. خلاصه چه کارش کنم؟