من به تازگي يه n73 خريدم ولي نمي دونم سيستم عاملش چيه؟
![]()
Symbian 6 3rd edition
سیستم عاملش سیمبین 9.1 هست.یاعلی
بچه ها من با 400 هزار تومن چی بخرم خوبه ؟
آیا نرم افزاری برای فارسی کردن n93 وجود دارد ؟
سلام
دوتا عکس فوق العاده با N71!گرچه نسبت به بقیه گوشی های سری N کمتر دارای اسم و رسم ولی واقعا از هر لحاظ گوشیه خوبیه...بخصوص دوربین-کیفیت تصویر و صدا.حیف که فوکوس نداره...![]()
سلام
من n71 دارم. media player گوشیم هیچ کدوم از اهنگ ها رو وا نمینیه.
انگار هیچ چی تو رمم نباشه.
ولی هست.
و از تو گالری وا میشه.
چه کار کنم؟؟؟:((
با سلام خدمت تمامی اعضای سایت.
من سه سوال داشتم که دوتاش به گوشیم یعنی N73 بر میگرده و دیگری ربطی به گوشی نداره اما چون نمیدونستم کجا باید مطرحش کنم همینجا این کارو میکنم!
اول اینکه : من روی گوشیم برنامهHandy Taskman رو نصب کردم.
وقتی که میخوام وضعیت گوشی رو بررسی کنم برنامه هایی رو که قبلا" بسته بودم رو میبینم که هنوز باز هستند و رم رو اشغال کردند این اشکال از گوشیه یا از برنامه ؟
دوم: در همین برنامه وقتی به رم اشغال شده نگاه میکنم میبینم که از 44 مگابایت رم، فقط 15 مگابایت و حتی گاهی 9 مگابایت آن آزاده که روی سرعت تاثیر منفی هم میزاره!!! راه حلی وجود نداره که رم رو خالی تر کنم؟
و سوم اینکه : اگر کسی در Miss Call گذاشتن حرفه است راهی رو به ما بگه که بتونیم طوری Miss Call بزاریم که طرف نتونه بگیرش. و همچنین راهی رو بگه که بشه Miss Call حرفه ای ها رو بگیریم.
چون یکی از دوستان همین کارهارو دقیقا" انجام میده، بصورت حرفه ای اما به ما نمیگه خب منم گفتم اینجا مطرح کنم شاید یک حرفه ای راهی رو نشونمون بده بلکه دیگه کم نیاریم!!!
ممنون.
موفق باشید.
یا علی.
این اشکال واسه من هم پیش اومد.
هر کاری کردم درست نشد تا اینکه هر دوتا مموری رو فرمت کردم و از اول همه چی رو ریختم روش.
اگر میخوای آهنگی رو پاک کنی اون رو از توی مدیا پلیر پاک کن بعد هم آپدیتش کن که همچین مشکلی پیش نیاد واسه من که اینطوری پیش اومد.
یا علی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)