دوست عزیز هر کسی اینجا به دلیلی گوشی ان 70 خریده لزومی نمیبینم که کسی بخواد همچین گوشی برنامه خوری را فدای ان 73 که تنوع برنامه زیادی نداره بکنه و در انتها توپ بودن ملاکی برای انتخاب گوشی نمیشه
دوست عزیز هر کسی اینجا به دلیلی گوشی ان 70 خریده لزومی نمیبینم که کسی بخواد همچین گوشی برنامه خوری را فدای ان 73 که تنوع برنامه زیادی نداره بکنه و در انتها توپ بودن ملاکی برای انتخاب گوشی نمیشه
آقا ما كه بدمون نمياد يه گوشي مدل بالاتر داشته باشيم!
شما اگه پولش رو ميدي يا علي...
از كاربر محترم emroozi83 خواهش ميكنم روش كامل updateN70 به N70me رو شرح بدن.
درصفحه ي قبل يك كاربر از شما سوال كرد كه برنامه یNokia Software Updater بالا نمي آيد و شما در پيغام خصوصي جواب وي را داديد.
حال همين مشكل براي من پيش آمده!
خواهش ميكنم كمي توضيح دهيد.
من یاد گرفتم updat کنم فردا می خوام برم کافی نت بعد اونجا updat کنم چون شما اول باید به سایت نوکیا بری یه فایل 21MG رو دانلود کنید بعد اونو که دانلود کردید باید یه فایل 40MG رو هم دانلود کنید
من 21MG رو با dial up گرفتم (قابل توجه دیال آپی ها) دیگه میخوام اون یکی رو برم کافی نت چون کمرم سر اون 21MG خم شد
هر وقت که updat کردم حتما روشش رو هم توضی میدم
عزیزم اون کدوم کافی نته، که میزاره روی سیستمش برنامه نصب کنی؟![]()
در ضمن باید به صورت Adminastraor بالا بیایی نه Limit.
حالا اگه جایی سراغ داری ما هم خبر کن!
دوست عزیز چشم من سوال و جواب اون دودوست رو دادم اینجا میذارم..از كاربر محترم emroozi83 خواهش ميكنم روش كامل updateN70 به N70me رو شرح بدن.
درصفحه ي قبل يك كاربر از شما سوال كرد كه برنامه یNokia Software Updater بالا نمي آيد و شما در پيغام خصوصي جواب وي را داديد.
حال همين مشكل براي من پيش آمده!
خواهش ميكنم كمي توضيح دهيد.
در رابطه با آپدیت و تبدیل هم من آدرس دادم که در اون فروم عضو بشید .. من مدیر موبایل اون فروم هستم... برای خرید سی دی کامل ارتقا و تبدیل ان 70 به اون فروم مراجعه کنید... به هر حال من در خدمتم...
دوست مننوشته شده توسط samera1
سلام مموري را با استفاده ازيك گوشي n70 ديگه فرمت كردم بعد داخل گوشي خاموش گذاشتم و گوشي را همانطور كه گفتيد ريست كردم با همون چهار دكمه بازهم نشد .
در ضمن شب قبلش هم يك تم كه نصب كردم همينطور شد ولي گوشي رو ريست كردم گذاشتم روشن باشه فردا صبحش درست شد ولي اينبار اينكار جواب نميده.
تو را به خدا يه فكري به حالم بكنيد خيلي حالم گرفته شده.
اي خدا
اون 4 دکمه رو خوب نگرفتید.. اگر گرفته بودید حتما گوشی به تنظیمات کارخونه بر می گشت یعنی انگار نو خریدید اون رو...
دقت کنید چند بار دیگه همون روش رو امتحان کنید یعنی گوشی رو خاموش کرده و مموری رو در بیارید و سه دکمه رو محکم نگه دارید طوری که حتی یک لحظه در نروند.. بعد با یک دست دیگر دکمه ی powewr رو بزنید و حتما دکمه ها را محکم نگه دارید و تا وقتی که گوشی بالا نیومده (همون یک لحظه که نور صفحه خاموش و رو شن میشه و و آرم نوکیا میاد) ،دست از روی اون 3 تا دکمه * سبز و 3 برندارید....
حتما این روش جواب میده ولی چون دکمه های ان 70 جوریه که یکم نگه داشتنش سخته از یکی کمک بخواهید... دو نفری این کار رو انجام بدید...
مطمئن باشید اگر ایراد از تم و .. باشه حتما حل میشه...
مگر اینکه ایراد سخت افزاری باشه که باید بدید براتون تعمیر کنن.. که فکر نمی کنم اینطور باشه...
اینترنت شما فایروال دارد و پورت مربوط به این برنامه را باز نمی کند.... احتمالا آنتی ویروس و فایروالی روی دستگاه دارید که مانع از دریافت اطلاعات از سورس نوکیا میشه...نوشته شده توسط h.k
با سلام من فایلی که در سایت نوکیا بود را گرفتم ولی وقتی اون را اجرا کردم و نصب شد حالا که می خام ازش استفاده کنم خطا می ده
network connection lost.check your network connection or whether a firewall is preventing the application from working properly
از یک آی اس پی دیگه یا یک اشتراک اینترنت دیگه استفاده کنید...
سلام انگار دوستان نمیخوان به سوال ما جواب بدن ما که بیخیالش شدیم چون مشکلی برام نداره یه تجربه در آپدیت موبایل ان 70 بود گفتم بد نباشه بگم با ورسیون 1.2.0 اره فکر میکنم همین بود وقتی برنامه رو اجرامیکردم اجازه آپدیت ازم میخاست من هم بالای 4بار برنامه رو اجرا میکردم و اون موقع میرفت برای آپدیت این را برای عزیزانی میگم که ورسیونnsuورسیون قدیمی هستش
اقا من یه عمر تعصب N70 داشتم .بعد از خریدش پشیمون شدم.
حالا کافی نت نشد اگه شده با همین دیال اپ هم میگیرمش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)