تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 190 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 1897

نام تاپيک: کلوپ N70

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

گوشي ان 70 گوشي ان 73 توپه پيشنهاد مي كنم گوشيتون رو بفروشيد و يه ان 73 بگيريد
    دوست عزیز هر کسی اینجا به دلیلی گوشی ان 70 خریده لزومی نمیبینم که کسی بخواد همچین گوشی برنامه خوری را فدای ان 73 که تنوع برنامه زیادی نداره بکنه و در انتها توپ بودن ملاکی برای انتخاب گوشی نمیشه

داره خودمونی میشه kayvan_1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

گوشي ان 70 گوشي ان 73 توپه پيشنهاد مي كنم گوشيتون رو بفروشيد و يه ان 73 بگيريد
    آقا ما كه بدمون نمياد يه گوشي مدل بالاتر داشته باشيم!
    شما اگه پولش رو ميدي يا علي...

داره خودمونی میشه kayvan_1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

از كاربر محترم emroozi83 خواهش ميكنم روش كامل updateN70 به N70me رو شرح بدن.
    درصفحه ي قبل يك كاربر از شما سوال كرد كه برنامه یNokia Software Updater بالا نمي آيد و شما در پيغام خصوصي جواب وي را داديد.
    حال همين مشكل براي من پيش آمده!
    خواهش ميكنم كمي توضيح دهيد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من یاد گرفتم updat کنم فردا می خوام برم کافی نت بعد اونجا updat کنم چون شما اول باید به سایت نوکیا بری یه فایل 21MG رو دانلود کنید بعد اونو که دانلود کردید باید یه فایل 40MG رو هم دانلود کنید
    من 21MG رو با dial up گرفتم (قابل توجه دیال آپی ها ) دیگه میخوام اون یکی رو برم کافی نت چون کمرم سر اون 21MG خم شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

هر وقت که updat کردم حتما روشش رو هم توضی میدم

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

پيش فرض

هر وقت که updat کردم حتما روشش رو هم توضی میدم
    عزیزم اون کدوم کافی نته، که میزاره روی سیستمش برنامه نصب کنی؟
    در ضمن باید به صورت Adminastraor بالا بیایی نه Limit.
    حالا اگه جایی سراغ داری ما هم خبر کن!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    اهواز-تهران

پيش فرض

از كاربر محترم emroozi83 خواهش ميكنم روش كامل updateN70 به N70me رو شرح بدن.
    درصفحه ي قبل يك كاربر از شما سوال كرد كه برنامه یNokia Software Updater بالا نمي آيد و شما در پيغام خصوصي جواب وي را داديد.
    حال همين مشكل براي من پيش آمده!
    خواهش ميكنم كمي توضيح دهيد.
    دوست عزیز چشم من سوال و جواب اون دودوست رو دادم اینجا میذارم..
    در رابطه با آپدیت و تبدیل هم من آدرس دادم که در اون فروم عضو بشید .. من مدیر موبایل اون فروم هستم... برای خرید سی دی کامل ارتقا و تبدیل ان 70 به اون فروم مراجعه کنید... به هر حال من در خدمتم...

نوشته شده توسط samera1
    سلام مموري را با استفاده ازيك گوشي n70 ديگه فرمت كردم بعد داخل گوشي خاموش گذاشتم و گوشي را همانطور كه گفتيد ريست كردم با همون چهار دكمه بازهم نشد .

در ضمن شب قبلش هم يك تم كه نصب كردم همينطور شد ولي گوشي رو ريست كردم گذاشتم روشن باشه فردا صبحش درست شد ولي اينبار اينكار جواب نميده.

تو را به خدا يه فكري به حالم بكنيد خيلي حالم گرفته شده.
    اي خدا
    دوست من
    اون 4 دکمه رو خوب نگرفتید.. اگر گرفته بودید حتما گوشی به تنظیمات کارخونه بر می گشت یعنی انگار نو خریدید اون رو...
    دقت کنید چند بار دیگه همون روش رو امتحان کنید یعنی گوشی رو خاموش کرده و مموری رو در بیارید و سه دکمه رو محکم نگه دارید طوری که حتی یک لحظه در نروند.. بعد با یک دست دیگر دکمه ی powewr رو بزنید و حتما دکمه ها را محکم نگه دارید و تا وقتی که گوشی بالا نیومده (همون یک لحظه که نور صفحه خاموش و رو شن میشه و و آرم نوکیا میاد) ،دست از روی اون 3 تا دکمه * سبز و 3 برندارید....
    حتما این روش جواب میده ولی چون دکمه های ان 70 جوریه که یکم نگه داشتنش سخته از یکی کمک بخواهید... دو نفری این کار رو انجام بدید...

مطمئن باشید اگر ایراد از تم و .. باشه حتما حل میشه...
    مگر اینکه ایراد سخت افزاری باشه که باید بدید براتون تعمیر کنن.. که فکر نمی کنم اینطور باشه...

نوشته شده توسط h.k
    با سلام من فایلی که در سایت نوکیا بود را گرفتم ولی وقتی اون را اجرا کردم و نصب شد حالا که می خام ازش استفاده کنم خطا می ده
    network connection lost.check your network connection or whether a firewall is preventing the application from working properly
    اینترنت شما فایروال دارد و پورت مربوط به این برنامه را باز نمی کند.... احتمالا آنتی ویروس و فایروالی روی دستگاه دارید که مانع از دریافت اطلاعات از سورس نوکیا میشه...
    از یک آی اس پی دیگه یا یک اشتراک اینترنت دیگه استفاده کنید...

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام انگار دوستان نمیخوان به سوال ما جواب بدن ما که بیخیالش شدیم چون مشکلی برام نداره یه تجربه در آپدیت موبایل ان 70 بود گفتم بد نباشه بگم با ورسیون 1.2.0 اره فکر میکنم همین بود وقتی برنامه رو اجرامیکردم اجازه آپدیت ازم میخاست من هم بالای 4بار برنامه رو اجرا میکردم و اون موقع میرفت برای آپدیت این را برای عزیزانی میگم که ورسیونnsuورسیون قدیمی هستش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اقا من یه عمر تعصب N70 داشتم .بعد از خریدش پشیمون شدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

حالا کافی نت نشد اگه شده با همین دیال اپ هم میگیرمش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •