با سلام.
بجه ها نسخه kaspersky personal 5.0.372 رايگانه؟چون از يك طرف ديدم كه براش كرك گذاشتند و از طرف ديگه پس از نصب اين نسخه بدون اينكه رج كي وارد كنم ديدم تا سال ديگه همين موقع ميشه باهاش كار كرد(تاريخ expire ).
قضيه چيه؟
با سلام.
بجه ها نسخه kaspersky personal 5.0.372 رايگانه؟چون از يك طرف ديدم كه براش كرك گذاشتند و از طرف ديگه پس از نصب اين نسخه بدون اينكه رج كي وارد كنم ديدم تا سال ديگه همين موقع ميشه باهاش كار كرد(تاريخ expire ).
قضيه چيه؟
دوست عزيزم سلام. شما قبلا كاسپرسكي رو نصب كرده بودي؟
اگه قبلا نصب كرده بودي و الان اين نسخه جديد رو نصب كردي ممكنه همون ليسنس كي قبلي رو استفاده كرده باشه. البته حدس مي زنم.
مهدي جان سلام.
حقيقتش تو عمرم يكبار هم از كاسپر استفاده نكرده ام.براي خودم هم جالب بود.گفتم شايد مهربون شدن و يكسال رايگان به من جايزه دادن![]()
راستي مهدي جان nod32 را هنوز uninstall نكردم. يه كلكي سوار كردم كه هر دو تا رو با هم دارم ولي فقط يكي از اونها به دلخواه من فعاله و هر وقت دوست داشته باشم از اون يكي استفاده ميكنم :shock:
crackiجان مکافي اين فايل رو ميشناسه.فقط بايد بری توvirus scan console و در قسمت unwanted program policy تمام قسمتها رو تيک بزنی.چون اين فايل رو به صورت adwareميشناسه .
شما مي تونيد در كنار هم چند تا ويروس كش نصب كنيد بستگي داره كه با هم سازگار باشند يا نه من در حال حاضر از ناد 32 - كاسپارسكي - زون الارم به طور هم زمان استفاده مي كنم و هيچ مشكلي نداره در اينجا لازم ميدونم از دوست عزيزم مهدي جان تشكر كنم كه ناد 32 رو به بنده توصيه و لينكش رو در اختيارم گذاشتند
در كل به نظر من مك آفي تو ترو جانها يه كم مشكل داره
البته منظورم اين فايل كه كركي گذاشته نيست ها
كلي گفتم
soda جان چرا از ويروس كش هاي خوبي مثل كاسپرسكي - ناد 32 - زون الارم استفاده نمي كني كاسپرسكي به خاطر قدرت - ناد32 سرعت و دقت - زون الارم هم كه ديگه مشخصه ويروس كش هايي مثل مك آفي و نورتون جديدا دچار مشكل هستند و نميشه به آنها اعتماد كرد
باشه دوست عزيز از توصيه شما ممنونمنوشته شده توسط mehdi3267
ولي من هم كاسپر نصب دارم و هم nod
مهدي جان سودا خودش طرفدار پر و پا قرص nod32 و كاسپرسكي هست. روي سيستمش هم nod32 به صورت فعال و كاسپرسكي به صورت غيرفعال نصبه.
مهدي جان سلام عزيز بنده هم جسارت نكردم فقط توصيه كردم چون خودم تا 4 روز پيش 400 تا ويروس رو روي كامپيوترم با اين 3 تا پيدا كردم و فكر مي كنم اين 3 تا مكمل همديگر هستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)