نمی خواد خودتو به زحمت بندازی! آخه این مارک اینقدرا هم طرفدار نداره که بخوان تقلبیش رو بزنن.
شما هم اشتباه کردی که اینو با این قیمت گرفتی! با این پول می تونستی پاتریوت با هیتسینک قرمز بگیری! همینطور کرسیر.
نمی خواد خودتو به زحمت بندازی! آخه این مارک اینقدرا هم طرفدار نداره که بخوان تقلبیش رو بزنن.
شما هم اشتباه کردی که اینو با این قیمت گرفتی! با این پول می تونستی پاتریوت با هیتسینک قرمز بگیری! همینطور کرسیر.
یعنی اینقدر مارک افتضاحییه. برم پولم رو پس بگیرم؟
در بازار اینجا این مارکهایی که گفتین وجود نداره و با این رنج قیمت فقط کینگستون-یومکس و لایتکس هست.حالا چکار کنم ؟خواهشا کمکم کنید![]()
سوال در مورد dual chanel ؟
ایا حتما رم هم باید dual bashad یعنی من فعلا 1 رم 2 گیگ بخرم بعد از مدتی دوباره 1 رم 2 گیگ دیگر بگیرم همون مدل و مارک می شه 4 گیگ ایا در این حالت dual chanel فعال می شه یا باید حتما از این باکس ها که 2 رو 1 گیگ دارن بگیرم
من رم یومکس که خریده بودم رو پس دادم اگه میشه راهنماییم کنیید که رم 1 گیگ--باس 400--چه مارکی و با چه گارانتی بگیرم خوبه
خیلی ممنون
تا سقف 40000 تومان میتونم بپردازم![]()
مشكلي پيش نمياد الان 1 دونه بگير چند وقت بعد يكي عين اون بايد بخري از نظر باس و تايمينگ
دوست خوبم رمي كه شما گرفتي DDR1 بوده و فكر ميكنم دوستان اشتباهي بهت پيشنهاد تعويض دادن
دوباره سوالتو كامل بپرس
اگه اوني كه من گفتم درست باشه خوب گرفتي
آره DDR 1 هستش ولی من دیگه رم رو پس دادم .
ضرر کردم؟![]()
یعنی با بودجه 40000 تومان بهترین رمی که میتونم با باس 400 --DDR1 (کامپیوترم مال پنج سال پیشه) بخرم همین یومکس هست؟
اگه کینگستون با گارانتی سریر گیرم بیاد چی؟یا مارک بهتری هم هست.
رم كينگ با گارانتي سرير 512 آخرين باري كه گرفتم محدوده 22 بود
نميدونم حالا خودت فكر كن
بزار ببينيم دوستان چي ميگن كه گفتن سرت كلاه رفته
سلام.
من رمم همونطور که قبلاً گفتم 1 گیگ کینگستون هست. می خوام یه 1 یا یه 2 بگیرم، بزارم تنگ این یکی!!!
حتماً باید مشخصاتش مثل همین اولی باشه؟
لطفاً کامل راهنمائیم کنید!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)