بازیش خوب هست بخرم![]()
مهم هاش رو میگم::
1.زمان CoolDown یعنی زمان غیر فعال ماندن جادوها و ایتم ها زیرشون نوشته.
2.یک mode جدید( rd- (-randomdraft
3. دو تا هیرو
4.تنظیم تغیرات هوا مثلا weathe rain- هوای بارانی و weather snow هوای برفی و weather off- حالت معمولی.
5.وقتی ma- میزنی غیر از اسم هیروهای تیم حریف دیگه لول اونا رو هم می نویسه.
6.با کشتن هیرو حتی به یارهای دیگه هم پول میده حتی اگه هیروی حریف رو کریپ زد.
7.بعد از کشتن Roshan یه ادم برفی میاد.فقط برای این فصل یعنی زمستان و بعد حذف میشه.
8.هوش منجنیق ها زیاد شده و اونا هر 7 دسته از کریپ که میاد یه منجنیق میاد.قبلا هر 6 تا بود.
9.Chaos Damage حالا 40% Damage کمتری به building ها میده.
10.وقت بیشتری برای repick یا از اول ورداشتن هیرو دارید.120 ثانیه شده.
11.Doom Bringer حالا Aghanim's Scepter میتونه بخره.![]()
12.Strygwyr's Thirst دیگه وقتی هلت دشمن 40% کمتر شد به شما MS میده.قبلا 50%بود.جادوی 3 BloodSeeker
13.Damage. Viper کمتری دیگه داره البته یه کم کمتر شده.
14.Spin Web با افزایش لول هلت بیشتری پر میکنه.جادوی 2 BroodMother
15.دو Tower اخری دیگه پول نمیده.Towerهای درون Base که از FrozenThrone و...دفاع میکنند.![]()
بقیه دیگه چیزهای کوچیک و جزعی بودند.اما اگه میخوای همه رو بدونی به Link زیر برو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزیز.
وقتی user رو وارد کردی و connect GGC شد از قسمت چپ[....] War3 TFT RPG رو انتخاب کن بعد هر ناحیه ای که خواستی رو انتخاب کن مثلا Asean یا Korea و...
بعد از سمت راست Room مورد نظر رو انتخاب کن .
راجب Ping هم باید بگم اگه خطها(|||) قرمز بود بازی نکن چون خیلی لگ میزنه و Host وسط بازی تو رو میندازه بیرون.![]()
اگه رنگ Ping ابی بود یعنی قابل بازی کردن هست و میتونی بازی کنی.![]()
جلوی اسم تو هم همیشه تو قسمت Ping n/a میزنه. موردی نیست.
Virtual IP تو هم همیشه همینه. مشکلی نداره![]()
واسه بازی کردن: اول روی Settings سمت راست بالا کلیک کن و در همون قسمت گزینه war3 TFT RPG یعنی سومی رو بزن و در کادر Executable settings ادرس بازی Frozenthrone رو بده و ok رو بزن.بعد گزینه Start Game رو بزن و یه سوالی میپرسه که تو Yes بزن و در بازی به قسمت Local Area Network برو و اگه server دیدی Join شو اگه server نبود یکی بساز و بازی رو Alt+tab کن و تو Room واسه server که ساختی تبلیغ کنو اگه کسی اومد Start بزن و حال کن.
UserName تو اونجا چیه قرار بزاریم بازی کنیمماله من mr_cain
موفق باشی![]()
Last edited by Cain; 03-01-2007 at 14:25.
ممنون user name من akharwarbaz هست
ک یا مییای با هم بازی کنیم
راستی هیرو به نظر من morpling خیلی خوبه .میشه بگی ضدش چیه
در ظمن اگه میشه یه هیرو ضد lord of avernus (درست نوشتم) بگید .سرویس کرد مارو با این shild ش
در ضمن فکر کنم شما اقا نیما باشید .درسته؟
در مقابل هیرو Morphling میتونی از Doom و Spirit Breaker و Venomancer و Banehallow و Nightstalker و Viper و Lord of Avernus و ... استفاده کنی . بیشتر از هیروهایی استفاده کن که از اول بازی تا اخر قوی بمونن.کمتر از هیروهای Intelligence استفاده کن.
در مقابل Lord of Avernus میتونی Hex کنی که Shield از بین برهولی به نظر من Lord of Avernus رو با یه هیرویی باید زد که Slow داشته باشه چون وقتی Lord of Avernus احساس خطر کنه level6 میزنه و فرار میکنه.پس یه هیرویی که Slow داره وردار مثل BristleBack و BeastMaster و Dragonknight و Omniknight و...
البته Dragonknight باید3 Dragon بشی تا Slow کنه.
همیشه تا Shield ترکید حمله کن فرصت نده تا Shield دوباره اماده شه.
نه من اسمم نوید. نیما داداشمه![]()
به خاطر جواب ها ممنون کی مییای بازی کنیم تو جی جی
آره بابا
لعنت به کسی که اون شیلد رو داده بهش
آدم که این هیرو رو میبینه از ادامه بازی نا امید میشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)