یعنی هیشکی جواب سوال مارو بلد نیست ؟!![]()
یعنی هیشکی جواب سوال مارو بلد نیست ؟!![]()
در نسخه بتای 7 قابلیت Status Bar از منوی View برداشته شده ، بجاش وقتی صفحه ای رو باز میکنی بصورت دایره در حال چرخش در بالای تب هست .
Last edited by saeed774; 16-11-2010 at 20:17.
اخه چرخشش به چه درد من میخوره ؟یه افزونه ای چیزی هم وجود نداره که نشون بده چقد لود شده ؟!
![]()
تا زمانی که دایره از چرخش نیفته یعنی صفحه در حال لود هست ، آدرس لینک ها هم به همون قسمت Address Bar در بالا اضاف شده وقتی روی لینکی اشاره کنی آدرس لینک نشون داده میشه که قبلا تو Status Bar این کار انجام میشد . به نظر منم این موردش بد شده ولی انصافا سرعت لود صفحات و باز شدن خود فایرفاکس عالی شده .
ممنون - اما حداقل یه افزونه ای چیزی وجود نداره که درصد لود شدن صفحات رو نشون بده ؟اخه بعضی اوقات که وضع اینترنت خراب میشه یه صفحه رو که وقتی باز میکنم هی اون دایره میچرخه اما در اصل داره لود نمیشه - اخه این چه کاری بود که کردن
منم به خاطر سرعتش استفاده میکنم وگرنه یه چند تا ایراد و باگ داره که خیلی اذیت میکنه
![]()
دوست عزیز اگر تو این تاپیک
در مورد افزونه درخواست بدید زودتر به جواب میرسید تا این تاپیک که فقط برای دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خود فایر فاکس هست
دانلود Mozilla Firefox 3.6.13 Beta Test
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Download Mozilla Firefox 3.6.12
من نسخه بالا رو نصب کردم ولی سرعتش خیلی پایینه
بهترین ورژنش کدومه که سرعتش از همه بهتر باشه
adsl دارم
Mozilla Firefox 3.6.13 RC2
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من نسخه بتای 4 رو نصب کردم ولی بعضی مواقع راست کلیک میکنم Copy و save و.... باز نمیشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)