تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 30 اولاول ... 1824252627282930 آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 292

نام تاپيک: روش تشخيص رجيستر بودن قانوني گوشيهاي سوني اريكسون

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

سلام من یه ماهه یه سونی اریکسون دبلیو 800 گرفتم و خوب داره کار میکنه تنها مشکل اینکه شماره ای که تو گوشی میارم با اونی که رو جعبه نوشته یه خط فاصله و یه رقم اضافه تر تو گوشیه در صورتیه که پشت گوشی زیر باتری و روی جعبه با هم میخونن و در ضمن دو سال گارانتی داره این قضیش چیه ریجستریه ؟

از کار می افته ؟ ممنون و متشکر
    گوشی شما مشکلی نداره و رجیستر شدش ! فقط اون اعداد اضافی مربوط به فریمور میشن

داره خودمونی میشه azaditafakor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون از پاسختون تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

جواب پست 269 n_yaghmaei

ببینید خیلی واضح نگفتین ..پس کلی یه بار دیگه می گم
    اگه 15 رقم با 15 رقم می خونه رجیستر قانونی هستش..2 رقم اخر مهم نیست
    اگه که سایت می زنه 800 و شما 750 داری خوب یعنی دستی رجیستر شده دیگه...حالا اگه سریال گوشی و روی جعبه رو اینجا بنویسی بیشتر می شه بهت کمک کرد...یا بهتر توضیح بده

اخه الان حرفات با چیزایی که من میدونم تناقض داره...از طرفی می گی 15 رقم ها با هم می خونه از طرفی می گی سایت اونو با مدل خودش نمی شناسه
    پس فقط 15 رقم اول مهمه...اون 2 رقم اخر که تعداد اعداد و به 17 می رسونه اهمتی نداره
    Last edited by mostafa_khan; 17-01-2007 at 10:54.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rasool222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    كرمانشاه

پيش فرض

سلام
    از كجا ميشه ي گوشي رجيستر پيدا كرد كه زياد تفاوت قيمت نداشته باشه(با قاچاقيش)
    آيا گارانتي هاي متفرقه گوشي هاشون رجيستره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نه...اونجور که دوستان میگن گارانتی ضمانتی برای رجیستری بودنش نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من يک سوال داشتم
    گوشي موبايل من k750i هست اما وقتي داخل سايت زير شماره imei رو مي زنم مي نويسه w800i و شماره سريال گوشي با شماره سريال جعبه فرق مي کند و فرقش در اين است که شماره سريال داخل گوشي عدد 12 را در کنار شماره سريال جعبه قرار داده اند جالب اينجاست زماني که شماره سريال روي گوشي را مي زنم نيز مدل گوشي را w800i تشخيص مي دهد و شماره اي که در قسمت Full IMEI Presentation نوشته شده در هر دو حالت يکي است مي خواستم ببينم گوشي من رجيستر دستي است يا رجيستر قانوني ؟
    آدرس سايت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
    مال من هم همینطوره .(750)
    یعنی هر سه تا شمارش تا 15 رقم با هم میخونه و هر سه تا یکیه ولی توی سایت مدلش رو w 800 نشون میده .
    ضمن اینکه من یک بار فلش کردم و شماره هاش عوض شد اما فعال بود . بعد دادم دوباره شماره ها رو برگردوند .
    ممکنه جایی حتی برچسبها رو هم عوض کرده باشند؟
    Last edited by r_B_1980; 01-02-2007 at 20:06.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من شخصا هزار بار گفتم چه گوشیی رجیستر اصلی هست..اما یه چیز جدید شنیدم فکر کنم به دردتون بخوره...انگاری تازگی ها گوشی های رجیستر دستی رو برچسباشو جوری درست می کنن(روی جعبه و پشت باطری رو)که سه تا شماره یکی به نظر برسه...حالا سوال شاید کنید پس موقعه ی خرید چه کنیم؟باید 24 ساعت به عنوان تست از فروشنده بگیردید و ببرید پیش یه متخصص و یا ببرید یه جایی مثل مخابرات
    فکر کنم این صحبتها جواب پست قبلی هم به نوعی باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Wink's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    مهدی جان (Mehdi_Max)کجایی عزیز . مگه این تاپیک ماله شما نیست پس چرا یه مدتی نیستی ؟؟؟؟؟

من واقعا دوست دارم بدونم چرا مدیرهای این انجمن این تاپیک به این مهمی که بحث روز گوشیهای

اریکسون هست رو اینطور باهاش برخورد میکنن و اهمیتش رو پایین میارن تا مهدی دیگه مثل قبل

سر نزنه و جوابه این همه سوالات رو علا رقم میل باطنیش نده!!!!!!!!!!!

Mehdi_Maxامیدوارم سریعتر مشکلت حل بشه و برگردی که خوم ازت کلی سوال دارم.

با تشکر از همه دوستان فعال این تاپیک.

آخر فروم باز mohammad_1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

من يک سوال داشتم
    گوشي موبايل من k750i هست اما وقتي داخل سايت زير شماره imei رو مي زنم مي نويسه w800i و شماره سريال گوشي با شماره سريال جعبه فرق مي کند و فرقش در اين است که شماره سريال داخل گوشي عدد 12 را در کنار شماره سريال جعبه قرار داده اند جالب اينجاست زماني که شماره سريال روي گوشي را مي زنم نيز مدل گوشي را w800i تشخيص مي دهد و شماره اي که در قسمت Full IMEI Presentation نوشته شده در هر دو حالت يکي است مي خواستم ببينم گوشي من رجيستر دستي است يا رجيستر قانوني ؟
    آدرس سايت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
    مال من هم همینطوره .(750)
    یعنی هر سه تا شمارش تا 15 رقم با هم میخونه و هر سه تا یکیه ولی توی سایت مدلش رو w 800 نشون میده .
    ضمن اینکه من یک بار فلش کردم و شماره هاش عوض شد اما فعال بود . بعد دادم دوباره شماره ها رو برگردوند .
    ممکنه جایی حتی برچسبها رو هم عوض کرده باشند؟
    سلام دوست عزیز به این دلیله که برد اوراق شده اون گوشی که یعنی همون w810i هستشو سریالشو برمیدارن وتوسط باکس قسمت چنج آیمیای با k750 شما عوض میکنن که اکسرا" الان سونی اریکسون ها هیچکودمش با جعبش یا بردش نمیخونه حالا جعبش شاید ولی بردش اصلا"
    موفق باشید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

من یک گوشی K750i دارم و یک گوشیW550i دارم
    زیر باتری و روی جعبه گوشیه K750i نوشته 35378501-646147-6 وبا وارد کردن اون کد تو گوشیم میزنه 646147-2-12
    همچنین برای W550i میزنه رو جعبه و زیر باتری 35744400-686857-3 و تو گوشی میزنه 686857-7-05 آیا این گوشی ها رجیستر شده است یا نه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •