اینا مال همون کشورایی نیست که به فوتبال میگن ساکر ؟![]()
اینا مال همون کشورایی نیست که به فوتبال میگن ساکر ؟![]()
خیر. ایندپندت انگلسیه. ESPN اروپاییه.GOAL تخصصیه فوتباله. امریکن ساکر میگن.
حوصله داشته باشم و وقت بشه یسری توییت هم بزارم تا از میزان ذوق زدگی عالمیان باخبر بشیم.
باشه آقا شما روشن فکر ! بیخیال !
نمیدونم چرا همه جا مخالف جهت آب هستی شما
من چون تاپیک های انجمن اینترنت رو دنبال میکنم میگم تا بقیه دوستان هم با شخصیت شما آشنایی داشته باشن :
ایشون جزو معدود افرادی هستن که در زمان طرح جدید نت از وزارت محترم حمایت کردن و قدمی رو به جلو در آینده اینترنت میدیدن !
هوش والای ایشون در شناخت پیشرفت و پسرفت اینترنت بی نظیره !
یه جمله شاهکار هم از شما تو انجمن اینترنت هست همچنان :
با این طرح سرعت نت شما 90 درصد تضمینی هست و هروقت شکایت کنید وزیر زنگ میزنه میگه عشقم سرعتت مشکل داره ؟ الان حلش میکنم
حالا اینکه همچین آدمی همه جا فاز مخالف با بقیه برمیداره بماند !
اصلا ایران هیچی بارش نیست یکی شما حالیته یکی ذولفقار نسب و یکی هم مایلی کهن !![]()
شما بار دوم بحث ها رو شخصی میکنی.
همین که شخصیتت رو در حمله به اشخاص به جای تحمل نظراتشون نشون میدی روشن میکنه ماجرا رو. ادمی بی ادب که از هیچ توهینی ابایی نداره.
Last edited by misam5526; 21-06-2018 at 13:44.
یه عده اسپانیایی در این انجمن داریم با احتمال پرتغالی شدن در اینده![]()
کارشناس برنامه ITV اتفاقا از نحوهی بازی ایران کاملا دفاع کرد، کسی از ایران توقع حمله نداشت، همه میدونستن ما ۱۱ نفری دفاع خواهیم کرد. اصلا مهرهی لازم جهت حمله کردن رو نداشتیم.
تنها انتقادی که وارد کردن (بعد از نیمهی اول)، نقش بازی کردن بیراوند سر اون صحنه بین دیگو کوستا و بیراوند بود که گفتن این کارها چیپ هست.
خلاف نظر اکثریت نظر دادن نه ایرادی داره، نه جرم هست، اما باید جنبه و توان پذیرش انتقاد اکثریت رو داشته باشید. با زدن دکمهی گزارش تخلف نمیتونین نظرتون رو تحمیل کنید.
تویت های فوتبالی در مورد بازی دیشب ایران
یه بخش زیادی از توییت ها شوخی با پیکه بود... تعداد خیلی زیادی شوخی با پرتاب اوت بازیکن ایرانی و بخشی هم در مورد انتقاد نوع بازی
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Football
This Iran team is better at parking the bus than Man Utd. Their coach is an ex-ManUtd assistant manager. Coincidence? I think not.
------------------------------------------------------
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Jafr
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Iran are professional bus parkers
--------------------------------------------------------
*Jose Mourinho taking notes from [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vs [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] match***
--------------------------------------------------
:Iran's game plan vs Spain: ***
1. Clear ball
2. Re-assemble
3. Repeat 1 & 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------------------------------------
Real Madrid combined with Barcelona against Atlético
-----------------------------------------------
Iran coach Carlos Queiroz pressuring Jordi Alba. Just in case his side didn't have enough men behind the ball..
------------------------------------------
The USA should hire Iran for their border security. Keeping Spain out
------------------------------------------------
49 - Iran's 49 successful passes in the 1st half is the 2nd lowest figure in a World Cup game since 1966, with the lowest also being Iran (47 versus Argentina in 2014). Bus. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------------------------
میگم به یک نکته ریز توجه کردید ؟؟
قبل قرعه کشی جام جهانی اعلام شد که ایران از سید 4 به سید 3 جام جهانی رفته
خیلی ها این حرکت رو عامل پیشرفت دونسته بودن ( با توجه به اینکه با بازی در مقابل تیمای ضعیف داشتیم و رتبمون در رتبه بندی بیشتر میشد )
این حرکت در ظاهر ایران رو در حال پیشرفت نشون میداد
ولی اگه در سید 4 بودیم شاید وضعیتی متفاوت داشتیم و نگران صعود نبودیم !
تمام رقبای ایران در آسیا ( ژاپن و کره و عربستان ) در گروه هایی به مراتب راحت تر قرار دارن
در 3 ایران راحت میتونست مصر و عربستان رو لوله کنه !
اگرچه اینا همش احتمالاته و شاید اصلا سید 4 بودیم بازم گروه 2 می افتادیم
ولی این تغییر سید ایران قبل قرعه کشی مسیر رفتن به گروه 2 رو هموار کرد
انتظارات از این تیم با این هماهنگی در حد صعوده و واقعا عالی ظاهر شدن
اگه جلو پرتغال نتونیم ببریم باید منتظر 2022 بمونیم که حالا مشخص نیست وضعیت کیروش چطوریاست
حیف شد این جام ! با این بازی بچه ها که از جون مایه میزارن![]()
صحبت سر حمله به فرد نظر دهندست. باید این جوانب رو به عنوان مدیر در نظر داشته باشید. شما یک نظر شخصی دارید و یک وظیفه عمومی به عنوان مدیر. کلا توهین به شخصیت دیگران خلاف قوانین سایته. (هر توهینی خلاف قوانینه). این جور رفتارها و انگ زدنها که باعث بشه بقیه بخاطر توهین شنیدن عطای بحث رو به لقاش ببخشن باز هم بر خلاف قوانینه.
تکرار میکنم که من علاقه مند به فوتبال نیستم و دیشب اولین و شاید اخرین بازی فوتبال جام جهانی بود که دیدم (اجبارا چون میزبان مهمونا بودم)
الانم کوچکترین اهمیتی نداره کی کجاست. اسم کی چیه تو تیم ایران. ابی کدومه قرمز چیه!! ولی علاقه مند شدم نگاه واقعی بیننده ها و کارشناسای خارج از ایران رو با انچه از برخی در داخل ایران میشنوم مقایسه کنم. خدا رو شکر سر سوزنی دسترسی به منابع و و کمی توان شنیدن و خوندن دارم.... مطلقا هم وارد کل کل فوتبالی نمیشم هم رونالدو ادم خوبیه هم مسی ادم خوبیه (دیشب به بقیه هم همین رو گفتم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)