تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 121 اولاول ... 182425262728293031323878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 1203

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون LG UH850 2016

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

ببین دوست عزیز این نشت نور ما خودکو مپانیه هیچ راهی نداره مثال اگه تصویر لگوی یا نشانی بلا باشه پایین نورسفید نمیان میشه این تلویزیون این مشکل داره فکر نکنم راهی براش باشه یک همین حرف زد پنل باز کنن درست میشه بنظر من دست نزنن خیلی بهتر درخصوص سه بعدی مشکل داشتم متاصفانه هیچ گونه کسی بمن کمک نکردن حتی سایت سلام بابا امثال سایت های بانه من مشکل پیدا کردم بخاطر گزینه trumotion هست اگر فعال باشه سه بعدی حرکت سریع میشه وسه بعدی بد بنظر میاد که این مشکل خودم حل کردم
    دوست عزیز خیلی خوشحالم که مشکل سه بعدی شما هم برطرف شد ، ولی یه جورایی خودتون هم مقصرید که Trumotion رو فعال کرده بودید و حدس این مورد که شما این تغییر رو در منو ایجاد کردید برای دیگران یکم سخت بوده و بخاطر همین چون خودتون به منو تلویزیون دسترسی داشتید تونستید این مورد رو پیدا و برطرف کنید . موفق باشید

2. این کاربر از danial4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

یه مشکل نه چندان مهم دارم که تو اعلام برنامه در حال پخش تو شبکه های داخلی خطا داره و برنامه در حال پخش رو یه چیز دیگه اعلام میکنه و متوجه شدم EPG چند ساعت عقبه ، حتی ساعت و تاریخ رو دقیق هم تنظیم کردم بازم مشکل EPG و برنامه در حال پخش همخوانی نداره . لطفا بررسی کنید ببینید برای شما هم به همین صورته ؟ با تشکر

داره خودمونی میشه alishabani1358's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یه مشکل نه چندان مهم دارم که تو اعلام برنامه در حال پخش تو شبکه های داخلی خطا داره و برنامه در حال پخش رو یه چیز دیگه اعلام میکنه و متوجه شدم EPG چند ساعت عقبه ، حتی ساعت و تاریخ رو دقیق هم تنظیم کردم بازم مشکل EPG و برنامه در حال پخش همخوانی نداره . لطفا بررسی کنید ببینید برای شما هم به همین صورته ؟ با تشکر
    سلام باید در قسمت تنظیمات محلی منطقه رو خاورمیانه بزارید تا درست بشه من با این کار مشکلم حل شد

Sent from my PRO 5 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام باید در قسمت تنظیمات محلی منطقه رو خاورمیانه بزارید تا درست بشه من با این کار مشکلم حل شد

منم فکر کنم گذاشتم رو Middle East البته الان دسترسی به tv ندارم و سرکار هستم عصر میرم بازم بررسی میکنم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من که اصلا مشکل نشت نور رو ندارم ( همینجور رو هوا نمیگم تا حالا چندین بار از تصاویر Letter Box که بالا و پایین صفحه نوار مشکی داره عکس گرفتم و تو این تاپیک قرار دادم حتی تو حالت تاریکی مطلق سالنی که تلویزیون قرار داره ) تنها چیزی که هست و دیگه مطمئن شدم اینه که این تلویزیون ظاهرا مورد نشت نورش که دوستان میفرمایند از گوشه پایین سمت راسته شایع هست ولی نه در همه تولیدات این سری و خوشبختانه علیرغم اینکه آدم خوش شانسی نیستم لااقل تو این مورد خوش شانس بودم و تلویزیون من بهیچ عنوان این مشکل رو نداره . در ضمن عمق رنگ مشکیشم درسته در حد خیلی خوبی نیست ولی انصافا بدم نیست .
    سلام دوست عزیز
    چیزی که من متوجه شدم
    تمام پنل هایی که مشکل نشت نور دارن تو بخش Product code برچسب سریال تلویزیون 6 کاراکتر آخر Product code : uh850v-TA. AMQWLH هست ولی برای شما ۶ کلمه اخر AMAWLH هست که احساس می کنم پنل شما برای کشوری که ساخته شده یا کشور سازنده اون فرق می کنه و پنل با کیفیت تری استفاده کرده
    از دوستانی که مشکل نشت نور دارن خواهش میکنم که سریال پشت تلویزیون یا روی کارتن رو چک کنن ببینن ۶ کارکتر آخر AMQWLH هست یا نه ؟
    Last edited by MAYSAMTALA; 13-12-2016 at 14:38.

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای ویرایش و حتی حذف کانالها میتوانید از نرم افزار chan sort استفاده کنید
    البته با انتقال از طریق یو اس بی به کامپیوتر و بعد از ویرایش دوباره انتقال به تلویزیون

8. 2 کاربر از ebinem173 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

برای ویرایش و حتی حذف کانالها میتوانید از نرم افزار chan sort استفاده کنید
    البته با انتقال از طریق یو اس بی به کامپیوتر و بعد از ویرایش دوباره انتقال به تلویزیون
    اگه ممکنه لینک دانلود برنامه و همچنین نحوه انتقال لیست کانال از TV به فلش و بالعکس رو توضیح بدید . ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

برنامه ویرایش لیست کانال رو پیدا کردم و لینکشو پایین مطلبم قرار میدم ، فقط الان تلویزیون دم دستم نیست که ببینم چطور میشه از Tv به فلش لیست رو انتقال داد ، دوستان امتحان کنید ببینید روشش به چه صورته .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 2 کاربر از danial4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

همونطور که حدس میزدم من تنظیمات محلی رو روی خاور میانه گذاشته بودم ، و مشکل نامظم بودن فهرست EPG و همچنین اشتباه نشون دادن نام برنامه در حال پخش در شبکه های دیجیتال داخلی رو دارم . ساعت و تاریخ هم کاملا تنظیم و درسته .

13. این کاربر از danial4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برنامه ویرایش لیست کانال رو پیدا کردم و لینکشو پایین مطلبم قرار میدم ، فقط الان تلویزیون دم دستم نیست که ببینم چطور میشه از Tv به فلش لیست رو انتقال داد ، دوستان امتحان کنید ببینید روشش به چه صورته .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از اتصال یو اس بی به تیوی برید تو قسمت تنظیمات کانالها و مدیریت کانالها
    اونجا گزینه کپی داره به یو اس بی و بلعکس
    الان سر کار هستم امکان اینکه دقیقا از روی منو تلویزیون توضیح بدم ندارم
    ولی راحته اونجا میتوانید پیداش کنید

15. این کاربر از ebinem173 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •