تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 92 اولاول ... 182425262728293031323878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 916

نام تاپيک: FC Barcelona | بلوگرانا |فصل 2016-2017

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رکوردشکنی تاریخی بارسلونا در لیگ قهرمانان

شاگردان لوییس انریکه دیشب موفق شدند با 4 گل از سد مونشن گلادباخ گذر کنند. حالا آنها تنها تیمی در تاریخ لیگ قهرمانان هستند که 10 فصل متوالی موفق شدند در مرحله گروهی، به عنوان صدرنشین به دور بعدی راه پیدا کنند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نیمار با ارزش ترین بازیکن فوتبال جهان شد

طبق لیستی که از سوی نشریه فرانس فوتبال منتشر شده، نیمار با 250 میلیون یورو در رتبه اول قرار دارد و بعد از آن لیونل مسی با 190 و گریزمان با 135 میلیون یورو در رتبه های بعدی قرار دارند.

2. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

حریف های ممکن بارسلونا در مرحله شانزده تیم چمپیونز لیگ

پی اس جی
    بایرن
    لورکوزن (3-0 موناکوی صدرنشین رو زده)
    پورتو (5-0 لستر صدرنشین رو زده)
    بنفیکا

4. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Neymar: Messi or Ronaldo? There's only one Ballon d'Or winner

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نیمار: مسی شایسته کسب توپ طلا است

نمی‌دانم چه کسی برنده این عنوان خواهد شد ولی برای من تنها یک بهترین وجود دارد و آن مسی است.

رونالدو بازیکن فوق العاده ای است، یک بازیکن کلاس جهانی و سالهاست که می‌درخشد و برایش احترام قائلم.

ولی به نظر من این مسی است که شایسته دریافت این عنوان است.

6. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اوساسونا 0-3 بارسلونا (درخشش مسی)

گل سوم 5 6 نفر بعلاوه دروازه بان حریف مسی نشدن

حرکت جوانمردانه مسی مقابل اوساسونا

در حالیکه نتیجه 2-0 به سود بارسا بود، مسی در جدال با ده لاس کوئواس نقش بر زمین شد؛ اما بلافاصله با بلند کردن دست به داور اشاره کرد که روی او خطایی صورت نگرفته و بر علیه اوساسونا سوت نزند.

یک حرکت جوانمردانه و الگویی برای بازی پاک که این روزها کمتر در فوتبال شاهدش هستیم.

8. 10 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

قرعه کشی اروپا انجام شد و مطابق معمول بدترین قرعه رو خوردیم
    حتی یه قرعه متوسط هم نمیخوریم دلمون خوش باشه
    یه راس بدترین و تکراری ترین تیم

PSG vs Barcelona
    Bayern Munich vs Arsenal
    Real Madrid vs Napoli
    Manchester City vs Monaco
    Benfica vs Dortmund
    Porto vs JuventusBayer Leverkusen vs Atletico Madrid
    Sevilla vs Leicester City

10. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال momo1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

یه جامن دعا کردم بایرن نخوره به ما که خوش شانس بودیم ارسنال دراومد.پی اس جی با مربی مثل امری میشه شکست داد.یعنی مربیان شناخت کافی به هم دارن

12. این کاربر از momo1364 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ژاوی: توپ طلا امسال به بهترین بازیکن دنیا داده نشد

توپ طلای امسال برخلاف روال سال‌های گذشته، به بهترین بازیکن دنیا نرسید و این عناوین تیمی بودند که برنده را مشخص کردند. کریستیانو به این دلیل توپ طلا را برد چون عناوین تیمی بیشتری داشت. لیونل مسی بهترین بازیکن تاریخ است اگرچه جام ها را بازیکن دیگری برد.

واکنش توئیتری جالب بارسلونا به قرعه دشوار PSG

لوئیس انریکه، سرمربی بارسا در نشست خبری بعد از بازی با اوساسونا گفته بود که انتظار یک قرعه دشوار را دارد. توئیتر رسمی باشگاه بارسلونا نیز با اشاره به همین گفته انریکه پس از مشخص شدن اینکه حریف دور یک هشتم نهایی پاری سن ژرمن است، این پیام را منتشر کرد:« لوئیس انریکه اشتباه نکرده بود.»

14. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دادگاه ایالتی امروز پرونده انتقال نیمار رو برای همیشه مختومه کرد و بارتومئو تبرئه شد. باید دید دادستان بعدی اسپانیا که شکایت میکنه کیه و چه زمانی اینکارو میکنه. شاید نزدیک ال کلاسیکو

16. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مصاحبه اینیستا با موندو دپورتیوو

به شخصه در حال بازیابی ریتم خود هستم. 30 دقیقه در ال کلاسیکو، 60 دقیقه در چمپیونز لیگ و 90 دقیقه مقابل اوساسونا و این چیزی‌ست که به شما احساس آرامش می دهد.

لیگ برای ما تمام شده؟ در ماه دسامبر این را می‌گویید؟ من می‌گویم نه و اگر خودمان باشیم می توانیم برگردیم. اما دیگر جایی برای اشتباه وجود ندارد.

امید و آرزوی من بازنشستگی در بارسلوناست. من به گذشت زمان و افزایش سنم مثبت نگاه می کنم. شور و شوق امروز من دست کمی از برهه 24 ساله تا 26 ساله بودنم ندارد و شاید بیشتر هم شده باشد.

مسی رقم زننده تفاوت هاست حتی در هر موقعیتی که بازی کند. بازیکنی مشابه او سراغ ندارم.

توپ طلا برای من مهم نیست. کسانی برای رای گیری روی کار هستند که به هر که دوست داشته باشند رای می دهند.

بخش اول

بخش دوم

18. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

رسمی: لوئیس سوارز با بارسا تمدید کرد

لوئیس سوارز، ستاره اروگوئه ای بارسلونا، قراردادش را با این باشگاه تا سال 2021 تمدید کرد.

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه بارسلونا در ادامه تمدید قرارداد ستاره های تیم اول باشگاه، سرانجام با لوئیس سوارز برای تمدید قرارداد به توافق رسید و به این ترتیب، او تا سال 2021 در نوکمپ خواهد ماند.
    گفته می شود بندی در قرارداد جدید سوارز گنجانده شده که باشگاه های مشتری او، برای خریدش باید نزدیک به 200 میلیون یورو بپردازند.
    این مهاجم گلزن که در تابستان 2014 از لیورپول به بارسا پیوست، در 13 حضور در ترکیب ثابت بارسا در رقابت های این فصل لالیگا، 10 گل زد و سه پاس گل هم داد. پیش از این، بازیکنانی چون نیمار، بوسکتس و ماسکرانو نیز قرارداد خود را تمدید کرده بودند و بارسلونا قصد دارد پس از سوارز، قرارداد اینیستا، راکیتیچ و مسی را نیز تمدید کند . قرار است سوارز فردا در یک کنفرانس مطبوعاتی، در مورد تمدید قراردادش با آبی و اناری ها با خبرنگاران صحبت کند.

- - - Updated - - -

نیمار: مسی در بارسا کمک زیادی به من کرد

نیمار، ستاره برزیلی بارسا، فاش کرد که بعد از شروع دشوارش در نوکمپ، لیونل مسی نقش مهمی در جا افتادنش در این تیم داشت.

به گزارش "ورزش سه"، نیمار که در تابستان 2013 از سانتوس به بارسا پیوست، در ماه های ابتدایی نتوانست انتظارات را برآورده کند اما با کمک های مسی بود که او به یکی از ارکان اصلی آبی و اناری ها تبدیل شد. او به سی ان ان گفت:" من یک خاطره جالب از مسی دارم. در همان اوایل حضورم در بارسا، دوران خوبی نداشتم و او یکی از کسانی بود که به من کمک کرد. او دید که من ناراحت هستم و همیشه سرم پایین است و شرایط برایم خوب پیش نمی رود. او به من گفت که به تلاش کردن ادامه بدهم، خوشحال باشم و آنطور که می دانم بازی کنم. او این را به من گفت و کمک زیادی به من کرد. او کسی است که من خیلی تحسین اش می کنم."
    مسی، نیمار و لوئیس سوارز یک مثلث بسیار خطرناک را در خط حمله بارسا تشکیل دادند و ستاره برزیلی معتقد است که دوستی شان در خارج از زمین، روی عملکرد خوب شان تاثیرگذار بوده است. " فکر می کنم درخشش ما به خاطر دوستی، احترام و خوشحالی است که ما از بودن در کنارهم داریم. تمرین کردن هر روزه، کمک کردن به هم در زمین و داشتن خاطرات مشترک کمک زیادی می کند و امیدوارم این برای سال ها ادامه داشته باشد. ما دوستی فوق العاده ای داریم. اینکه سه مهاجم از آمریکای جنوبی و از سه کشور مختلف در کنار هم جا بیفتند، خیلی سخت است اما ما شرایط را تغییر دادیم."

20. 8 کاربر از aryna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •