تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 91 اولاول ... 182425262728293031323878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 909

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 96 - 1395

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

من سال های قبل از برانکو رو فراموش نمیکنم. زمانی برانکو میخواست به پرسپولیس بیاد اصلا موافق نبودم. چون نحوه بازی ها و مخصوصا اون جام جهانی آلمان رو نمیتونستم فراموش کنم. بازی های خیلی بی کیفیتی داشت و تورنمنت ها رو نتیجه نمیگرفت و فقط آمار بازی های دوستانه اش و مقدماتی تورنمنتش خوب بود. با این پیش زمینه اصلا از برانکو خوشم نمیومد. چند تا بازی 2 فصل قبل که فقط حذف شدن از آسیا رو نتیجه گرفت. اما فصل بعد ( پارسال ) تیم از این رو به اون رو شد. واقعا در حد اروپا بازی میکردیم. این موضوع باعث شد دیگه صد در صد به برانکو اعتماد کنم. تنها مربی که بعد از یک دهه همه چیز رو موشکافی کرده بود و مشکلات پرسپولیس رو فهمیده بود. الان هم میدونه و من مطمئنم پرسپولیس امسال نتیجه میگیره. فقط باید بگذاریم کارش رو بکنه. فشار های الکی بهش وارد نکنیم. کاری که با گل محمدی انجام دادیم رو با برانکو نکنیم. هرچند برانکو نشون داد زیر فشار هم کاری رو که صلاح نمیدونه رو انجام نمیده ( به عنوان مثال بازی ندادن به رضائیان و بازی دادن به علی دایی )
    همیشه نفاط تاریک و روشن در کارنامه مربی ها وجود داره. در جام جهانی 2006 اصلا خوب نبودیم ولی همه می دونیم که مسایل حاشیه ای در اون جام جهانی بیداد می کرد و البته یکی از بی دردسرترین صعودهامون به جام جهانی بود. قبل از اون برانکو با تیم ملی سوم آسیا شده بود، چیزی که الان هم واسمون آرزو هست.

اینکه زیر فشار براحتی تسلیم نمیشه و تصمیم خودش رو میگیره (جدا از درست یا غلط بودنش) از نظر من و احتمالا شما نکته مثبتی هست. این باعث میشه نظم بر تیم حاکم باشه. برانکو انصافا کارش رو خیلی خوب بلده و الان پرسپولیس تیمی در حد نامش هست و امیدوارم این ثباتی که تیم داره (چه از نظر مدیریتی و چه کادر فنی) ادامه دار باشه تا این تیم به حقش برسه.

2. 3 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

این وسط نقش طاهری رو هم فراموش نکنیم که چقدر تیم آرامش داره
    به نظرم هیچ دوره ای این قدر در زمینه مالی و انضباطی تیم منظم و آروم نبوده
    اردوهای خوب، امکانات مناسب، نارضایتی در حد صفر، همگی حاصل مدیریت درست و اصولیه

پ.ن: الان خبر رسید بیرانوند به بازی پدیده هم نمی رسه ... توفیق اجباریه تا رادوشویچ بیش از پیش خودشو تثبیت کنه تا در لحظات حساس ، بخصوص جام باشگاه های آسیا ، به کمکمون بیاد

4. 4 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من که فکر میکنم مجدد رضاییان نیمکت نشین میشه بازی بعد
    هرچند حیف هست...گل دیروز هم که حاصل زحمت خودش بود.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: من مقابل قشقایی نیز تمام تلاشم را کردم اما برای اولین بار درون دروازه پرسپولیس بودم و آن اتفاقات رخ داد.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، بعد از نمایش ضعیف دروازه بان کروات پرسپولیس در بازی مقابل قشقایی در جام حذفی که به حذف سرخپوشان منجر شد، بوژیدار رادوشوویچ به یک نیمکت نشین مطلق در جمع شاگردان برانکو تبدیل شده بود. مصدومیت شدید بیرانوند بار دیگر فرصتی برای دروازه بان کروات به وجود آورد تا توانایی های خود را نشان دهد. حالا او در 3 هفته اخیر لیگ برتر یک بار هم دروازه اش باز نشده تا نقش کلیدی در موفقیت پرسپولیس داشته باشد. در ادامه گفت و گوی خبرنگار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با بوژیدار رادوشوویچ را می خوانید:
    * از بازی مقابل ماشین سازی شروع کنیم که با رد شما به پایان رسید.
    بازی خوبی را پشت سر گذاشتیم. فکر می کنم هر 2 تیم نمایش خوبی داشتند اما ما توانستیم برنده بازی باشیم. موقعیت های زیادی داشتیم که می توانستیم بیشتر هم گل بزنیم. البته آنها هم بعد از 10 نفره شدن انگیزه بیشتری پیدا کردند اما در نهایت ما به برتری رسیدیم.

* تیم حریف یک پنالتی هم خراب کرد؟
    بله، من آماده بودم که آن پنالتی را بگیرم، اگرچه فکر می کنم خطا بیرون از محوطه انجام شد. با اینکه به سمت توپ رفتم اما تو از کنار دروازه بیرون رفت.

* برای سومین بازی متوالی توانستی دروازه پرسپولیس را بسته نگه داری؟
    خیلی از این موضوع خوشحالم. اصل اول در هر بازی این است که بتوانی دروازه تیم را بسته نگه داری که این اتفاق برای ما در 3 بازی اخیر رخ داده است. امیدوارم این تجربه خوب بار دیگر برای من تکرار شود.

* شاید بعد از بازی مقابل قشقایی انتقادات زیادی از تو صورت گرفت اما انگار با این 3 بازی توانستی جواب منتقدان را بدهی؟
    بله، خوب می دانم که بعد از بازی با قشقایی صحبت های زیادی علیه من شد. البته دیگر نمی خواهم به آن اتفاقات فکر کنم. خودتان هم می دانید که این اتفاقات در فوتبال طبیعی است. من در بازی مقابل قشقایی نیز تمام تلاشم را کردم اما برای اولین بار درون دروازه پرسپولیس ایستاده بودم و شرایط برای من سخت بود. شاید آن روز شاید با من یار نبود و تیم ما هم شکست خورد.

* فکر می کنی با 3 بازی اخیر که دروازه ات بسته ماند، توانستی جبران کنی؟
    امیدوارم همینطور باشد و هواداران هم آن بازی را فراموش کرده باشند. من سعی کردم در این 3 بازی عملکرد اصلی ام را نشان دهم و جبران کنم.

* احتمالا بیرانوند از بازی بعدی مقابل پدیده با رفع مصدومیت می تواند بازی کند و تو بار دیگر نیمکت نشین می شوی؟
    من به این مسائل کاری ندارم. دروازه بانی شغل من است و من راجع به اینکه بازی کنم یا نه تصمیم نمی گیرم. من امیدوارم که بتوانم باز هم برای پرسپولیس بازی کنم اما این مربی است که درباره این موضوع تصمیم گیری می کند.

* در این مدت علیرضا بیرانوند با دست گچ گرفته تمرین می کرد، این موضوع برایت عجیب نبود؟
    خیر، اصلا عجیب نبود و در کنار هم تمرین می کنیم. این یک امر طبیعی است که بیرانوند در این مدت با دست گچ گرفته هم تمرین می کرد چون دوست دارد هر چه زودتر آمادگی اش را به دست آورده و به میادین برگردد. البته هیچ فرقی نمی کند که من درون دروازه باشم یا بیرانوند چون موفقیت تیم مهم است.

* رابطه ات با بیرانوند چطور است؟
    او دوست خوب من است و هیچ مشکلی با هم نداریم. با یکدیگر در کنار رقابت رفیق هم هستیم.

* این فصل هواداران پرسپولیس تنها از تیمشان انتظار قهرمانی دارند، تو به آنها قول به دست آوردن جام قهرمانی را می دهی؟
    قطعا هدف ما قهرمانی است. پرسپولیس تیم بسیار خوب و بزرگی است که در هر بازی هواداران زیادی از آن حمایت می کنند. با این حال تیمهای دیگری هم در لیگ برتر ایران هستند که می توانند رقیب جدی ای برای ما باشند. از الان نمی توان قول قهرمانی داد اما مطمئنا تمام تلاشمان را می کنیم.

* کمی از پرسپولیس فاصله بگیریم. چند ماهی از حضورت در تهران می گذرد، نظرت درباره این شهر چیست؟
    من یکی، 2 ماهی بیشتر نیست که به تهران آمدم. با این حال در تهران خیلی راحت هستم و از فرهنگ مردم در شهر لذت می برم. در این مدت افرادی که جزو اطرافیان من بوده اند، هر کاری که من خواستم، برایم انجام دادند و در کل معتقدم تهران مردم مهربانی دارد.

* بازیکن خاصی در لیگ ایران هست که خیلی بیشتر از بقیه به چشم تو آمده باشد؟
    بازیکنان زیادی در لیگ ایران هستند که توانایی بالایی دارند. تمام بازیکنانی که در پرسپولیس بازی می کنند نیز سطح بالا هستند اما من نمی توانم از فرد خاصی نام ببرم.

7. 7 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

برانکو که بنگر رو کنار گذاشت، خیلی شاکی بودم از دستش ...
    گفتم اگه اون کنار سیدجلال می موند این تیم بهترین دفاع تاریخ لیگ رو داشت

اما الان می بینم حتما چیزی دیده بوده که این تصمیمو گرفته
    بنگر متاسفانه مجبور شده کمرشو عمل کنه در تراکتور
    گفته میشه تا اواخر فصل نمی رسه به بازیا، شاید هم حتی دیگه نتونه فوتبالو ادامه بده

امیدوارم هر چه سریع تر خوب بشه و برگرده به دنیای فوتبال، چون خیلی کمک حالمون بود یه زمانی
    با این حال خوشحالم که این فصل این بلا سر تیم ما نیومد ؛ و الا پر کردن جاش کار خیلی سختی بود

9. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

رئیس هیات مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: بازیکن پرسپولیس در بازی با ماشین‌سازی، بلند شده تا ضربه سر بزند اما دروازه را نمی‌بیند چون مغزش خسته است.

به گزارش تابناک ورزشی، جعفر کاشانی در مورد موقعیت‌های فراوان گلزنی که بازیکنان تیم پرسپولیس در دیدار مقابل ماشین‌سازی از دست دادند، اظهار داشت: پرسپولیس چند گل باید می‌زد؟ بازیکنان پرسپولیس هنوز درک نکرده‌اند پیراهن چه تیمی را بر تن دارند و متأسفانه یک سری از بازیکنان از جایگاه خود در ترکیب اصلی مطمئن هستند. مردم از بازیکنان تیم محبوب خود توقع دارند. باید با بازیکنان کار فرهنگی صورت بگیرد.

وی در پاسخ به این سؤال که انجام کار فرهنگی با بازیکنان، وظیفه چه کسی است، ادامه داد: بدبختی این است که کار فرهنگی با بازیکنان انجام نمی‌شود. وظیفه کادر فنی و باشگاه این است که چنین اقداماتی را انجام دهد. باید بررسی کرد چرا مغز بازیکن یک دفعه می‌خوابد؟ مشخص است که بازیکن بی‌خوابی کشیده و بدنش خسته است.

رئیس هیات مدیره باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: نمی‌شود همه مسائل را باز کرد و تنها می‌توان گفت که باید با بازیکنان کار فرهنگی انجام داد. بازیکنان باید بدانند که موظف به رعایت شئونات هستند. بازیکن پرسپولیس بلند شده تا ضربه سر بزند اما دروازه را نمی‌بیند چون مغزش خسته است. بازیکن باید بداند نباید شب دیر بخوابد، باید غذای سالم بخورد و با هر کسی معاشرت نکند.

کاشانی خاطرنشان کرد: همیشه گفته‌ام و باز هم می‌گویم که بازیکن پرسپولیس باید بداند پیراهن چه مردان بزرگی را بر تن کرده است؛ کسانی که با یک‌هزارم امکانات بازیکنان فعلی، در گذشته افتخارات زیادی کسب کردند.

وی در پایان با اشاره به صحبت‌های مدیرعامل باشگاه ذوب‌آهن مبنی بر عدم همکاری مسئولان باشگاه پرسپولیس برای حل مشکل ممنوع‌الخروجی جری بنگسون گفت: من از این موضوع اطلاعی ندارم. کمیته حقوقی باشگاه به این مسائل رسیدگی می‌کند و معتقدم عملکرد خوبی هم داشته است.

11. 2 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

بدبختی این است که کار فرهنگی با بازیکنان انجام نمی‌شود. وظیفه کادر فنی و باشگاه این است که چنین اقداماتی را انجام دهد. باید بررسی کرد چرا مغز بازیکن یک دفعه می‌خوابد؟ مشخص است که بازیکن بی‌خوابی کشیده و بدنش خسته است.
    این مشکل در فوتبال ما هست و کسی هم جلوش رو نمیگیره.مربوط به پرسپولیس هم نیست و تقریبا اکثر ستاره های لیگ کلا از دنیال حرفه ای فقط پول حرفه ای گرفتن رو بلدند.من نمیگم تمام بازیکنان اما اکثر اونها شاید اصلا تیم و هوادار براشون مهم نباشه.نتیجه بگیرند یا نه پولشون رو دارن میگیرن،با بازیکن سالاری تیمها ترکیب فیکس تیم هستند و دائما هم در شبکه های اجتماعی فعالند تا در زمین تمرین.

چند وقت پیش در یکی از برنامه های ورزشی خارج کشور یکی از پیشکسوتان یکی تیمهای محبوب،در رابطه با همین موارد میگفت "من خودم در تیمی که در کادر فنی اش بودم میدیدم که ستاره تیم گاهی قبل تمرین دنبال عیش و نوشش هست و با بدنی خالی شده تازه به تمرین میاد و میگه حوصله تمرین ندارم و راحت میره تو استخر و سونا بجای زمین.کسی هم جرات نداره بهش حرفی بزنه"

به هر حال برخی از این افراد که یک شبه به پول های هنگفت و شهرت می رسند،درگیر مسایل حاشیه ای می شوند.از چت های شبانه تا استفاده های تفریحی! مخدرهای گوناگون که نمونش رو زیاد داشتیم.این مسایل در فوتبال ما هست و اول از همه برمیگرده به مشکلات مدیریتی تیمها و خیلی مسایل دیگه ......

منظورم نه تیم و نه بازیکن خاصی هست اما ما طرفداران گاهی برخی بازیکنان رو اونقدر بالا میبریم که نه دست کسی بهش میرسه و نه خود اون بازیکن برای همان هواداران پشیزی ارزش قایل نیست.

13. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هر روز که از حضورم در پرسپولیس می گذرد بیشتر از قبل عشق هواداران به این تیم را حس می کنم.
    بوژیدار رادوشوویچ در سومین بازی خود برای پرسپولیس در لیگ برتر توانست همچنان دروازه اش را بسته نگه دارد تا کلین شیت دیگری کرده باشد. رادو آن قدر خوب کار کرده است که برانکو او را با علیرضا بیرانوند مقایسه می کند و اعتقاد دارد تیمش دو دروازه بان همسطح دارد. دروازه بان کروات پرسپولیس در گفت وگویی تأکید کرد که در مورد آینده هیچ نگرانی ندارد. این گفت وگو در زیر می آید:

پرسپولیس مقابل ماشین سازی روز خوبی را پشت سر نگذاشت، چرا؟
    بازی بسیار سختی بود و ما پیش بینی کرده بودیم که با حریف سرسختی بازی داریم، اما آنها واقعاً غافلگیرکننده ظاهر شدند و نشان دادند حق شان قرار گرفتن در انتهای جدول نیست. آنها کیفیت بالای خود را مقابل پرسپولیس نشان دادند و ما هم به چشم دیدیم که تیم ماشین سازی شایسته قرار گرفتن در رده های بهتری است. البته برای ما کسب سه امتیاز خیلی مهم بود که به آن رسیدیم و دوباره صدر جدول را پس گرفتیم.

این سومین بازی بود که توانستی کلین شیت کنی ...
    خوشحالم که توانستم باز هم دروازه تیمم را بسته نگه دارم و بابت این مسئله از همبازیان خود ممنونم. ما خط دفاع بسیار خوبی داریم و با این بازیکنان باکیفیت در این پست کار من برای کلین شیت راحت تر می شود. باید تلاش کنیم این روند ادامه پیدا کند.

برانکو بعد از بازی با ماشین سازی خیلی از تو تعریف کرده و تأکید داشته است تو همان دروازه بانی هستی که او می خواست!
    شنیدن این خبر که مربی از من تعریف کرده، خوشحال کننده است. فکر کنم برای پرسپولیس خیلی خوب است که دو دروازه بان خیلی خوب دارد و من با تمام وجود تلاش می کنم بتوانم این روند را ادامه دهم.

در بازی با ماشین سازی پنالتی بازیکن حریف را خوب تشخیص دادی و بر خلاف بازی با قشقایی این بار به سمت چپ پریدی!
    دیدار با قشقایی برای من تمام شد و دیگر به آن فکر نمی کنم. در این بازی هم اگر ضربه بازیکن حریف به اوت نمی رفت حتماً آن را مهار می کردم. البته به اعتقاد من در ضربه پنالتی شانس بسیار مهم است و در بازی با قشقایی من واقعاً بدشانس بودم، اما در بازی با ماشین سازی این طور نبود. در حال حاضر همه ما با فراموش کردن بازی با قشقایی به آینده بهتر و قهرمانی در لیگ فکر می کنیم.

با بازگشت بیرانوند به تمرینات به احتمال فراوان شانس تو برای بازی کردن کم خواهد شد، ناراحت نمی شوی اگر با این آمادگی روی نیمکت بنشینی؟
    خیلی به این موضوع فکر نمی کنم. تلاش می کنم در هر ثانیه و دقیقه که برای پرسپولیس به میدان می روم با تمام وجود برای این تیم بازی کنم. بین من و بیرانوند رابطه خیلی خوبی است و در جلسات تمرینی مشوق یکدیگر هستیم. در کنار ما درویش وند هم هست که دروازه بان آینده داری نشان داده و در سن 19 سالگی در سطح خوبی قرار دارد. برای همه ما موفقیت تیم بیش از هر چیز دیگری ارزش دارد.

هواداران بعد از سه بازی که گل نخوردی اتفاقات بازی با قشقایی را فراموش کردند و این روز ها در شبکه های اجتماعی از تو حمایت می کنند!
    هر روزی که از حضورم در پرسپولیس می گذرد بیشتر عشق هواداران به این تیم را حس می کنم و این موضوع برایم اهمیت زیادی دارد. وقتی اشتیاق و حمایت هواداران را می بینم تلاش می کنم آمادگی خود را به مرز 200 درصد برسانم. از حمایت های آنها ممنونم و تأکید می کنم که آنها بهترین و یار دوازدهم ما هستند.

15. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

طارمی اصلا تو کار دفاعی تیمی شرکت نمی کنه. پرس نمی کنه. کلی هم موقعیت هدر میده. فصل پیش چون خط هافبک پرسپولیس خیلی خوب بازی می کرد, طارمی خوب تغذیه میشد. در واقع اگه به جای طارنی یه مهاجم از لیگ محلات تو پرسپولیس بازی کرد, فصل پیش پرسپولیس قهرمان میشد. طارمی رو الکی باد کردن, فوتبالش تموم شده هست

17. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

طارمی اصلا تو کار دفاعی تیمی شرکت نمی کنه. پرس نمی کنه. کلی هم موقعیت هدر میده. فصل پیش چون خط هافبک پرسپولیس خیلی خوب بازی می کرد, طارمی خوب تغذیه میشد. در واقع اگه به جای طارنی یه مهاجم از لیگ محلات تو پرسپولیس بازی کرد, فصل پیش پرسپولیس قهرمان میشد. طارمی رو الکی باد کردن, فوتبالش تموم شده هست
    قبول که طارمی خوب تغذیه میشه و موقعیت زیاد هدر میده اما یه مهاجم هدف به نظر من نباید از محوطه خودش برگرده عقب و پرس کنه و اگه پرسی هم هست باید تو همون محیط خودش باشه.من یادم نمیاد مهاجمان هدف بزرگ دنیا مثل روماریو،به به تو،رونالدو برزیلی،باتیستوتا،آلن شیرر یا فان باستن پرسی غیر از محوطه جریمه حریف انجام می دادن

19. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •