dynadish 2100 شما سراع داری من نقد همین الان خریدارم
dynadish 2100 شما سراع داری من نقد همین الان خریدارم
چیزی که نیاز به دکل نداشته باشه و با یه میله قوی کارش راه بیوفته و قوی باشه dynadish هست که قبل از کرونا 1900 بود و به لطف کرونا و بازار بورس و غیره قبل عید اول شد 2200 بعد شد 2400 بعد 2600 و 2800 و آخرین قیمت قبل عید بود 2900 حالا الان که بازار ها بسته هست و هرکی یه قیمتی واسه خودش میده چند باشه رو نمیدونم ولی قیمت واقعیش با دلار و اینا چنده نمیدونم اما ارزش خرید به نظرم تا 2600 اینطورا داره
اون مودم رو هم میتونید تبدیلش کنید به اکسس پوینت و اینترنت رادیو رو به صورت وایرلس و کابل داشته باشید توی خونه
lhg 5 رادیو بینهایت ضعیفی هست که تا حداکثر 2 تا 2.5 کیلومتر در محیط های شهری جواب میده اونم تو محیط کم نویز و با اما و اگر
به نظر من lhg5 نگیرید چون بعدا برید جایی که نویزش یه کم بیشتر باشه و یا فاصله زیاد بشه یا هر دو باید اونو بندازید کنار یکی قوی تر بخرید
QRT 5 و dynadish رو من توصیه میکنم با توجه به این که جابه جا میشید
اول یک رادیو درست حسابی برای خودتون داشته باشید , اگر نیاز بود بعدا میشه رادیو بسته به نیاز خرید برای point to point (حتی مثلا یه lhg 5 که بدید دست ISP اگر شرایط خوب باشه)
هزینه نصب و راه اندازی متفاوته ولی من وقتی lhg 5 داشتم با هزینه میله و نصب و جوشکاری شد 250 تومن (البته دلار بود 6000 تومن اون موقع)
سلام برای فاصله کمتر از 400 متر به من رادیور مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای هر دو سمت پیشنهاد دادن به نظر شما مناسب هست چون شرکت میکروتک با همین مشخصات و 800 هزار تومن ارزانتر مدل فلتش و تولید کرده ولی چون شرکت از این مدل فقط موجود داره میخواد همین مدل رو بذارن در صورتی که من با 2 تومن میتونم 2 عدد از مدل کامپک یعنی
Last edited by omidtb; 05-04-2020 at 13:49.
پیشگامان جنوب قبل از نوروز سرعت 30 مگ هم داشت ! رفتم تو تعرفه ها دیدم 30 مگ رو برداشتن .من متاسفم واسه این شرکت واقعا .
درود سعی کن Mikrotik SXT Lite5 Wireless Radio بگیری
اولا قیمت جهانیشون حدود 10-20 دلار اختلاف داره نه انقدر !
دوماً حافظه این مدل نند هست نبست به اون یکی که فلشه
نند سریعتره و ماندگاری بهتری داره
ما خوزستان هستیم و اینجا گرمه
اغلب همه این مدل رو انتخاب میکنن که در سرما و گرما دوام بسیار بالایی داره
خود من با استفاده از 2تای این آنتن ها کانکشن پوینت تو پوینتی در فاصله 1.5 کیلومتری برای یکی از دوستان در دو شعبه محل کارشون راه انداختم که اینترنت و فایل سرورشون شیر باشه
سرعت بسیار خوبی دارن اصلا با اتصال کابلی تفاوت آنچنانی ندارن کمتر از 1 دقیقه بوت میشن و به هم کانکت میشن
سعی کن توی دیوار بگردی آنتن رو خودت تهیه کنی ارزون تر گیرت میاد !
سلام دقیقا مدل stx lite 5 خریدم به قیمت 10.070.000 تومن و سرویس 5 مگ اپلود و دانلود به راحتی تا 90 مگابیت میره
با سلامتی
دانلود هم تا 90 میره؟ یا فقط اپلود بالاست؟ رسپینا؟ قیمت چند دادن؟
فقط اپلود
ماهی 760
خودتون سرعت اپلود بالا خواستید؟
یا برای دانلود هم میشه صحبت کرد سرعت رو باز کنن؟
کیفیت رسپینا خوبه؟
سلام . رادیوهای میکروتیک چقد عمر دارن ، رادیویی مثل qrt 5 ac چقدر عمر میکنه ؟ در برابر صاعقه و بارش باران چقد دوام داره ؟ من بوشهرم وهوا خوب گرم میشه دربرابر گرما که چقد میمونه ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)