تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 37 اولاول ... 18242526272829303132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 369

نام تاپيک: Football Manager 2016

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

با تشکر از دوستانی که کمک کردن من هم بازیمو شروع کردم
    فعلا سه تا سیو همزمان دارم
    یکی بارسلونا که عشق منه ولی هنوز شروع نکرده با تغییر ریاست باشگاه تهدید به اخراج شدم
    یکی میلان که هدفم اینه که باهاش همه جامها رو به دست بیارم و بذارم کنار
    یکی دیگه که بدون تیم شروع کردم و فعلا مربی تیم سوسیداد b تو لیگ دسته سه اسپانیا هستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

اینجا چرا اینقدر ارومه
    بازی چی شد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

خب یکی بگه چطور باید اجرا کنم بازی رو . لطفااااااااا یکی منو راهنمایی کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

خب یکی بگه چطور باید اجرا کنم بازی رو . لطفااااااااا یکی منو راهنمایی کنه
    صفحه قبل یکی از دوستان در جواب من راهنمایی کرده که من طبق راهنمایی ایشون تونستم بازی را نصب و اجرا کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

با توجه به خلوت بودن گروه من بزرگترین چلنج های فیفا 2016 را برای عاشقان این بازی میذارم:
    1. تیم Queen's Park از لیگ 2 اسکاتلند را انتخاب کنید (یک تیم آماتور به حساب میاد) و به لیگ برتر اسکاتلند برسید. (در صورت تمایل میتونید تا قهرمانی در اسکاتلند ادامه بدید)

2. تیم Baltika از لیگ روسیه را بردارید و با تیمهای ثروتمند و قوی روسیه برای کسب قهرمانی رقابت کنید.

3. تیم Madureira از لیگ دسته 3 برزیل را بردارید و به لیگ دسته 1 برسید و تا قهرمانی ادامه بدید (البته عاشقان لیگ برزیل با نصب پچ های مخصوص این کشور تمام لیگها را اضافه میکنند و از پایینترین لیگ یه تیم انتخاب میکنند)

4. تیم Carmarthen از لیگ ولز را انتخاب کنید و بعد از رسیدن به قهرمانی لیگ داخلی ولز، تا قهرمانی اروپا با این تیم ادامه دهید، ولی پس از کسب قهرمانی اروپا قسمت اصلی چلنج شروع میشه. به تیم دیگری در لیگ ولز برید و دوباره تا میتونید اون تیم را بالا بیارید (و مسلما یکی از رقبای جدی شما تیم کارمارتن هست که خودتون به قدرت رسوندید) آن قدر این کار را تکرار کنید تا لیگ ولز به قدرتمندترین لیگ اروپا تبدیل شود

5. تیم Olot از دسته 2 اسپانیا را انتخاب کنید و این تیم را به سطح اول فوتبال اسپانیا برسونید.

6. تیم Alianza Lima از لیگ پرو را انتخاب کنید و با این تیم لیبرتادورس را فتح کنید.

7. تیم Vikingur Reykjavik از لیگ ایسلند را انتخاب کنید و در لیگ قهرمانان تا حد امکان پیشرفت کنید.

8. تیم Wellington Phoenix از کشور نیوزلند را که در لیگ A استرالیا بازی میکند و در دنیای واقع به دلیل ضعف زیاد در آستانه حذف از لیگ استرالیا است را انتخاب کنید و علاوه بر رقابت در لیگ استرالیا، با تشکیل یک آکادمی خوب فوتبال نیوزلند و تیم ملی این کشور را تقویت کنید

9. تیم AFC Bournemouth از انگلیس را انتخاب کنید و تا حد مورد علاقه خود پیشرفت کنید (بازیکنان کلیدی این تیم: Artur Boruc - Simon Francis - Tommy Elphick)

10. تیم Carpi F.C. 1909 از سری آ ایتالیا را انتخاب کنید و تا حد مورد علاقه خود پیشرفت کنید ( بازیکنان کلیدی: Zeljko Brkic - Luca Marrone - Igor Bubnjic)

11. تیم HNK Rijeka از لیگ کرواسی را انتخاب کنید و با شکست دادن قدرت اول کرواسی یعنی GNK Dinamo لیگ کرواسی را فتح کنید و با کسب موفقیت در اروپا سهمیه لیگ کرواسی در لیگ قهرمانان را به عدد 2 برسونید.

12. تیم سویا در لالیگا را انتخاب کنید و تا حد مورد علاقه خود پیشرفت کنید (بازیکنان کلیدی: Adil Rami - Jose Antonio Reyes - Ciro Immobile - Gael Kakuta - Ever Banega - Yevhen Konoplyanka - Coke - Fernando Llorente)

13. بیداری غول خفته: یکی از تیمهای میلان یا اینتر میلان در ایتالیا / و یا منچستر یونایتد یا لیورپول در لیگ انگلیس را انتخاب کنید و به بهترین تیم جهان تبدیلش کنید.

14. بیداری غول خفته: با یکی از تیمهای ناتینگهام فارست و یا لیدز به قهرمانی لیگ قهرمانان برسید.

15. با تیم دورتموند به بالاترین سطح مورد علاقه خود برسید.

16. با تیم Paris FC به قهرمانی فرانسه برسید.

17. با تیم پارما مشکلات مالی باشگاه را حل کنید و با صعود به سری آ به قهرمانی سری آ ایتالیا برسید (برای انتخاب پارما باید پک مخصوص ایتالیا را نصب کنید تا لیگ سری D این کشور اضافه شود.)

18. چلنج گواردیولا: بالاترین سطح مدرک مربیگری و سابقه بازی را انتخاب کنید و با آغاز از تیم ب هر تیم دلخواه مانند بارسا، بایرن، پی اس جی، اتلتیکو و ... آن قدر در تیم بمانید تا در نهایت به عنوان مربی تیم اصلی انتخاب شوید و در مدت 4 سال به قدرت بلامنازع اروپا برسید. سپس به یک تیم بزرگ در لیگ دیگر بروید و در مدت 3 سال آن تیم را در سطح لیگ داخلی بدون رقیب کنید و در سطح اروپا یک مدعی اصلی باقی بمانید. بعد از این مدت ادامه بازی به دلخواه خواهد بود.

19. چلنج پایتخت: شروع با مدرک مربیگری Continental C و سابقه بازی National Reputation و مربیگری فقط در تیمهای پایتخت:
    گروه اول: ولز، هنگ کنگ، ایرلند شمالی، ایسلند، فنلاند، سنگاپور
    گروه دوم: اسکاتلند، ایرلند، چین، پرو، آفریقای جنوبی
    گروه سوم: امریکا، دانمارک، روسیه، اروگوئه، استرالیا
    گروه چهارم: پرتغال، هلند، مکزیک، برزیل، آرژانتین
    گروه پنجم: انگلستان، فرانسه، اسپانیا، ایتالیا، آلمان
    گروه ششم: هر تیم ملی
    یکی از تیمهای پایتخت نشین از یکی از کشورهای گروه اول را انتخاب کنید و هرگاه با آن تیم هم لیگ و هم جام حذفی را بردید (نه لزوما در یک فصل یکسان) میتوانید برا مربیگری در یکی از تیمهای پایتخت نشین در بلوک دوم اقدام کنید و به همین ترتیب تمام بلوکها را طی کنید.
    نحوه تعویض تیم بهتر است به روش عادی باشد ولی اگر نخواستید میتوانید پس از کسب موفقیت در یکی از کشورهای گروه 1، با گزینه اضافه کردن مربی جدید مربی یکی از تیمهای گروه 2 شوید و مربی قبلی را حذف کنید. اگر از تیمی اخراج شدید دیگر اجازه مربیگری در آن کشور را ندارید.

20. این چلنج خیلی جالبه:
    هر تیم دلخواه در لیگ برتر یا لیگ دسته 1 انگلیس را انتخاب کنید (ترجیحا تیمهای با آکادمی خوب) از بازیکنان زیر 18 سال باشگاه و بازیکنانی که در پایان فصل اول به آکادمی باشگاه اضافه میشن 7 بازیکن را انتخاب کنید. (بنا به اختیار خود میتوانید شرایط را تغییر دهید: مثلا 7 بازیکن را تا سن 21 سالگی انتخاب کنید نه لزوما تا 18 سالگی، ولی باید حتما تا پایان 21 سالگی 3 سال عضو باشگاه باشند. یکی از شرایط دیگه که میتونید به صورت اختیاری به چلنج اضافه کنید اینه که بازیکنان مدنظر را در اولین فصل خریداری کنید ولی باید حتما در اولین فصل خریداری بشند و خریدها حتما کمتر از 18 سال سن داشته باشند که تا 21 سالگی 3 سال عضو باشگاه باشند، در این صورت حداقل 3 بازیکن از 7 بازیکن باید از ابتدا عضو خود باشگاه باشند)
    این 7 بازیکن هسته تیم را تشکیل میدهند و قرار است تیم آینده خود را برپایه این 7 بازیکن ببندید.
    در طی بازی به بازی و فصل به فصل به شکل زیر به خود امتیاز دهید:
    +20: به ازای هر بازی که حداقل یکی از بازیکنان هسته که در ترکیب اصلی در لیگ قرار میگیرند. - -10: به ازای هر بازی که هیچ یک از 7 بازیکن شما در ترکیب اصلی قرار ندارند. - -50: به ازای فروش هر یک از 7 بازیکن هسته - بین -1 تا -10: برای مقام های دهم تا اول لیگ در فصل قبل (یعنی اگر قهرمان فصل قبل انگلیس را انتخاب کردید -10، نایب قهرمان -9 و ... را از آغاز بازی دارید.) - بین +1 تا + 7 : به ازای انتخاب تیمهای رده 11 تا 17 لیگ در فصل قبل +1 برای رده 11، +2 برای رده 12 و .... - +8: برای انتخاب قهرمان لیگ دسته 1 در فصل قبل - +9: برای انتخاب نایب قهرمان لیگ دسته 1 در فصل قبل - +10: برای انتخاب تیمی که با playoff به لیگ برتر رسیده است. - -10: در صورت سقوط به دسته پایینتر - (در هر فصل فرمولهای بالا حفظ میشود یعنی در صورت رسیدن به مقام قهرمانی در یک فصل، برای فصل بعد 10 امتیاز از امتیازدهی به خودتان روی کاغذ کسر میشود.)

نحوه امتیاز دهی به هر یک از بازیکنان هسته:
    +3: برای آغاز در ترکیب اصلی - +1: بازی به عنوان بازیکن تعویضی - +2: برای هر گل برای هافبک یا مهاجم یا هر کلین شیت برای دروازه بان یا مدافع - +15: برای کسب جام - +5: برای هر گل زده ملی و یا کلین شیت ملی - +10: برای زدن گل ماه یا انتخاب به عنوان بازیکن ماه لیگ - +5: انتخاب در تیم منتخب هفته - +30: انتخاب در تیم منتخب سال - +50: بردن توپ طلا

امتیازدهی بر حسب جام:
    +15: قهرمانی کاپ - +20: قهرمانی لیگ - +35: قهرمانی لیگ قهرمانان - +30: قهرمانی در لیگ دسته 1 انگلیس - +20: صعود از لیگ دسته 1 انگلیس - +1: به ازای هر رده بهتر قرار گرفتن نسبت به پیش بینی رسانه ای ابتدای فصل

تیم های پیشنهادی این چلنج: منچسترسیتی، چلسی، تاتنهام، لیورپول، نیوکاسل، بریگتون، میدلزبورو

21. انتخاب اندرلخت و تبدیل آن به تیمی بزرگ که توانایی جذب بازیکنان بزرگ تیمهای بزرگ جهان را داشته باشد

22. مربیگری اسپانیول و رساندن این تیم به لیگ اروپا و سپس لیگ قهرمانان و در نهایت قهرمانی در اسپانیا و اروپا

23. انتخاب هر تیمی در آلمان به جز بایرن و دورتموند (مثلا شالکه، فرانکفورت و ...) و تبدیل آن تیم به قهرمانی در آلمان و اروپا

24. مربیگری در تمام تیمهای زیر بدون هیچ ترتیب مشخص و رساندن هریک به قهرمانی لیگ های داخلی کشور خود:
    پورتسموث (league 2)، تیم Coventry ( league1) ، تیم Boavista در لیگ دسته 3 پرتغال، تیم لیدزیونایتد در لیگ 1 انگلیس ، تیم Wellington Phoenix در لیگ استرالیا، تیم San Marino در لیگ سری D ایتالیا

25. نصب پچ مخصوص که همه تیمها تا 20 سال محرومیت نقل و انتقالات دارند و انتخاب یک تیم و ادامه دادن با آن.

26. چلنج بارسلونا: ساختن یک تیم برپایه آکادمی

27. انتخاب تیم تازه تاسیس New York city MLS و تبدیل آن به یک قدرت بزرگ

6. این کاربر از hamid.amini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pato77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

8. این کاربر از pato77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من crash dump دارم.بعد از اینکه لیگ ها را انتخاب می کنم و می خوام برم مربی را بسازم این ارور میاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

اگه نباشه جاش خالی می مونه onlyroma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

پست اول با نسخه 16.3 بازی از سایت dlfox.com آپدیت شد.(با تشکر از دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

ابتدا شروع سال جدید رو به همه منیجری های عزیز تبریک میگم و بهترین ها رو در سال 95 براتون آرزو دارم

شرمنده به خاطر تاخیر. با توجه به اومدن نسخه های جدیدتر بازی و نیومدن کرک سالم تاپیک خلوت شده
    Last edited by onlyroma; 20-03-2016 at 12:47.

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

آفساید های زیاد بازی به شدت رو اعصابه. تو هر بازی 20 تا آفساید اتفاق میوفته!
    فصل چهارمم. همچنان با رم دنبال کسب جام!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •