دوست عزيز اگه يه هفته بيشتر نيست كه خريدين مسلما بهترين راه ارتباط با نمايندگيه شما از اونها بپرس اگه جوابتو ندادن و به اون چيزيكه ميخواستي نرسيدي بعد بيا در اينجا مطرح كن!(البته همين الآن بگم بنده هيچگونه پاسخي در اين زمينه ندارم)
دوست عزيز اگه يه هفته بيشتر نيست كه خريدين مسلما بهترين راه ارتباط با نمايندگيه شما از اونها بپرس اگه جوابتو ندادن و به اون چيزيكه ميخواستي نرسيدي بعد بيا در اينجا مطرح كن!(البته همين الآن بگم بنده هيچگونه پاسخي در اين زمينه ندارم)
سلام دوستان
من یه مانیتور ال سی دی خوب برای بازی با ایکس باکس 360 میخوام که قیمت زیر 320000 باشه
کسی چیزی سراغ داره
فقط به همه ی موارد موجود که برای این کار مفید هستند اشاره کنید
LG سفید فام یا سیه فام
البته چند تا مدل جدبد داده بیرون قیمتشو نمیدونم
سری جدید برلیان
با سلام من قصد خرید یه مونیتور دارم .بعد از چند روز اینور اونور رفتن مونینور lg مدله رویایی پسند کردم میخواستم ببینم مونیتور خوربیه؟
دوستان منم مي خوام يه " Lcd 17 بگيرم
نمي دونم كدوم بهتره اگه ممكنه راهنمايي كنيد
قيمت حداكثر 250000 تومان
خيلي اهل بازي و كارهاي گرافيكي خفن نيستم و لي مي خوام اگه زياد روشن باشه شايد تا 24 ساعت
زود خراب نشه زاويه ديدش هم زياد باشه يعني از اطراف ، بالا و .... تصويرش خوب باشه
حالا دوستان كدوم مدل رو پيشنهاد مي كنن ؟؟؟؟؟؟
LG 1740P
یا همون سیه فام قیمت 265 تومن
دوست عزيز من مگه مدل سيه فام 1720B نيست؟
تو يه سايت قيمت 1740P رو زده بود 289000 تومان
و 1720B رو 267000 تومان !!!!!!!!!!!
در ضمن اگر به جاي 250 تومان فقط 230 تومان بذارم پيشنهادتون چيه ؟؟
بقيه دوستان هم اگه نظر بدن ممنون مي شم
Last edited by toadstool; 01-05-2007 at 09:31.
دوباره سلام
کسی میدونه بی دبلیو 940 از کجا بخریم؟
دوستان شرمنده اشتباهی زدم خواستم پاکش کنم پاک نمیشه
Last edited by Ship Storm; 02-05-2007 at 15:31.
من مي خوام كارت گرافيك 8800gtx بخرم تا بازي يا رو با رزوليشن بالاي 2025 اجرا كنم حالا موندم مانيتور lcd بخرم يا crt اين جور كه شما ميگيد كيفت lcd بهتره ولي رزوليشن پاييني داره به نظز شما چي كار كنم
يه سوال ديگه من شنيدم مانيتور lg p700 اگه با رزوليشن بالا باهاش بازي كني داغ ميكنه و پلاستيك اطرافشو آب ميكنه آيا درسته
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)