تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 83 اولاول ... 182425262728293031323878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 825

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |فصل 16-2015

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خيلي خوشحال ميشدم اگر اون ١ امتيازم نميگرفتن!
    بسيار كار زشتي كردن بعد گل تو زمين راه ميرفتن و ظاهرا قصد تحقير كردن حريف رو داشتن اما والنسيا خوب موقعي آب سرد رو رو سرشون خالي كرد.
    برعکس من فکر میکنم بی دلیل جلو کشیدیم و گل رو هم روی ضد حمله خوردیم. تیم بزرگی مثل والنسیا توی زمین خودش عقبه و داره دفاع میکنه چشم به اشتباه و اتفاق داره! چه دلیلی داره ما حمله کنیم؟ میزبان باید از تماشاچی هاش خجالت بکشه. بگذریم که تا خوردن گل اتوبوس مطلق و دایو و اتلاف وقت برنامشون بود.

خیلی خوشحال میشدم به همون پاسکاری عقب زمین و قدم زدن ادامه بدیم ولی متاسفانه حمله کردیم و چوبش رو هم خوردیم. به هر حال بارسلونا بارسلوناست و بی دلیل محبوب ترین تیم دنیا نیست.

نتیجه بدی نگرفتیم. یکی از سخت ترین بازی های فصل رو مساوی کردیم. ولی روند بازی و موقعیت هایی که داشتیم و اینکه پیش افتاده بودیم ناراحت کننده بود.

به امید قهرمانی در دو جام

2. 11 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

نتیحه بد نبود اما خب میتونستیم بازی رو ببریم .
    والا من کارشناس فوتبال نیستم اما خب یه چی روشن بود اینم اینکه چرا با اینکه به یه تیم سخت خوردیم و یه گل زدیم و شده دقیقه 80 بازی چرا بازم داری حمله میکنی ؟!!! موندم چرا خط دفاع اونطور کشیده بود جلو ؟!!! نمیدونم تو سرشون چی میگشت . من اینجا مربی رو مقصر میدونم . باید وقتی دید دقیقه 80 شده تیم رو میکشید عقب نه اینکه ول کن نباشه بازم هجومی بازی کنه ! به هر حال تیم والنسیا هم خیلی سخت بود واقعا و یه جورایی شانس هم تو بعضی مواقع کمکش کرد .

ناراحت نیستم اصلا و هیجوقت هم انتظار اینو ندارم همه بازی ها رو ببریم . انتظار باخت رو هم از تیم مورد علاقم دارم .

4. 6 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

سوارز در آستانه رسیدن به رکورد فورلان در لالیگا

لوییز سوارز در صورت گلزنی در دیدار برابر دیپورتیوو لاکرونیا در دیدار بعدی بارسلونا می تواند به رکورد دیگو فورلان در امر گلزنی دست بیابد.
    دیگو فورلان در حال حاضر تنها اروگوئه ای است که در لالیگا موفق شده است در 8 بازی پیاپی گلزنی کند، او در دوره ی حضور خود در اتلتیکو مادرید موفق شد به این رکورد دست بیابد، حالا لوییز سوارز مهاجم قابل بازرسلونا در شرف رسیدن به این رکورد است، سوارز موفق شده است در 7 بازی پیاپی در لالیگا برای بارسلونا گلزنی کند، او در صورت گلزنی در دیدار برابر دیپورتیوو لاکرونیا می تواند در کنار دیگو فورلان بایستد تا دو اروگوئه ای دو رکورد دار برای کشورشان در لالیگا باشند.

ریکلمه: اگر توپ طلای امسال به مسی نرسد باید تعجب کرد

خوان رومان ریکلمه در بین سال های 2002 تا 2005 پیراهن آبی اناری ها را بر تن کرد و در طول این مدت 41 بار به میدان رفت و 5 گل به ثمر رساند.
    هفته گذشته فیفا، 3 نامزد نهایی برای دریافت توپ طلای سال 2015 را انتخاب کرد و لیونل مسی، کریستیانو رونالدو و نیمار برای تصاحب این عنوان تلاش می کنند.
    مسی که دارنده 4 توپ طلای جهان است در آستانه دریافت پنجمین توپ طلا است و این می تواند برای او یک رکورد بی نظیر باشد.
    در همین راستا ریکلمه که سال گذشته کفش هایش را آویخت معتقد است، مسی بیشتر از هر بازیکن دیگری شایسته این عنوان است.
    وی در گفتگو با رادیو TTF آرژانتین عنوان کرد:
    ((همه در آرژانتین منتظر دریافت پنجمین توپ طلای مسی هستند و امروز همه در خصوص این موضوع صحبت می کنند. من فکر می کنم تنها کسی که شایسته این عنوان می باشد، مسی است. اگر این عنوان به مسی نرسد باید تعجب کرد، چرا که لئو در تمامی بازیهای بارسا نقش مهمی داشته، حتی در بازی هایی که همه می گویند او کم فروغ بوده است. به نظر من حضور او در زمین باعث ایجاد اعتماد به نفس به سایر همبازی هایش خواهد شد.
    زمانی که من در بارسا بودم، بار ها با او ملاقت کردم و حتی بازی هایی هم در کنار یکدیگر بودم. او استعدادی دارد که ناخودآگاه شما را محو بازی خود می کند. اما بیشتر از بارسا در آرژانتین با او بودم. زمانی که کم سن و سال ترین بازیکن تیم ملی بود همه او را تحسین می کردند و بعضی وقت ها هم من به او حسودیم می شد.
    البته سایر بازیکنان بارسلونا هم در درخشش مسی نقش داشته اند و نمی توان از این قضیه چشم پوشی کرد. اینیستا، سوارز، نیمار و البته راکیتیچ از دسته بازیکنانی هستند که در موفقیت های بارسلونا و مسی نقش داشتند.))

وی همچنین در خصوص دیگر نامزدهای دریافت توپ طلا اظهار داشت:
    ((نیمار و رونالدو هم در این سال تلاش زیادی کردند و اگر مسی در این لیست نبود من شانس این دو بازیکن را تا یک حد می دانستم. هر دو آنها در تیم هایشان بسیار خوب بودند و به نظر من مربی های آنها باید به این دو مدیون باشند.))

وی در انتها در خصوص اینکه مسی چرا نمی تواند به مانند بارسا در تیم ملی آرژانتین موفق باشد گفت:
    ((مسی در تیم آرژانتین آنقدر که مردم می گوید هم بد نبوده است، اما این را قبول دارم که کمی کمتر از رده باشگاهی موفق بوده است و به نظر من تنها دلیل آن می تواند مربی باشد. لئو در بارسا اجازه دارد در هر کجای زمین که دلش می خواهد حضور داشته باشد، اما در آرژانتین اینگونه نیست. اگر سابه‌یا در جام جهانی 2014 و مارتیو در کوپا آمریکا 2015 کمی بیشتر به مسی اطمینان می کرد حالا آرژانتین در بلند ترین قله جهان حضور داشت.))

6. 8 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

دونگا: دوره نیمار فرا رسیده است / انتخاب من برای توپ طلا "نیمار" است

ماه آینده ماسم انتخاب بهترین های فوتبال جهان در سال 2015 در زوریخ سوئیس برگزار می شود. کریستیانو رونالدو، لیونل مسی و نیمار سه نامزد نهایی دریافت توپ طلا هستند و برای بدست آوردن عنوان مرد سال فوتبال جهان رقابت می کنند.
    کارلوس دونگا، سرمربی تیم ملی برزیل، معتقد است دوره جدیدی در فوتبال بوجود آمده، دوره ای نیمار باعث پیدایش آن است و هیچ کس اندازه او شایستگی دریافت توپ طلا را در سال 2015 ندارد!

دونگا در مصاحبه با مارکا گفت:
    ((دوره، دوره نیمار است، من رأی خودم را به او می دهم، چرا که وی در حال حاضر در بهترین فرم خود قرار دارد، یک رهبر تمام عیار شده است و از زیر سایه بازیکنان بزرگ خارج شده است. البته برای کسب توپ طلا رقبای سرسختی دارد.
    کریستیانو رونالدو فصل پیش عالی بود؛ گل های زیادی زد و بار ها به کمک تیمش آمد، اما در این فصل فروغ سابق را نداشته است. البته این بدان معنی نیست که رونالدو دیگر خوب بازی نمی کند، بلکه از سطح ایده آلش فاصله گرفته گرفته است.
    لیونل مسی هم خیلی خوب بود، تا زمانی که مصدوم شد و از آن تاریخ به بعد، نیمار تبدیل به آماده ترین بازیکن بارسا شد و توانست رهبری آبی و اناری ها را بر عهده بگیرد. انصافا از پس این کار هم عالی بر آمد.))

آخرین باری که یک بازیکن برزیلی موفق شده برنده توپ طلا شود، به سال 2007 برمی گردد. در آن سال کاکا مرد سال فوتبال جهان شد.

8. 7 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مسی قاطعانه و با اختلاف بهترین بازیکن تاریخ

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محله مخروبه ای که مسی اولین قدم هایش را گذاشت

وقتی مسی El Leo بود

چیپ مسی به رم گل هفته لیگ قهرمانان شد

10. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

بوفون: بارسا مدعی اصلی قهرمانی در اروپاست

دو تیم سویا و یوونتوس امشب در دور آخر مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، به مصاف یکدیگر می روند. این بازی در ورزشگاه رامون سانچز پیزخوان برگزار می شود و یووه در صورتی که بتواند یک امتیاز از سویا بگیرد، می تواند به عنوان تیم اول گروه چهارم به دور بعدی این رقابت ها راه پیدا کند.

جی جی بوفون، کاپیتان بیانکونری، در مورد لیگ قهرمانان اروپا گفت:
    ((رقابت در لیگ قهرمانان اروپا خیلی دشوار است. تیم ها در لیگ های داخلی خود درگیر هستند و مسابقات فشرده ای را انجام می دهند و باید در اروپا هم به مصاف حریفان سرسخت بروند.
    هر تیمی که به این مسابقات پا می گذارد مدتی حدود 11 ماه درگیر آن است. در واقع ساختن یک تیم منسجم از قبل از شروع فصل آغاز می شود و آماده سازی تیم ها برای مقابله با بهترین تیم های قاره باعث می شود که بازیکنان فشار زیادی را تحمل کنند.))

کاپیتان بوفون که فصل گذشته نایب قهرمان این بازی ها شده در ادامه گفت:
    ((فکر می کنم، بارسلونا مثل فصل پیش مدعی اصلی قهرمانی باشد. آنها تیم قدرتمندی دارند که به نهایت هماهنگی رسیده اند. غیبت بازیکنان بزرگ این تیم خللی در بازی آنها وارد نمی کند. البته این دلیل نمی شود که از الان بارسا را قهرمان بدانیم، چرا که در فوتبال ثابت شده که تیم ها نمی توانند برای مدت زیادی در اوج بمانند. هر تغییری امکان دارد رخ دهد. تیم های دیگر خود را تقویت می کنند و تیم هایی که در حال حاضر از بقیه بهترند دچار ضعف می شوند.))

وی در مورد دیگر مدعیان قهرمانی گفت:
    ((بایرن مونیخ و رئال مادرید هم تیم های آماده ای هستند. بایرن در آلمان از بقیه پیشی گرفته است و در اروپا هم عالی کار کرده است. ضمن اینکه فریب شرایط فعلی رئال را نیز نباید خورد. آنها می توانند با استفاده لغزش دیگر تیم ها باز هم به یکی از مدعیان اصلی تبدیل شوند، افت آنها مقطعی است.))

بوفون در ادامه در مورد بازی امشب تیمش در زمین سویا گفت:
    ((سویا نیازی به تعریف ندارد. یک تیم یکدست و کامل است و با توجه به ابزاری که در اختیار دارد عالی کار می کند. نمی توان با توجه به عملکرد این فصل سویا در مورد این تیم قضاوت کرد. آنها در اسپانیا هم از تیم های آماده محسوب می شوند که در این فصل برای تیم های بزرگ این کشور دردسر درست کرده اند. هم سویا و هم یوونتوس برای بردن به بازی می روند، ما هم می خواهیم ببریم و صدرنشینی خودمان را در این گروه سخت قطعی کنیم.))

آلوز: در این فصل هم تاریخ ساز می شویم

در آخرین دور مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، بارسلونا در بای ارنا به مصاف بایر لورکوزن خواهد رفت. آبی و انری ها صعود خود را به عنوان تیم اول گروه E مسجل کرده اند و بازی فرداشب این تیم برابر نماینده آلمان تشریفاتی خواهد بود.

بارسا فصل گذشته توانست سه عنوان قهرمانی ممکن را در اسپانیا و اروپا کسب کند و دنی آلوز، مدا فع برزیلی این تیم اعتقاد دارد، این تیم می تواند در این فصل هم عناوین خود را تکرا کند و یا حتی بیش از فصل پیش افتخارآفرینی کند چرا که آنها به زودی برای بازی در جام جهانی باشگاه ها به ژاپن می روند و به عنوان قهرمان اروپا در این رقابت ها حاضر خواهند شد.

آلوز در این باره گفت:
    ((می خواهیم مثل فصل قبل تاریخ ساز شویم و برای این کار آماده ایم؛ حتی می خواهیم نمایش منحصر به فردی داشته باشیم و رویایی تر از فصل قبل عمل کنیم.
    در حال حاضر در بهترین شرایط ممکن قرار داریم و از بازی لذت می بریم ولی با انریکه هم عقیده ام که باید از این هم بهتر شویم و هر ورز به فکر پیشرفت باشیم. بازی های سخت تر در راهند و باید برای آنه خودمان را آماده کنیم.))

ورمائلن: انریکه مشابه ونگر است

توماس ورمائلن مدافع بارسلونا در گفتگو با سایت فیفا به شباهت زیاد انریکه و ونگر اشاره کرد و در خصوص مسائل مختلف دیگر هم صحبت کرد.

وی در این گفتگو عنوان کرد:
    ((من در این فصل احساس می کنم می توانم بیشتر به تیم کمک کنیم و شرایط خوبی دارم. من می دانم که بازیکنان بسیار خوبی در ترکیب داریم، بنابراین باید تلاش بیشتری بکنم.
    با این حال من بسیار خوشحالم و احساس می کنم روز به روز بهتر می شوم، اگر به خوبی تمرین کنم. من می دانم که روزی فرصت مناسبی برایم در این باشگاه پیش خواهد آمد.
    ما فصل را قاطع شروع نکردیم و حال تیمی بهتر هستیم، اما حقیقت این است که بازی در برابر رئال مادرید بسیار تماشایی بود.
    من احساس می کنم در حال حاضر بهترین بازی فوتبال را به نمایش می گذاریم و به وضوح در تیم اعتماد به نفس دیده می شود.
    انریکه مربی بسیار خوبی است، در واقع از نظر تاکتیکی شباهت بسیار زیادی با ونگر دارد. او به مانند ونگر توپ های ارسالی بلند را دوست ندارد بنابراین او سعی می کند بازیسازی را از عقب زمین شروع کند.
    آنها شباهت زیادی دارند و من سبک بازی هر دو را دوست دارم.
    بدیهی است که هر مربی تفکرات خود را دارد، اما وقتی جزئیات کوچک را که کنار هم می گذاریم متوجه می شوید که تفاوت زیادی بین این دو وجود ندارد.))

نگرانی باشگاه بارسلونا بابت تمدید قرارداد نیمار

قرارداد فعلی کاپیتان برزیل در سال 2018 به پایان خواهد رسید، اما باشگاه بارسلونا قصد دار د این زمان را تا سال 2021 افزایش دهد.

روزنامه موندو دپورتیوو در گزارشی عنوان کرده است که، باشگاه بارسلونا امیدوار است تا پیش از پایان فصل جاری قرارداد ستاره برزیلی تیمش را تمدید کند.
    اما ظاهرا نیمار برای تمدید این قرارداد عجله ای ندارد و همین موضوع باعث نگرانی مسئولان بارسا شده است.
    حال این باشگاه می خواهد پس از تعطیلات زمستانی و مراسم توپ طلا با نیمار قرارداد جدید امضا کند و این در شرایطی است که مدیر برنامه های این بازیکن گفته است که باید تا پایان فصل صبر کرد تا وضعیت را مورد بررسی قرار دهند. البته خود نیمار نظر دیگری دارد و گفته است که تنها به بارسا فکر می کند.

مشکلات مالیاتی میان نیمار و باشگاه سانتوس و همچنین مسائل مالی میان باشگاه سانتوس و بارسلونا هم در بی میلی مدیر برنامه های نیمار برای تمدید قرارداد تاثیر گذاشته است.

اگر نیمار حاضر به تمدید با بارسلونا نباشد، باشگاه های رئال مادرید، پاری سن ژرمن و منچستر یونایتد در پی شکار او هستند. ضمن اینکه پدر و مدیر برنامه های نیمار علاقه مندند تا او با باشگاه رئال قرارداد امضا کند.
    نیمار پس از لیونل مسی بیشترین حقوق را در بارسلونا دریافت می کند و گفته شده است که وی خواهان افزایش حقوق نیز هست.
    Last edited by hossein blak; 08-12-2015 at 15:40.

12. 6 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

نیمار بهترین بازیکن ماه لالیگا اسپانیا شد

نیمار تا کنون 14 بار برای آبی اناری ها به میدان رفته است و موفق شده 13 گل به ثمر برساند، و در این ماه هم بهترین عملکرد را از میان سایر بازیکنان داشته و به عنوان بهترین بازیکن نوامبر انتخاب شد.
    این بازیکن 23 ساله بدون شکی از بهترین فصل های خود را سپری می کند و یکی از عوامل صدرنشینی بارسلونا به حساب می رود.
    نیمار در این ماه سه بار به میدان رفت و 5 گل به ثمر رساند. گلزنی در مقابل ویارئال، رئال مادرید و رئال سوسیداد.

14. 6 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خب دوستان، مثل اینکه حریفمون در دور بعدی مشخص شد. بارسا به یکی از دو تیم psg یا یوونتوس میخوره
    حیف شد البته! دلمون برای بازی با سیتی در ۱/۸ تنگ میشه.
    ولی جدا از شوخی، یووه برای دور حذفی سخت‌ترین قرعه‌ی ممکنه. قطعا ترجیح میدم با پاریس بیفتیم تا یووه. آرسنال هم اگر بیاد بالا حریف راحت‌تری از یووه است.
    یووه علاوه بر یک تیم خوب، مربی زیرکی هم داره. الگری در حال حاضر یکی از بهترین مربیان تاکتیکی اروپاست.
    Last edited by romantic; 09-12-2015 at 01:36.

16. 7 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

نیمار دچار مصدومیت شد

نیمار ستاره باشگاه بارسلونا در تمرینات آناده سازی تیم برای دیدار برابر بایرلورکوزن در لیگ قهرمانان اروپا مصدوم شد.
    طبق بیانیه ی باشگاه بارسلونا این بازیکن 23 ساله در تمرینات بارسلونا از ناحیه ی کشاله ران پا دچار مصدومیت شده است و زمان دقیقی برای دوری او از میادین لحاظ نشده است و مشخص نیست که این ستاره بارسلونا در چه زمانی می تواند کار خود را از سر گیرد.
    بارسلونا که صعود خود را پیش از این به مرحله ی 1/8 لیگ قهرمانان اروپا مسجل کرده است امشب در دیداری تشریفاتی به مصاف بایرلورکوزن خواهد رفت.

18. 6 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

دل بوسکه: بوسکتس می تواند راه ژاوی را ادامه دهد

از زمانی که ژاوی هرناندز از بازی های ملی کناره گیری کرد، تیم ملی اسپانیا رهبر خط میانی خود را از دست داد. اما ویسنته دل بوسکه، سرمربی لاروخا اعتقاد دارد، سرخیو بوسکتس میتواند رهبر جدید خط میانی باشد.

اسپانیا در حالی راهی یورو 2016 شده است که بسیاری اعتقاد دارند این تیم می تواند از عنوان قهرمانی خود در این رقابت ها دفاع کند.

ژاوی پس از 133 بازی ملی پس از جام جهانی 2014 از بازی در ترکیب لاروخا خداحافظی کرد، اما دل بوسکه اعتقاد دارد هم بازی وی در بارسلونا، یعنی سرخیو بوسکتس می تواند راه او را ادامه دهد:
    ((بوسکتس و ژاوی بازیکنان متفاوتی هستند، اما سرخیو می تواند همان نقش ژاوی را در تیم بازی کند، یعنی هافبک قدرتمندی که رهبری تیم را بر عهده بگیرد. البته ما هنوز اینیستا، فابرگاس، سیلوا و سانتی کازورلا را در اختیار داریم.
    همه این بازیکنان در خدمت تیم هستند و اگر دچار مشکل شوند، می توانیم از کوکه و تیاگو آلکانترا هم استفاده کنیم.))

عملکرد ضعیف چلسی در این فصل باعث شده تا دل بوسکه نگران فرم دیگو کاستا، پدرو، آزپیلیکوئتا و فابرگاس باشد:
    ((شاید وضعیت چلسی روی بازی آنها هم تأثیر گذاشته باشد و برعکس، اما من برای اعلام ترکیب جدید تیم ملی هر 4 نفر آنها را فرا می خوانم. هنوز 4 ماه تا بازی های دوستانه بعدی ما باقی مانده و پس از آن مدت زمان کمی را تا یورو داریم، تلاش می کنیم تا با ساختن تیمی آماده در فرانسه بهترین بازی هایمان را انجام دهیم.))

20. 5 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •