تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 112 اولاول ... 182425262728293031323878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 1115

نام تاپيک: تاپیک جامع پرسش و پاسخ و مشکلات ویندوز 10

داره خودمونی میشه WILD GOAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

درود
    من تازه وینوز ۱۰ نصبیدم و یه مشکل باهاش دارم اونم اینه که هیچ کدوم از اپ های خود ویندوز کار نمیکنن و لانچ نمیشن. موزیک پلیر لانچ نمیشه و همینطور سرویس فوتو و دیگر اپ ها ، استور هم باز نمیشه.
    اج کار میکنه ولی نه میتونم ویدئو پلی کنم و نه میتونم عکسی رو باز کنم و ... استور هم باز نمیشه.
    برای چند ثانیه باز میشن و بعدش بسته میشن و اگر هم فایلی رو بخوام باز کنم ارور

File system error (-2143326208
    رو میده.
    همه اینها وقتی اجراشون میکنم باز میشن ولی قبل از اینکه کار کنن بسته میشن.

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

درود
    من تازه وینوز ۱۰ نصبیدم و یه مشکل باهاش دارم اونم اینه که هیچ کدوم از اپ های خود ویندوز کار نمیکنن و لانچ نمیشن. موزیک پلیر لانچ نمیشه و همینطور سرویس فوتو و دیگر اپ ها ، استور هم باز نمیشه.
    اج کار میکنه ولی نه میتونم ویدئو پلی کنم و نه میتونم عکسی رو باز کنم و ... استور هم باز نمیشه.
    برای چند ثانیه باز میشن و بعدش بسته میشن و اگر هم فایلی رو بخوام باز کنم ارور

File system error (-2143326208
    رو میده.
    همه اینها وقتی اجراشون میکنم باز میشن ولی قبل از اینکه کار کنن بسته میشن.
    با سلام
    چندتا سوال دارم ازتون
    سوال 1. آیا ویندوزی که نصب کردین رو از جایی دانلود کردین یا نسخه ی رسمی مایکروسافت در سایتهای معتبر هست؟ آیا خریداری کردین؟
    سوال 2. آیا سیستم شما آلوده هست؟ آلوده به تروجان و بدافزار ها و یا ویروس های مخرب؟!
    سوال 3. آیا برای سیستم خود اکانت محلی (Local) یا ادمین (Microsoft Account) تعریف کردین؟

1. اگر بلی و ویندوز نسخه ی رسمی نیست و از جایی دانلود کردین، احتمالا ویندوز مشکل دار هست و یا دستکاری شده هست
    2. در اینصورت باید ویندوز را مجدد نصب کنید و بعد از نصب ویندوز درایوهای سیستم را باز نکنید تا دوباره آلوده نشود
    3. اکانت محلی و یا ادمین برای سیستم خود دوباره تعریف کنید

با تشکر

3. این کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام
    چندتا سوال دارم ازتون
    سوال 1. آیا ویندوزی که نصب کردین رو از جایی دانلود کردین یا نسخه ی رسمی مایکروسافت در سایتهای معتبر هست؟ آیا خریداری کردین؟
    سوال 2. آیا سیستم شما آلوده هست؟ آلوده به تروجان و بدافزار ها و یا ویروس های مخرب؟!
    سوال 3. آیا برای سیستم خود اکانت محلی (Local) یا ادمین (Microsoft Account) تعریف کردین؟

1. اگر بلی و ویندوز نسخه ی رسمی نیست و از جایی دانلود کردین، احتمالا ویندوز مشکل دار هست و یا دستکاری شده هست
    2. در اینصورت باید ویندوز را مجدد نصب کنید و بعد از نصب ویندوز درایوهای سیستم را باز نکنید تا دوباره آلوده نشود
    3. اکانت محلی و یا ادمین برای سیستم خود دوباره تعریف کنید

با تشکر
    ۱.بله از پیسی دانلود گرفتم. ولی خودشون تو سایتشون گفتن که این نسخه فاقد هرگونه دستکاریه! از طریق آپگرید ویندوز ۷ که با ویندوز لودر اکتیو شده آپگریدش کردم و بعدش هم ریست کردماز کنترل پنل.
    ۲.فک نکنم سیستمم آلوده بوده باشه. چون کسپر داشتم و همیشه هم کسپر بروز بود.
    ۳.اکانت محلی نمیدونم چیه! اکانتی که با خود مایکروسافت درست کردم رو میگین؟

5. 2 کاربر از WILD GOAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

۱.بله از پیسی دانلود گرفتم. ولی خودشون تو سایتشون گفتن که این نسخه فاقد هرگونه دستکاریه! از طریق آپگرید ویندوز ۷ که با ویندوز لودر اکتیو شده آپگریدش کردم و بعدش هم ریست کردماز کنترل پنل.
    ۲.فک نکنم سیستمم آلوده بوده باشه. چون کسپر داشتم و همیشه هم کسپر بروز بود.
    ۳.اکانت محلی نمیدونم چیه! اکانتی که با خود مایکروسافت درست کردم رو میگین؟
    بنده هم از همان جا دانلود کردم و دارم استفاده میکنم
    البته بنده برای اینکه از بایاس GPT به UEFI برم مجبور شدم به کل هارد سیستم Fdisk بزنم
    پس به همین دلیل ویندوز رو بطور مستقل نصب کردم، بدون آپگرید و یا کرک کردن!

دلیل بر بودن کسپر این نیست که سیستم شما آلوده نشده و یا نباشه، کاربر تعیین کننده ی امنیت و پاکسازی سیستم هست! این برنامه ها مکمل و کمک کننده برای کاربر هستند

بله درسته، موقع وارد شدن به ویندوز، رمز ایمیل شما رو درخواست میکنه یا رمز دیگری؟

من احتمال میدم مشکل شما بخاطر استفاده از آپگرید ویندوز 7 به 10 که با ویندوزلودر اکتیو شده باشه!

7. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بنده هم از همان جا دانلود کردم و دارم استفاده میکنم
    البته بنده برای اینکه از بایاس GPT به UEFI برم مجبور شدم به کل هارد سیستم Fdisk بزنم
    پس به همین دلیل ویندوز رو بطور مستقل نصب کردم، بدون آپگرید و یا کرک کردن!

دلیل بر بودن کسپر این نیست که سیستم شما آلوده نشده و یا نباشه، کاربر تعیین کننده ی امنیت و پاکسازی سیستم هست! این برنامه ها مکمل و کمک کننده برای کاربر هستند

بله درسته، موقع وارد شدن به ویندوز، رمز ایمیل شما رو درخواست میکنه یا رمز دیگری؟

من احتمال میدم مشکل شما بخاطر استفاده از آپگرید ویندوز 7 به 10 که با ویندوزلودر اکتیو شده باشه!

راستش احتمال 80 درصد میدم که سیستم آلوده نبوده. البته هاردی که روش سیستم عامل هست کلا فرمت شد و دوباره پارتیشن کردم. بدون آپگرید هم سیستم عامل به راحتی اکتیو میشه؟
    ریست ویندوز کل اتفاقات قبل از ۱۰ رو از بین میبره مگه نه؟ البته مشکلی با نصب دوباره ندارم.
    اول رمز عادی ازم میخواست ولی بعد از ساختن اکانت اوت لوک الان پس اوت لوک رو میخواد.
    اگه نیاز به نصب دوباره هست آیا کاری هست که قبل و در هنگام نصب و یا بعدش باید در نظر داشته باشم؟
    راستی gpt رو نمیدآنم یعنی چی

پروفشنال Silent TR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بعد از کرک دیگه آپدیت های ویندوز رو دریافت نمیکنه ؟ با Kms کرک کردمش و داشت آپدیت KB3081448 رو دانلود میکرد که یهو وایساد و درصد دانلودش از اونی که هست جلوتر نمیره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام عرض میکنم.
    من یادمه وقتیکه ویندوزمو از 7 به 8.1 ارتقا دادم مشگل درایور ها برام بوجود اومد... در حقیقت درایورهای لپتاپ من فقط با 7 مچ بود ...
    و بعد از یکی یه چندتا dvd گرفتم و بالاخره درایورهاشو پیدا کردم ...
    الان میخوام به 10 کوچ کنم برای این مشگل چه باید بکنم؟

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

بعد از کرک دیگه آپدیت های ویندوز رو دریافت نمیکنه ؟ با Kms کرک کردمش و داشت آپدیت KB3081448 رو دانلود میکرد که یهو وایساد و درصد دانلودش از اونی که هست جلوتر نمیره
    معمولا مشکل مربوط میشه به قطع شدن ارتباط با اینترنت . فکر نکنم مشکل ارتباطی با کرک داشته باشه .

برای بنده حتی با سرعت اینترنت بالا هم قطع ارتباط شده . اگر محدودیت حجم ندارین یه بار سیستم رو روشن و خاموش کنین آپدیت ها مجددا دانلود بشن

12. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوستان من ویندوز 10 اپگریدش اومده برام اگر اپگرید بکنم مشکلی برای اطلاعات PC مخصوصا تو درایو ویندوز پیش نمیاد؟

در آغاز فعالیت finguy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    ببخشید عوض کردن ویندوز 7 با 10 کار خوبیست ؟؟ یعنی قابلیتای 10 بیشتره ..... میترسم مثل 8 بد باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •