مطمئناً اگه رحمتی دروازبان استقلال نبود بیرانوند الآن تو استقلال بود با کلی کری خوندن برای پرسپولیس
مطمئناً اگه رحمتی دروازبان استقلال نبود بیرانوند الآن تو استقلال بود با کلی کری خوندن برای پرسپولیس
دقیقا...کسی که به خاطر پول تعصبش رو عوض میکنه مطمئن باشین بعدا هم همینکارو خواهد کرد...از طرفی سربازی هم نرفته پس رو جوونیش هم نمیشه سرمایه گذاری کرد چون فصل بعد باید بره تیم نظامی! از هر جهت نیگا کنیم خرید بیرانوند از همون اولش ضرره...
تو شرایط حال حاضر با این رقما دروازبان خوب خارجی میتونیم بیاریم! یاد آسمیر آودوکیچ بخیر...کاش نگهش میداشتن...
آودوکیچ در سال ۲۰۱۲ با قراردادی ۱۳۰ هزار دلاری به تیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیوست
در مورد سوشا یه شایعه ای خوندم یه جایی,مثه اینکه پای زن شو.هر دار در میونهشوهر طرف هم ازون کله گنده هاس واسه همینه این وضعیت پیش اومده...اعدامش نکنن صلوات
به هر حال امیدوارم این خبر صحت نداشته باشه و اونجایی که من اینو خوندم هم چرت گفته باشه.
Last edited by teraktor2003; 08-01-2016 at 20:35.
![]()
از روزی که پرونده جذب گلر جدید در باشگاه پرسپولیس باز شد، تعداد زیادی از ایجنت ها به دفتر باشگاه هجوم آوردند تا شاید دروازه بان تحت قراردادشان را به لیست پرسپولیس اضافه کنند.
به نقل از خبر ورزشی، طبق اطلاعی که از باشگاه پرسپولیس دریافت کردیم، بیش از ۳۵ دروازه بان طی ۴ روز به این باشگاه معرفی شده اند که در نوع خود بینظیر است!!!
نام های زیادی بین این گلرها وجود دارد:
از مهرداد طهماسبی گلر دوم تراکتورسازی گرفته تا نیلسون کورهآ جونیور که تا نیم فصل اول لیگ قبلی در پرسپولیس حضور داشت.
سعید ابراهیم پور، امیر عابدزاده، محمدباقر صادقی، عقیل اعتمادی، محمدباقر شعبانی، یک دروازه بان ترکمنستانی، دو دروازه بان عراقی که یکی از آنها نوری صبری گلر اسبق مس کرمان است،
چند دروازه بان اروپایی به خصوص از کشور اسلواکی و بوسنی، دو دروازه بان از برزیل و... حتی میثاق معمارزاده نامشان در این باشگاه شنیده شده است
اما مشخص نیست باشگاه درنهایت چه تصمیمی در این مورد می گیرد.
به هر حال حمله مدیر برنامه ها و ایجنت ها برای معرفی گلرهایشان به باشگاه پرسپولیس یک اتفاق بی نظیر در نوع خود بود ...
90
![]()
پرسپولیس بعد از بنبست در مذاکرات با بیرانوند، سراغ دروازهبان تیم ملی ازبکستان رفتهاست.
به گزارش آی اسپورت، اوضاع دروازهبانی پرسپولیس پیچیده شده و هر روز، گزینه جدیدی برای این باشگاه مطرح میشود.
آخرین بازیکنی که سرخهای پایتخت با او پای میز مذاکره نشستهاند، ایگناتی نستروف دروازهبان تیم ملی ازبکستان است.
نستروف در جام ملتهای آسیا که سال قبل برگزار شد، دروازهبان اصلی تیم ملی ازبکستان بود و در بازی دوستانه چند ماه قبل با تیم ملی ایران که با تک گل ترابی تمام شد هم درون دروازه ازبکها قرار داشت.
در حال حاضر، مشکلات نستروف در لوکوموتیو تاشکند جایگاه او در تیم ملی را هم به خطر انداخته و به همین دلیل، او تصمیم به ترک این باشگاه گرفته است.
نستروف در حال حاضر دو رقیب جدی برای دروازهبانی تیم ملی ازبکستان دارد و نمیخواهد جایگاهش را از دست بدهد.
در صورتی که مذاکرات پرسپولیس و این دروازهبان ۳۲ ساله جدی شود، دروازهبان و یکی از کاپیتانهای تیم ملی ازبکستان برای مذاکرات نهایی به تهران سفر خواهد کرد.
90
دروازهبان مدنظر سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس برای حضور در این تیم مشخص شد.
دروازهبان مدنظر پرسپولیس اهل صربستان است، اما با پاسپورت آسیایی به ایران خواهد آمد. برانکو ایوانکوویچ این دروازهبان را به مسئولان باشگاه پرسپولیس معرفی کرده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد او تا پایان این هفته راهی تهران خواهد شد تا قراردادش را با باشگاه پرسپولیس امضا کند.
این دروازهبان صربستانی با توجه به پاسپورت آسیایی که دارد سهمیه خارجی غیرآسیایی پرسپولیس به حساب نمیآید و به این خاطر سرخپوشان تمامی بازیکنان خارجی خود را حفظ خواهند کرد.
قرار است این دروازهبان جانشین ایمان صادقی شود. وضعیت سوشا مکانی در پرسپولیس همچنان نامشخص است.
------
با پیشنهاد اعضای شورای شهر تهران و موافقت وزیر ورزش و جوانان، پرسپولیس صاحب استادیومی 18 هزار نفره شد.
در حالی که پرسپولیس سال هاست به دنبال اختصاص فضایی برای ساخت استادیوم است، پیشنهادی از سوی اعضای شورای شهر تهران و پذیرش وزیر ورزش، استادیوم امام رضا (ع) به این تیم تخصیص یافت.
امروز وزیر ورزش و جوانان مهمان اعضای شورای شهر تهران بود. در این جلسه پیشنهاد یکی از اعضا به وزیر ورزش و جوانان این بود که دو ورزشگاه به این دو باشگاه اختصاص پیدا کند. پیشنهادی که با موافقت محمود گودرزی همراه شد. شهرداری طی هفته های گذشته نیز بارها از اعلام آمادگی کرده بود حمایت از سرخابی ها را برعهده گیرد.
تو دادن ورزشگاه هم تبعیض قائل میشن !!!
نظرتون در مورد دروازبان جدیدمون!!!!مهرداد طهماسبی چیه؟قابل اطمینان هست یا همردیف معمارزاده،گردان،مکانی هست؟
مهرداد طهماسبی به عنوان دروازه بان دوم پرسپولیس داره جذب میشه و جایگزین ایمان صادقی شده
برانکو هنوز دروازه بان اصلی رو نگرفته ... و به دنبال دروازه بان اصلی خودش هست ...
دروازبان اول مثل اینکه انتخاب شده فقط چون اروپاییه منتظرن اومانیا فسخ کنه...
امیدوارم هرچی هست خوب باشه...میگن گاهی عدو شود سبب خیر جریان این فصله ماست...
همین مهرداد طهماسبی هم هنوز جذب نشده ، معلوم نیست چه خبره ! تا خبر قطعیش نیاد نمیشه چیزی گفت. حداقل فکر کنم دروازه بان ذخیره مطمئنی باشه.
اومانیا مدافع خیلی خوبی بود ، نمی دونم یه دفعه چه بلایی سرش اومد. واقعا اینقدر افت کرد یا برانکو بهش اعتقادی نداره؟ فکر کنم بیشتر مورد دوم باشه چون به هر حال اومانیا یه بازیکن ثابت تیم ملی بود و تجربه جام جهانی داشت.
برانکو اصرار عجیبی به این داره که به جر دروازه بان بازیکن نمی خوایم ، امیدوارم بعدا پشیمون نشیم چون این تیم فقط و فقط باید برای قهرمانی بجنگه.
طهماسبی هم کلا منتفی شد ! اما قلیچ حرف خوبی زد :
قلیچ: مسئولان پرسپولیس امیر عابدزاده را جذب کنند
وبسایت رسمی برنامه نود - مربی اسبق دروازهبانان پرسپولیس گفت: مسئولان پرسپولیس به جای دروازهبانان میلیاردی امیر عابدزاده را جذب کنند و مطمئنا از انتخاب او پشیمان نخواهند شد.
به گزارش وبسایت نود و به نقل از فارس ، وحید قلیچ در خصوص وضعیت جسمانیاش پس از شکستگی پایش گفت: خوشبختانه شرایطم بهتر شده و این روزها برای بهبودی کامل به فیزیوتراپی میروم. امیدوارم به زودی شرایط خوبی داشته باشم تا بتوانم باز هم به فوتبال برگردم.
وی در مورد درگذشت مرحوم رضا احدی پیشکسوت باشگاه استقلال گفت: واقعا باید به هواداران استقلال و خانواده این مرحوم تسلیت بگویم چرا که یکی از نجیبها و خوبهای فوتبال ایران از بین ما رفت. من مرحوم احدی را از سالهای قبل میشناختم و جز خوبی از او چیزی ندیدم و قاطعانه میگویم او از بهترینهای فوتبال ما بود.
پیشکسوت باشگاه پرسپولیس درباره وضعیت دروازهبانی این تیم خاطرنشان کرد: متاسفانه مدتهاست میبینیم پرسپولیس دروازهبان خوبی ندارد و این در حالی است که پرسپولیس از این ناحیه بارها ضربه خورده است. متاسفانه در این سالها سرمایهگذاری خوبی روی پرورش دروازهبان انجام نشده و این موضوع باعث شد تا لطمههای زیادی بخوریم.
وی با بیان اینکه دروازهبانانی نظیر احمدرضا عابدزاده و داود فنایی دیگر در فوتبال ظهور نمیکنند، اظهار داشت: واقعا این دروازهبانان استثنا بودند و روی دست آنها گلر نیامده بود. البته باید به مسئلهای اشاره کنم و آن اینکه داستان پرسپولیس آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم. چرا که برای جذب دروازهبان به سراغ هر گزینهای رفتند به جز امیر عابدزاده که شاگرد خود من بوده و میبینیم که پرسپولیس دست روی دروازه بانانی میگذارد که مبالغ میلیاردی پیشنهاد میدهند اما به سراغ عابدزاده که دستپرورده خود پرسپولیس است نمیروند.
مربی اسبق دروازهبانان پرسپولیس تصریح کرد: امیر عابدزاده هم دروازهبان جسور و کاربلدی است و هم اینکه عکس العملهای فوقالعادهای دارد. من او را میشناسم و میدانم که اگر به امیر اعتماد کنند، یک دروازهبان خوب به فوتبال ایران معرفی میشود. میبینیم که عابدزاده ۳ سال در تیم ملی امید حضور دارد و این نشان میدهد که او گلر خوبی است. بهتر است به جای اینکه به سراغ دروازهبانان دیگر بروند امیر عابدزاده را جذب کنند. حرف من به مربیان پرسپولیس این است که به عابدزاده میدان بدهند و مطمئن باشند پشیمان نمیشوند. او شاگرد خود من بوده و من از قابلیتهایش مطمئن هستم. اگر هم حرفی میزنم دلم برای پرسپولیس میسوزد والا برای خودم این حرفها را نمیزنم. امیر عابدزاده تمام معیارهای یک دروازهبان خوب را دارد و اگر به او فرصت دهند پشیمان نخواهند شد. یعنی عابدزاده از صادقی و طهماسبی کمتر است؟
===
من کاملا موافق بچه عقاب هستم، نه به عنوان دروازه بان اول ولی باید به خونه خودش برگرده. همچنین :
دروازهبان ۳۱ ساله خارجی در راه پرسپولیس
وبسایت رسمی برنامه نود - دروازهبان پاختاکور و لوکوموتیو تاشکند در راه مذاکره با باشگاه پرسپولیس است.
به گزارش وب سایت نود و به نقل از فارس، تیمور اولتیبوویچ جورائف دروازهبان ۳۱ ساله ازبکستان با یک متر و نود سانتیمتر قد و سابقه حضور در تیمهای باشگاهی پاختاکور و لوکوموتیو تاشکند همچنین قیزیلقوم زرافشان در آستانه مذاکرات رسمی با باشگاه پرسپولیس است.
وی در سال میلادی ۲۰۱۵ تنها ۳ بار برای تیم شورتان ازبکستان به میدان آمده است.
وی سابقه ۱۲ بازی ملی برای کشورش از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۱ را دارد و به نظر میرسد، دروازهبان زیر ذرهبینی از سوی تیمهای تراز اول آسیایی نباشد. در هر حال خبرها حاکی از احتمال زیاد مذاکره رسمی پرسپولیس با این دروازهبان است.
او یکی از گزینه های مورد نظر سرخپوشان است و باید دید شرایط حضور او در ایران فراهم می شود یا خیر.
Last edited by Mohammad; 18-01-2016 at 20:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)