محمد اول خواستم به

پستت اكتفا كنم ولي اون روز از بس حالم بهم خورد از اون کلیپ (حالا که بحثشم باز شد) منم پست رو Quote میکنم . دیدی ؟ ZoomG بدک نبود خیلی هرچند سر نیم نگاه PES کلا نامیدم کردن . چقد دوتاشون صفر کیلومتر بودن . نه فقط چون بازی بلد نبودن ! یعنی یه چیزای گفتن که

. مطمئنم رو هم 40 دیقه تو عمرشون PES بازی نکردن
«ما کلا این دمو رو قبلا یه بار بازی کردیم»
«من کلا PES 15 بازی نکردم!!» (حالا فردا میخواد 16 رم نقد کنم واسم !!!!)
«پی اس !!»
یعنی واقعا از لحضه لحظه ش حالم بخورد . حیف حجم که بیخود حروم شد . البته یه فایده داشت اونم اینکه کیفیت کار دوستامون دستم اومد !! آخه یکم هوش . بنده ی خدا تو فردا میخوای 4 تا A4 پر کنی ب اسم نقد بزاری روی زومجی . فک نمیکنی این نیم نگاه که گذاشتی کلا پنبه های اون روزتون رو رشته میکنه ؟ لااقل سیاست داشته باشید لو ندید هیچی نمیدونید . کلا از اول هر حرفی که زدید (ناخواسته/خواسته) نشون میداد اینکاره نیستید . رو میخواد فردا نقدشو بنویسید . با این ویدئو نشون دادید نه بازی بلدید نه نقد بلدید نه "خبر" دارید . کلا تو باغ نبودنتون ثابت شد . راه نجات بدم بهتون . بذارید 16 بیاد . سر نقد کامل برید یه پس باز بیارید (منتقد میهمان!) اون بنویسه . بابا شما لااقل قبل ویدئو بازی لیست این 7 تا تیم رو یه بار روخونی میکردید ! خیلی آبروریزیه بگی کورین تس !!! آقا بخدا pes حالت تله نداره اون فیفاس ! حتما باید بغل دستیت بهت بگه pes تله نداره ؟! پاک نامیدم کردید ...