سلام دوستان ، این تاپیک جای ان موضوعات نیستا!! بهتره در مکان مناسبش در مورد خرید فن بحث کنید.
با عرض معذرت و تشکر!
سلام دوستان ، این تاپیک جای ان موضوعات نیستا!! بهتره در مکان مناسبش در مورد خرید فن بحث کنید.
با عرض معذرت و تشکر!
خمیر سیلیکون گرفتم زدم به سی پی یو الان دماش رو 55 درجه هست.قبلا رو 75 درجه بود!
من e5200 رو با biostar tp43 تا 3.5 با این افزایش ولتاژ اور کردم و پایداره ولی مینم دماش بالا میره.
cpu 15% (1.4 V)
memory 2.1 V
chipset +0.2 V (1.3 V)
vtt +0.1 V
cpu pll 1.6 V
FSB 1.25 V
دمای چیپست یا این مقدار ولتاژ در درازمدت مشکلی ایجاد میکنه؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
من با cpu p43200 به این نتایج رسیدم
البته باید بگم بدون دادن ولتاز به رم وcpu وبا فن استوک اینتل به این نتایج رسیدم دما در بدترین حالت 56 وعادی46 میخواستم بدونم میشه به فرکانس بالاتر برسم اخه میترسم cpu بسوزه![]()
سلامم... اينم نتيجه ي يكي ديگه از اوركلاك كردن سيستمهاي اداري كه مياد زير دستم....اين ديگه بلحاظ قديمي بودن واسه خودش يك ركوردي بود.چون رم SD كه فعلن نايابه ميخوره كلي پدرم دراووومد تا يك رم SD 128MB سازگار باهاش پيدا كردم تا بشه XP نصب كرد....آخه رم قبليش 32MB بود!!! با Win 98
اين پردازنده با اسم رمز معدن مس!!! Coppermine در مارس 2000 معرفي شده و با معماري P III
![]()
سوكت 370 دي:!!!!
قابليت اوركلاك مادربورد خيلي محدود بود و پله ي بعديش باس 133 بود كه جواب نداد و اين نهايت اور شدنش از داخل بايوسه
با اين اوركلاك افزايش سرعتش كاملن محسوسه و فكر كنم ويندوز ره با يك Core i7 در يك زمان لود كنه!!!!!!!!! :LoL:
پيش از اور
بعد از اور
![]()
Last edited by avecina.ir; 27-03-2009 at 01:10.
من عکسی نمی بینم
ولتاژ چیپست ( nb ) رو کم کن . تو این fsb پایین ، نیازی به اعمال ولتاژ بیشتر نیست . Cpu pll هم 1.5v پیشفرض set کن .
این تغییرات رو هم برای داشتن پایداری بیشتر تنظیم کن :
cpu gtl : 0.63
nb gtl : 0.61
سلام مهدیولتاژ چیپست ( nb ) رو کم کن . تو این fsb پایین ، نیازی به اعمال ولتاژ بیشتر نیست . Cpu pll هم 1.5v پیشفرض set کن .
این تغییرات رو هم برای داشتن پایداری بیشتر تنظیم کن :
cpu gtl : 0.63
nb gtl : 0.61
خوب این ولتاز nb تویه مادربرد های گیگابایت گجاست و یا با چی نامی مشخص می شود( ud3r)
با تشکر
تو قسمت MB Intelligent Tweaker با نام MCH Core مشخص میشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)