سلام حاجی @
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرماتووو دم در بده
زیاد در تحلیل دوستان در این تاپیک مشارکت نکردم و تنها به فشردن
تشکر از کاربر اکتفا کردم .
خوبی ها رو دوستان ذکر کردند و بنده هم برای اینکه ذکر مصیبت نگفته باشم به چند خط اکتفا میکنم و میرم سر مسئله اصلی
بنده به شخصه از روی چهره افراد پیشداوری میکنم مگر اینکه اون شخص بواسطه کار یا حرکتی ، نظرمو تغییر بده . امروز رفتم چند از عکس های چند سال پیش و حال شما رو نگاه کردم ومتوجه شدم تفاوت چندانی نداشتید . همون پسر زلف بلند و خوشحال که عاشق کار تیمیه
از نحوه اداره سایت هم 90 درصد راضی ام و به نظر خودم بعضی سخت گیری ها لازمه حتی اگه به مذاق ما خوش نیاد .
زا اینکه دیگه محیط و جو انجمن مثل قدیم نیست و کاربرا رو یکی پس از دیگری فقط بخاطر اختلاف نظر ها و ... بن نمیکنن هم خوشحالم . بن کردن بخاطر حاضر جوابی ها و ... فراموشم نمیشه . اما از اون دوران عبور کردیم و بقول دوستمون این جزئی از تاریخ سلسله پی سی ورلدیان هست .
انتقاد هم اگر بخوام بکنم به چند مسئله هست .
همیشه واسم سوال بود چرا @
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از تیم ادمین جدا شد و حالا که جدا شد چرا براش تاپیک تودیع نزدند ! حتی اگه اختلاف نظری هم بوده باشه باز هم لایقه بخاطر این سالها فعالیت کنار تیم مدیریت یه تشکر خشک و خالی ازش میشد . فقط عنوان پروفشنال ؟
مسئله بعدی تبلیغات آزار دهنده سایت هست . البته منظورم فقط PopUp هست که واقعا آزار دهنده شده و با توجه به اینکه اگه یه نظرسنجی در این مورد بزارید متوجه می شید که چقدر کاربران با این پاپ آپ های آزاردهنده مشکل دارند . انشالله که ترتیب اثر بدید .
یه پیشنهاد هم داشتم که مدتی بود میخواستم بگم اما چون جواب های قبلییمو ندادید و تو انجمن انتقادات و پیشنهادات هم فکر نکنم سر بزنین یا لااقل جواب بدبد اینجا میگم
تا اونجایی که اطلاع دارم شماره های تماس کاربران داخل تنظمات کاربریشون قرار داده شده . اگه امکان داره برای کاربران قدیمی سایت که مدت زیادی هست لاگین نکردند یا بن شدن و ... از طرف انجمن پیام بفرستید به هر مظمونی که خودتون تشخسص دادید . از گل و بلبل گرفته تا تبریک عید و ... .
به نظرم این باعث میشه خیلی هاشون برگردند
دیگه خسته شدم . 1 ساعت واسه این پست وقت گذاشتم و چند بار ویرایش کلی کردم و به همین چند مورد بالا پسنده میکنم .
انشالله که همیشه موفق باشید و این مسیری رو که انتخاب کردید رو به سرانجام برسونید .