×××××××××××××××××××××××××نوشته شده توسط samsung_d600
ما كه چيزي توش پيدا نكرديم كه صدا ضبط كنه
شما پيدا كردي به ما هم نشون بده
×××××××××××××××××××××××××نوشته شده توسط samsung_d600
ما كه چيزي توش پيدا نكرديم كه صدا ضبط كنه
شما پيدا كردي به ما هم نشون بده
بچه ها کا 800 زبان فارسی نداره . کسی میتونه کمکی کنه اگه برنامه ای برای این منظور هست معرفی کنه ... در واقع یک فارسی ساز ... اما تو دریافت اس ام اس فارسی مشکلی نداره و خوب نشون میده فقط برای نوشتن مشکل دارم ...
فك كنم ديگه برنامه ي جاوايي وجود نداشته باشه
همشو گذاشتين
آره دیگه تموم شد
برنامه اي فكر نكنم باشه كه بتوني اونو نصب كني ولي دو راه دارینوشته شده توسط peyman_joojoo
1- بری توی مغزه ها بگردی ببینی اگه کسی نرم افزارشو داره کلا برات فارسیش کنی
2- بهترین کار اینه که از خیر اس ام اسهای فارسی بگذری(چون هم سنگین برات تموم می شه هم به درد نمی خوره )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه بسیار جالبی که با استفاده از اون میتونید روي فايل های دلخواهتون پسورد بذارید تا کسی بدون اجازه شما نتونه اونها رو باز کنه.
این برنامه جاوا هست و روی بیشتر گوشیها کار میکنه.بابا لینک برنامه های بالا خراب هست و منم بهشون احتیاج دارم اگه میشه یکی لینک سالم بده البته اکثر لینها خراب هست[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با استفاده از این برنامه می تونید بازی های Java مربوط به موبایل رو روی کامپیوترتون اجرا کنید.
اینم لینکش خرابه
اصلا برنامه هایی که لینکشون با سایت sendspace.com شروع میشه اصلا قابل دانلود نیستند
سلام
اول از راه اندازیه این تاپیک بسیار پر محتوا و عالی کمال تشکر رو دارم
من یه مشکل دارم اونم اینه که لینک اکثر برنامه ها از سایت sendspace.com است و من وقتی میخوام که دانلود کنم همش تصویر زیر نمایان میشه
از طرفی هم من به برنامه ها احتیاج دارم حالا میشه کمکم کنید؟![]()
![]()
با سلام وعرض خسته نباشید خدمت دوستان
من تمام صفحات رودیدم ولی اکثر چیزایی که دیدم خوشم اومد
دیگه لینکشون خراب شده بود
اگه امکان داره لینک سالم از اینا میخوام
بلوتوث چت
دیکشنری
قفلگزار پوشه ها
درود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)