به به آقا مهدیار عزیز چه خبر؟نیستی داداش
UK هستی هنوز؟
داداش این مشکل crash dump موقع استارت بازی که خود اسکیدرو هم گفته آنتی ویروس رو غیرفعال کنید برای من حل نشده.یعنی من بدون آنتی ویروس هم همین مشکل رو دارم
امسال بد خوردم به مشکل
به به آقا مهدیار عزیز چه خبر؟نیستی داداش
UK هستی هنوز؟
داداش این مشکل crash dump موقع استارت بازی که خود اسکیدرو هم گفته آنتی ویروس رو غیرفعال کنید برای من حل نشده.یعنی من بدون آنتی ویروس هم همین مشکل رو دارم
امسال بد خوردم به مشکل
خواهش میکنم ، البته تعداد کسانی که در ایران این بازی رئ انجام میدهند فکر کنم نهایت دو برابر تعداد خودمون که در این فروم هستیم باشند ولی در کشورهای دیگر زیادند ، البته اگر لینگ ادیتور رو بدی برام جالب شد که یک نگاهی بهش بکنم ( قبلا با ادیتور فیفا منیجر خیلی کار میکردم ) ولی با ادیتور فوتبال منیجر تا حالا کار نکردم ولی حالا که بحثش شد دوست دارم باهاش کار کنم
سلام منم همین مشکلو داشتم steam رو نصب ردم درست شد اینم آدرسش http://store.steampowered.com/
من بازی برام رو یه کامپیوتر اجرا شد و روی یکی دیگه اجرا نشد که اصلا نفهمیدم مشکل چیه
تمام آپدیت های ویندوز را انجام دادم، استیم را نصب و آپدیت کردم، آنتی ویروس غیرفعاله و اون فایلی که بهش گیر میداد پاک نمیشه، directx هم آپدیته
وقتی بازی را اجرا میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و هیچ پیغامی هم نمیده، فقط تو task manager ویندوز یه fm.exe*32 تو لیست process اضافه میشه (اصلا تو لیست application نمیره که استارت بشه)
جالبه که روی لپ تاپ دیگم اجرا میشه ولی روی این مشکل داره
راستی توصیه ای که بعضی فروم های مختلف برا افرادی که مشکل دارن کردن اینه که اگه رو لپ تاپ اجرا میکنید روی power saving نباید باشه و بذارید روی high performance، اگه هم کارت گرافیکیتون تنظیماتی داره حتما روی بیشترین استفاده بذارید که هیچ محدودیتی قائل نشه، درایور گرافیکتون هم حتما آپدیت باشه (البته برا من هیچ کدوم از این مشکلات نبود ولی بازم اجرا نمیشه)
این قدر این بازی طبیعی طراحی شده که اگه بارسلونا را برداری فقط باید از دست زوبیزارتا که مدیر فنی تیمه حرص بخورین.
به این احمق میگم رویس را برام بخر پیغام فرستاده که این خرید ممکن نیست، رفتم دیدم مبلغ جداییش 35 میلیونه و خیلی راحت میشه خریدش
بهش گفتم برام بلانتا را بخر پیغام داده که ممکن نیست، رفتم 10 میلیون خریدمش فقط یه بند اضافه کردم که تا نیم فصل قرضی بمونه تو تیمش
بهش گفتم برام گابریل باربوزا را بخر گفت غیرممکنه رفتم با 13 میلیون خریدمش
از اون ور با فروش پدرو کلی روی آداما ترائوره برا هافبک راستم حساب کردم ولی زوبی احمق برداشت سر خود فروختش به آژاکس
این قدر اعصابم خورد شد که سیو را کلا پاک کردم و دوباره از اول شروع کردم تا آداما را از دست ندم
فقط چطور میشه این مدیر فنی احمق را حالیش کنم که حق نداره بازیکن بفروشه؟ کلی استعداد جوون تو تیمم دارم میترسم دوباره یکیشون را به باد بده
از منوی دستیاران ، در قسمت responsiblity ( اگر املاش رو درست نوشته باشم ) میتونی اختیار خرید و فروش رو ازش بگیری
سلام داداش، آره هنوز انگلیس هستم. راستش رو بخوای اصلا زیاد دیگه وقت نکردم تو این ۲ سال fm بازیکنم، هم درسم زیاد شده، هم دیگه رفتم دنبال مربیگری دارم مدرکی آنرا میگیرم که انشالله چند سال دیگه تو خود بعضی باشم lol .
من بعضی رو از نوس تیم دانلود کردم، و همون مشکل رو داشتم، هی وسعت بازیم همون اولای بعضی کرش میکرد و ارور crash dump میآمد، ولی بد از چند بر خود به خود درست شد (ولی من از ترسم سریع از اولای فصل گذاشتم، حالا اصلا دیگه مشکلی نیست) فکر کنم مشکل شاید تو patch ۱.۵.۲ حل بشه ولی شاید رپط به spec کامپیوتر هم داشته باشه
من از اینجا editor رو دانلود کردم، ولی نمیدونم تو ایران میتونید دانلودش کنید یا نه.
محتوای مخفی: link
من از چندین سال پیش این بازی رو انجام میدادم.الآن متاسفانه بازی برای اجرا نمیشه و همه کارهای زیر رو انجام دادم
آپدیت ویندوز-نصب استیم-غیرفعال کردن آنتی ویروس-اجرای ادمین-اجرا روی high performance کارت گرافیک و ...
اگه بازی برای من درست بشه زیاد اینجا مشارکت می کنم.فعلاً که سماق می مکم![]()
ليگ ايرانو دارم مال قبله نميشه واردش كنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)