تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 52 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 516

نام تاپيک: کمپین اعتراض به محدود کردن دانلود شبانه

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چند سال دیگه وقتی محمود خسروی هم پول بالایی ها رو نداد، میشه م.خ میره به دیوان عالی قضایی...
    طرف میاد میگه: مبارزه با ویژه خواری...
    رانت خواری از بین نمیرود فقط از شخص/ارگانی به شخص/ارگان دیگری منتقل میشود این زیرساخت هم خیلی راحت بدون هیچ فشاری داره کار خودشو میکنه... دقت کرده باشین، الان خیلی از پورتهای UDP دارای اختلال هستن و نمیشه روشون بیش از 5-10 دقیقه متصل موند... شرکت ها هم میدونن، تا بگن: "تقصیر زیرساخته" هیچکس هیچ کاری نمیتونه بکنه برای رفعش، حتی وزارت یا مجلس...

روششون خیلی جالبه، وقتی میخوان چیزی رو از مردم بگیرن که یه جورایی خوب بوده، میان اول بسیار بدترش رو اجرا میکنن، یعنی مثلا مخابرات میاد نامحدود و شبانه رو کلا حذف میکنه، بعدش همه صداشون درمیاد، با سرعت نصف یا محدودیتش میارنش که همه شکر کنن خدا رو اونوقت میگن چرا مردم این مملکت فرار میکنن...
    ای کاش اینترنت ماه-واره ای قابل رصد و موقعیت یابی نبود، اونوقت همه مردم به جای ----T روی بومشون --- Online داشتن...
    اون فقط گیرنده هست گیرنده رو که نمیشه شناسایی کرد اگر فرستنده بود میشد شناسایی کرد مثل رادیو میشه فهمید از کجا گرفته فرستاده میشه ولی نمیشه فهمید کجا دریافت میشه

2. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اون فقط گیرنده هست گیرنده رو که نمیشه شناسایی کرد اگر فرستنده بود میشد شناسایی کرد مثل رادیو میشه فهمید از کجا گرفته فرستاده میشه ولی نمیشه فهمید کجا دریافت میشه
    این بدرد نمیخوره من و سروش قبلا ریسک کردیم شانس نداریم یهو میبینی میریزن میگیرنمون

4. 2 کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

میدونم منم منظورم همون استفاده از Transmitter هست...

6. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این بدرد نمیخوره من و سروش قبلا ریسک کردیم شانس نداریم یهو میبینی میریزن میگیرنمون
    من شنیدم اکانت گرفتنش تو ایران کلا غیر قانونیه و از اکانت های -- شده روسی باید استفاده کرد که اونم درد سر داره ممکنه توسط ارائه دهنده ها شناسایی بشه اکانت و ببندنش

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

VSat تا چند سال پیش قانونی بود و اکثر isp ها ترافیک مازادشونو از اینطریق تامین میکردن . بیشترین استفاده کننده اش
    همین پارس انلاین بود اما ..
    طبق معمول دیدن اه اینجوری که نمیشه "پاکیزه" اش کرد و درشو بستن . الان فقط صداسیما مجوزشو داره و بانکها .
    اما در کل تاخیر بالایی داره .. برای دانلود بیشتر مناسبه .

9. 5 کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

من شنیدم اکانت گرفتنش تو ایران کلا غیر قانونیه و از اکانت های -- شده روسی باید استفاده کرد که اونم درد سر داره ممکنه توسط ارائه دهنده ها شناسایی بشه اکانت و ببندنش
    اینتزنت ماه _ واره ای جرمش مثل جاسوسیه و بقیه ش که میدونید

11. 5 کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

آقا یک سوالی، به فرشاد هم گفته بودم قبلا...
    شخصی بود توی ایران که میگفت حساب میفروشه (مثلا نامحدود 1 مگ به قیمت 35 تومن) و ارسال رو با مودم ADSL وصل میشیم و دریافت رو از طریق --- آفلاین میگیریم...
    اول میخوام ببینم کس دیگه ای چنین کاری رو کرده؟ اون ادعا میکرد که چند ساله داره کار میکنه و مشکلی نداشته. قابل رهگیری میشیم با مودم؟ مثلا بیان ببینن کی فقط Send داره، بیفتن دنبالش.

کلا چنین کاری برای رفع نیاز دانلود معقوله؟ برای پینگ که اصلا فکر نکنم جالب باشه. یه 30-40 روتر فکر کنم بچرخه پکت

13. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

شخصی بود توی ایران که میگفت حساب میفروشه (مثلا نامحدود 1 مگ به قیمت 35 تومن) و ارسال رو با مودم ADSL وصل میشیم و دریافت رو از طریق --- آفلاین میگیریم...
    اول میخوام ببینم کس دیگه ای چنین کاری رو کرده؟ اون ادعا میکرد که چند ساله داره کار میکنه و مشکلی نداشته. قابل رهگیری میشیم با مودم؟ مثلا بیان ببینن کی فقط Send داره، بیفتن دنبالش.

کلا چنین کاری برای رفع نیاز دانلود معقوله؟ برای پینگ که اصلا فکر نکنم جالب باشه. یه 30-40 روتر فکر کنم بچرخه پکت
    این روش تو نت فروشش هس
    ولی حک شده هستن
    بگرد تو گوگل زیاده
    ولی شاید یکی بیاد خودتو حک کنه آی دی بپره
    این قیمت پارسال ش رو زده

قیمت اکانت ۵۱۲ نامحدود:۲۰۰۰۰تومان یکماهه قیمت اکانت 1 مگابایت دانلود نامحدود: ۳۰۰۰۰ تومان

قیمت 2 مگابایت دانلود نامحدود: ۴۵۰۰۰ تومان

قیمت 5 مگابایت دانلود نامحدود: ۸۰۰۰۰ تومان قیمت اکانت ۶ مگ به بالا توفقی می باشد دانلود نامحدود

15. 2 کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من خودم بشخصه نگرفتم ( اعلام برائت!) اما چند تنی که میشناختم و وسوسه شدن امتحان کنن هرکدوم بنوعی منصرف شدن بعد از مدتی کوتاه .
    اولا چون سند و رسیو از دو مسیر مختلف انجام میشه ( با یک ال ان سی میشه هردوکارو کرد , همون که دیش بانکها دارن و خیلی بزرگتر از ال ن بیه)
    تعداد هوپ هم میره بالا و همون 30 ,40 تایی میشه که حدس زدی .
    دوما اکانتی که بیشتر سند داره خیلی زود تابلو میشه و بسته به سرویس دهنده که چقدر نالوطی باشه .. ولی دیر یا زود باید اماده رفتن به ...
    سوما در ایده ال ترین حالت بازهم پینگ خیلی بالاست و یادمه مثلا 500 اینا خیلی عالی بحساب میومد . پس بدرد خیلی ها نمیخوره .

درکل تو شرایط فعلی اینجا ابدا توصیه نمیشه (در اصل هم مورد مصرفش برای مناطق صعب العبور و دورافتاده است نه مناطق شهری)

* اون دانلود آفلاین هم اصلا یه چیز دیگه است . مثل این که یه توری بندازی توی اب فردا بیای ببینی چی توش افتاده . و چون ابی که ما باید توش
    توری بندازیم مسیر مورد استفاده پاکستانی هاست , قول میدم اصلا خوشت نیاد از اون چیزهایی که میبینی توش افتاده !!
    Last edited by gigaht; 29-09-2014 at 01:27.

17. 7 کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

توی این مملکت 3g, 4g رو توی رودرواسی گیر کردن حرام نکردن شما دنبال اینترنت ماهواره ای هستین

19. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •