سلام دوستان بنده از پارس میخوام بیام شاتل ، در کل آیا من با طرح پایه میتونم تو یک ماه 20 گیگ از شبانه بگیرم ، تو سایت نوشته حداق ترافیک 2 گیگ ؟ یک جوری خنده دار نیست ! شما بین شاتل و صبانت و آسیا کدوم پیشنهاد میدهید
ممنون میشم یک راهنمایی جامع کنید![]()
سلام دوستان بنده از پارس میخوام بیام شاتل ، در کل آیا من با طرح پایه میتونم تو یک ماه 20 گیگ از شبانه بگیرم ، تو سایت نوشته حداق ترافیک 2 گیگ ؟ یک جوری خنده دار نیست ! شما بین شاتل و صبانت و آسیا کدوم پیشنهاد میدهید
ممنون میشم یک راهنمایی جامع کنید![]()
آسیاتک![]()
دوستان آرت ۳ شاتل بهتره یا ۱مگ نامحدود مخابرات؟برای کاربری که احتمالا ماهی ۳۰گیگ دانلود داره؟پسر عموم در منطقه فرمانیه آرت ۳داره میگه سرعتم اکثرا تا ۱مگ هم میره و ماه پیش ۴۰گیگ دانلود داشتم و محدود هم نشدم
منطقه به منطقه فرق داره
اگه مدیریت مصرف داشته باشید احتمالا 30 گیگ رو می گیرید
منظورتون 1 مگابیت هست دیگه؟
سرعت دانلودش حدود ۱۰۰kb/s هست.با توجه به اینکه قیمتش با ۱مگ نامحدود مخابرات در یک حدود هست موندم کدوشمو بگیرم.
چرا میخوای خودتو اذیت کنی و همش استرس اینکه کی محدود شیو داشته باشی! مخابراتو بگیر که راحت هر چقد میخوای دانلود کنی و استرس و اعصاب خوردیه محدود شدن هم نداشته باشی...![]()
بستگی داره این 20 گیگ رو چه جوری دانلود کنی:
اگه یوهو 5 گیگ بذاری یه شب دانلود شه و شبه بعدش 4 گیگ بذاریو اینجوری عمل کنی، مطمئن باش به 5 شب نکشیده محدود میشی...
ولی اگه این 20 گیگ رو کم کم دانلود کنی یعنی شبی کمتر از 2 گیگ ( 1 گیگ اینا) ، احتمال اینکه تو 1 ماهه سرویست اصلا محدود نشی، زیاده...
در ضمن بین این 3تا isp یی که گفتی، هیچ کدوم والا خوب نیستن؛ اصن راستشو بخوای همه isp ها الان گند شدن و خودمم موندم که کدوم از کدوم یکی بهتره. :(((
به نظر بنده اینترنت تو ایران کلا همینجوریه و بهترین سرویس دهنده شاتله
از حجمه پاسخ های تاپیکم معلومه که این شرکت از محبوبیت ((هرچقدر محبوبیت بیشتر باشه منفوریت هم بیشتر میشه))بیشتری برخورداره
همین شاتل رو بگیر فقط زیاد دانلود نکن
من خودم 128دارم هرماه شب ها بطور میانگین 20گیگ دانلود دارم
محدودیت و ازین قرطی بازیا هم ندارم
اوایل که ناشی بودم چرا زیاد میشدم ولی الان خیلی وقته محدودیت برام معنی نداره
کمتر دانلود میکنم همیشه دانلود میکنم
سلام دوستان.
من می خوام ART4 یا ART5 بگیرم و شبا هم دانلود نمیکنم. روزا میکنم
من با این سرویسا ماهی چقدر می تونم دانلود کنم بدون اینکه افت سرعت داشته باشم؟!
من الان ماهی 60 تومن میدم سرعت دانلودم 60 هستش با مکس نت.تو 31 روز هم 38 گیگ دانلود کردم. با شاتل به مشکل می خورم یا نه؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)