تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 98 اولاول ... 182425262728293031323878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 979

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ |

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان میشه یه لیست از حقوق هفتگی یا ماهانه تمام بازیکنای منچستر بذارید؟ مخصوصا دیماریا الان هفتگی چقد میگیره؟
    +
    منچستر میتونه سالی 26 میلیون یورو به رونالدو بده با این اوضاع فعلی که هنوزم باید خرج کنه؟
    کلا به نظر خودتون این شایعات بازگشت ونالدو جدیه یا نه؟

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان میشه یه لیست از حقوق هفتگی یا ماهانه تمام بازیکنای منچستر بذارید؟ مخصوصا دیماریا الان هفتگی چقد میگیره؟
    +
    منچستر میتونه سالی 26 میلیون یورو به رونالدو بده با این اوضاع فعلی که هنوزم باید خرج کنه؟
    کلا به نظر خودتون این شایعات بازگشت ونالدو جدیه یا نه؟
    من اصلیا رو می گم بقیه تو مایه هایه 50 هزار تا 80 هزار پوند در هفته هستن
    رونی 300000 پوند در هفته
    فن پرسی 250000 پوند در هفته
    فالکائو 250000-270000 پوند در هفته
    دیماریا 180000 پوند در هفته
    ماتا 140000 پوند در هفته
    در مجموع طبق اخرین نتایج مالی که منتشرشده از 30 ژوئن 2013 تا 2014 220 میلیون پوند مجموع حقوق بازیکناست که البته این شامل خرید های جدید نمی شه
    -------------------------------
    از لحاظ مالی سخت نیست به خصوص که هنوز قرارداد عظیم با ادیداس فعال نشده
    در کل از لحاظ مالی مشکلی نیست
    فقط باید رونالدو خودش بخواد

3. 5 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

از لحاظ مالی سخت نیست به خصوص که هنوز قرارداد عظیم با ادیداس فعال نشده
    در کل از لحاظ مالی مشکلی نیست
    فقط باید رونالدو خودش بخواد
    اخه فقط 26 میلیون سالانه دستمزد نیست.
    رئال مفت از دست نمیده رونالدو رو...داستان 100 میلیون و نیست بلکه بیشتر از این حرفاست.
    تازه اگه منچستر بخواد ویدال هم بخره....هنوز مدافع هم باید بخره...... به نظر من که منچستر حداقل باید تا فصل 2016/2017 صبر کنه که بتونه رونالدو رو بخره
    + اینکه منچستر امسال هم احتمالا به لیگ قهرمانان صعود نمیکنه و فک نکنم رونالدو حاظر(حاضر) بشه بره منچستر
    +
    اون قرارداد ادیداس داستانش چیه؟
    Last edited by SA3EDLORD; 26-09-2014 at 14:45.

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

منچستر یه قرداد 10 ساله به مبلغ 750 میلیون پوند با آدیداس بسته، یعنی سال 75 میلیون پوند میده تا منچستر لباسشُ بپوشه ( فقط امیدوارم آدیداس طرحای تخیلی نزنه بدن همون طراح لباس آلمان واسه منچستر لباس طراحی کنه، خوبه )

در حالت عادی رونالدو تا همه رکوردا رو تو رئال نزنه جایی نمیره! مگرنه اینکه یه اتفاق خاص بیفته !

6. 5 کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اخه فقط 26 میلیون سالانه دستمزد نیست.
    رئال مفت از دست نمیده رونالدو رو...داستان 100 میلیون و نیست بلکه بیشتر از این حرفاست.
    تازه اگه منچستر بخواد ویدال هم بخره....هنوز مدافع هم باید بخره...... به نظر من که منچستر حداقل باید تا فصل 2016/2017 صبر کنه که بتونه رونالدو رو بخره
    + اینکه منچستر امسال هم احتمالا به لیگ قهرمانان صعود نمیکنه و فک نکنم رونالدو حاظر(حاضر) بشه بره منچستر
    +

برای چی منچستر یونایتد امسال سهمیه چمپیونز لیگ نگیره

غیر چلسی که خودش تا حدی جدا کرده بقیه مدعی ها پرنوسان ظاهر شدن

الان من سیتی که در تمام خطوط بهترین بازیکنای لیگ برتر در اختیار داره فقط 3امتیاز با منچستر یونایتد فاصله داره فاصله اونقد زیاد نیست که نشه جبران کرد

فن خال با این خریدایی که کرده اگر نتونه سهمیه برای منچستر بگیره باید خیلی زود بار و بندیل خودش ببنده فاتحش خوندست

8. 5 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

برای چی منچستر یونایتد امسال سهمیه چمپیونز لیگ نگیره

غیر چلسی که خودش تا حدی جدا کرده بقیه مدعی ها پرنوسان ظاهر شدن

الان من سیتی که در تمام خطوط بهترین بازیکنای لیگ برتر در اختیار داره فقط 3امتیاز با منچستر یونایتد فاصله داره فاصله اونقد زیاد نیست که نشه جبران کرد

فن خال با این خریدایی که کرده اگر نتونه سهمیه برای منچستر بگیره باید خیلی زود بار و بندیل خودش ببنده فاتحش خوندست
    من گفتم احتمالا!
    درسته اختلاف امتیاز الان کمه اما اینم در نظر داشته باشید منچستر با این همه مهاجم طراز اول اما با وجود خط دفاعی خیلی ضعیفش جلوی تیم های تقریبا ضعیف لیگ امتیاز از دست داده و هنوز با رقبا( اورتون. تاتنهام. لیورپول . سیتی . چلسی. ارسنال.) هم بازی نکرده. منچستر الان 5 بازی کرده فقط یکیش رو برده اونم مقابل رنجرز
    به خاطر این از دید من احتمال سهمیه گرفتن منچستر این فصل رو کمتر از نگرفتنش میدونم.
    منچستر با فن خال به نظر من از نیم فصل دوم استارت میزنه ....اگه دیر نشده باشه
    اگه این انتقال قطعی بشه برای من چندان عجیب نیست، به دو دلیل: یکی تمایل هر دو طرف و یکی هم سیاست های عجیب رئال در نقل و انتقالات.
    موافق نیستم... رونالدو به عنوان بهترین بازیکن جهان به اضافه ی اینکه جایگزینی واسه ترکیب رئال نداره بلکه از نظر تبلیغاتی و جنبه ی تجاریش هم جایگزین نداره.
    رئال اگه میخواست رونالدو بفروشه جایگزینش همین دیماریا + بیل بود که دیماریا فروخته شد!
    Last edited by SA3EDLORD; 27-09-2014 at 00:50.

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ساختار دفاعی تیم هم به مرور بهتر میشه و قطعا همینطور به حال خودش رها نمیشه که هر بازی یه دفعه 5 تا 5 تا گل بخورن. به خاطر تغییرات زیاد به خصوص در خط دفاع، عدم هماهنگی هم یه مشکل دیگه هست. قطعا این فصل باید سهمیه لیگ قهرمانان گرفته بشه.
    به نظر من رونالدو تویه رئال اون شادابی همیشه رو نداره، گرچه این چند بازی اخیر فوق العاده بوده ولی به نظرم به درجه ای از اشباع رسیده اونجا و می تونه با توجه به اظهار نظرهای اخیر بار دیگه به منچستر برگرده.

اگه این انتقال قطعی بشه برای من چندان عجیب نیست، به دو دلیل: یکی تمایل هر دو طرف و یکی هم سیاست های عجیب رئال در نقل و انتقالات. همینطور که یه دفعه دی ماریا و ژابی آلونسو رو از دست دادن، یه دفعه رونالدو رو هم از دست میدن. فکر می کنم دوستان رئالی هم چندان از این سیاست ها راضی نیستن.

رونالدو یه روزی دوباره به منچستر برمی گرده، دیر و زود آره ولی سوخت و سوز نداره.

11. 3 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 147milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اینجور که معلومه دقیقه 59 وین رونی که کاپیتان هست اخراج مسقیم شده.امیدوارم نتیجه حفظ بشه.نبود دفاع درجه یک باعث شده تعداد اخراجی های تیم بره بالا.امیدوارم 3 امتیاز رو بگیریم.

13. 4 کاربر از 147milad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

هر چند به سختی ولی تونستم نیم ساعت آخر بازی رو ببینم. اول نمی دونستم تیم 10 نفره هست و رونی اخراج شده ! بعد که فهمیدم دلیل دفاعی بازی کردن تیم رو فهمیدم. ساختار دفاعی تیم رو به بهبود هست ولی هنوز شکننده؛ به زمان بیشتری نیاز داره.

داور زیاد با تیم حریف مهربون بود وگرنه اون تیم می تونست خیلی راحت 10 نفره بشه !
    دقیقه 82 McNair یه توپ رو خیلی عالی با ضربه سر رد کرد. چنین بازیکنانی با کسب تجربه می تونن آینده خوبی داشته باشن ولی خب در حال حاضر به اجبار ازشون استفاده می کنیم و مهره های 100% مطمئنی نیستن.
    گل دقیقه 88 رو کمک داور به درستی آفساید اعلام کرد و اینجا خوشبختانه اسیر اشتباهات داوری نشدیم.

در مجموع برد سخت ولی ارزشمندی بود. اگه ساختار دفاعی تیم بهتر بشه بدون شک جزء 4 تیم بالای جدول خواهیم بود.

15. 4 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اول بازی خیلی خوب بودیم این خطه حمله هر دفاعی رو اذیت می کنه دو تا گل خوبم زدیم و دو تا موقعیت خوب هم فک کنم دیماریا داشت که نزد
    رافائل تو فاز هجومی خیلی خوبه یه پاس گل داد یکی دو تا موقعیت هم خلق کرد
    بعدش روکرنر یه گل نه چندان جالب خوردیم که به نظر دخیا نباید بیرون میومد
    تو نیمه دوم سر یه اشتباه از شاو توپو لو دادیم و خیلی موقعیت خطرناکی می شد
    تصمیم رونی برای خطا کردن درست بود ولی بد خطا کرد و به نظرم شاید سختگیرانه بود اخراجش ولی می تونم کنار بیام با این تصمیم
    بعدش دیگه کامل رفتیم تو فاز دفاعی هررا هم مصدوم شد رفت بیرون
    اون صحنه هم که داور درست افساید گرفت ولی در کل داوری این فصل اصلا مطابق میل ما نبوده 4 دقیقه وقت اضافه رو داشت می کرد 6 دقیقه
    ولی خداروشکر سه امتیازو گرفتیم

17. 4 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •