تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 175 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 1744

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

حضور نیمار و غیبت اینیستا مقابل ویارئال

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لوئیز انریکه 18 بازیکن را برای دیدار یکشنبه فرا خواند و در این میان آندرس اینیستا به دلیل مشکل پیش آمده برای زانویش در این فهرست حضور ندارد.

نیمار به طور کاملاً مناسب آماده شده و نامش در لیست 18 نفره اعلام شده برای سفر روز یکشنبه به ویارئال قرار گرفته است اما آندرس اینیستا به دلیل مشکل زانوی پای چپش از لیست کنار گذاشته شد. تیم پزشکی در حال کار کردن برای مشخص کردن میزان مصدومیت وی می باشد.

دیگر بازیکنان غایب ماسکرانوی محروم و تراشتگن و فرمائلن مصدوم هستند. داگلاس که امروز صبح با هم تیمی هایش در تیم اول تمرین کرد و آدریانو که فقط روز چهارشنبه شرایطش برای بازی مناسب اعلام شد، نیز در خانه می مانند. این به معنی شانسی بیشتر برای مونیر و ساندو، دو بازیکن بارسا ب می باشد.

لیست 18 نفره بارسلونا برای بازی با ویارئال :

مونتویا، پیکه، راکیتیچ، بوسکتس، ژاوی، پدرو، مسی، نیمار، رافینیا، براوو، بارترا، آلبا، روبرتو، آلوس، متیو، ماسیپ، مونیر و ساندرو.

منبع : سایت رسمی باشگاه
    مترجم: رضا خانجانی / FCBarcelona.ir
    اولین تمرین داگلاس در بارسا

داگلاس پریرا، جدید ترین خرید تابستانی بارسلونا، امروز در کنار دیگر بازیکنان به تمرین پرداخت. هموطن او، نیمار هم توانست در این تمرین حضور کامل داشته باشد ام فرمائلن و تراشتگن همچنان دوران نقاهت خود را سپری می کنند.

بارسا صبح امروز و برای آخرین بار پیش از سفر به ال مادریگال برای رویارویی با تیم ویارئال، در زمین تمرین سیوداد اسپورتیوا سنت خوان دسپی به تمرین پرداخت. خبر مهم تمرین امروز، پیوستن مدافع جدید برزیلی تیم، داگلاس پریرا بود. این بازیکن برای اولین بار با هم تیمی های جدید خود آشنا شد.

حضور نیمار در تمرین کامل تیم خبر خوش بعدی برای آبی اناری ها بود. الکس سانگ نیز برای پیگیری شرایط آینده خود در باشگاه در تمرین امروز غایب بود و همچنین اینیستا نیز این جلسه را به دلیل مشکل زانوی خود از دست داد. بازیکنان مصدوم بارسا، فرمائلن و تراشتگن نیز همچنان دوران نقاهت خود را سپری می کنند و به تمرینات مخصوص و برنامه ریزی شده خود پرداختند.

انریکه در تمرین امروز 20 بازیکن اصلی خود را در اختیار داشت و دو بازیکن از بارسا ب به نامهای مونیر ال حدادی و ساندرو رامیرز را نیز به این تمرین فراخواند.

مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir
    داگلاس: «آماده ام تا برای بارسا بازی کنم»

مدافع برزیلی جدید بارسا در نخستین مصاحبه مطبوعاتی رسمی خود در بارسا شرکت کرد و ابراز امیدواری کرد تا بتواند با تلاش خود، جایی در ترکیب اصلی بارسا برای خود بیابد.

داگلاس پریرا، مدافع وهفتمین خرید تابستانه بارسا که قرار است تا در فصل جدید شماره 16 تیم را بر تن کند در مصاحبه خود گفت: «به محض اینکه این پیراهن را دیدم، متوجه شدم که باید تلاش فراوانی انجام دهم تا بتوانم موفق باشم». این اولین مصاحبه مطبوعاتی داگلاس پس از پیوستن به بارسا بود که عصر روز جمعه برگزار شد. او گفت: «بسیار خوشحالم که در شهر بارسلونا هستم و باید برای بارسا بازی کنم و برای تمرین در کنار دوستان جدیدم لحظه شماری می کنم. از زمانی که وارد بارسلونا شدم، همه چیز سطی فراتر از آنچه که تجربه کرده بودم را داشت؛ شهر، باشگاه، ورزشگاه و...».

او همچنین گفت: «از باشگاه بخاطر اعتمادی که به من کرد تشکر می کنم. اکنون همه چیز به عهده من است تا تمام تلاش خود را بکنم و پاسخ اعتماد آنها را بدهم. سعی می کنم تا دستورات سرمربی را اجرا کنم تا بتوانم جایی در ترکیب تیم داشته باشم و سعی می کنم هر چه او بخواهد را انجام دهم». داگلاس که امروز هم در تمرینات تیم شرکت کرد، ادعا کرد که از سطح آمادگی خود تیز فراتر قرار دارد. او توضیح داد: «اوضاع جسمانی ام خوب است و چند هفته اخیر را با قدرت به تمرین مشغول بودم. با تیم و دوستان جدیدم تمرین خواهم کرد و نشان خواهم داد که چه چیزی به عنوان یک بازیکن می توانم ارائه کنم».

داگلاس در پاسخ به اظهاراتی درباره اینکه آیا او استاندارد های لازم برای بارسا را در اختیار دارد یا خیر اینگونه پاسخ داد: «من احساس می کنم که آماده ام. به اینجا آمده ام که فوتبال بازی کنم و همین کار را نیز می کنم». او در خصوص انتقال خود به بارسا و احساس خوشحالی خود گفت: «اکنون باید تلاش کنم تا این رویا را به حقیقت برسانم».

او در جایگاهی بازی خواهد کرد که دنی آلوس و مونتویا نیز در آن قرار دارند، اما وی اعتقاد دارد که رقابت او را قوی تر خواهد ساخت و گفت: «با آلوس صحبت می کنم تا درباره باشگاه بیشتر بدانم. اگر بتوانم به اندازه آلوس با بارسا به افتخارات فراوانی برسم، یک مرد خوش شانس و خوشحال خواهم بود! بازی برای چنین تیمی سطح بازی مرا بهتر خواهد کرد زیرا اینجا بهترین باشگاه دنیاست».

مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir
    انتقال قرضی سانگ به وستهام

بارسلونا وستهام برای انتقال قرضی الکس سانگ به این تیم لیگ جزیره به توافق دست یافتند. هافبک کامرونی در دو فصل گذشته، 65 بار برای بارسلونا به میدان رفت.
    هافبک کامرونی در تابستان 2012 از آرسنال به بارسلونا پیوست و از آن زمان 65 بازی رسمی با پیراهن بارسا به انجام و 1 گل به ثمر رساند.
    طی این دو سال، سانگ با بارسا موفق به کسب لالیگا فصل 2012/13 و سوپرکاپ اسپانیا فصل 2013/14 شد.

مترجم: رضا خانجانی / FCBarcelona.ir

2. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

دوستان رقم قطعی و موثق انتقال نیمار و سوارز چقدر بوده؟ هرجا یک چیز گفته؟

مثلا یک جا دیدم رقم نیمار 105 میلیون بوده !!! یا 97 میلیون و ...

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

مصاحبه قبل بازی لوییز انریکه:

اینیستا یکم ناراحتی تو زانوش حس میکرد و به همراه پزشکا تصمیم گرفتیم که این بازی رو استراحت کنه!
    بازی مقابل ویارئال بسیار جذاب خواهد شد و ما باید حمله کنیم و خط دفاع خوبمون رو نشون بدیم!
    دعوت نشدن پیکه به تیم ملی(دل بوسکه گفته که مصدومه)؟ اون این هفته به صورت عادی تمریناتشو انجام داد و برای بازی فردا آمادست!
    داگلاس؟ ما هیچ گزینه ای برای قرض دادن بازیکن نداشتیم چرا که او گزینه های زیادی در دفاع و هم حمله برای ما فراهم میکنه!
    پیکه گفته که میخواد دوباره بهترین مدافع دنیا بشه؟ خوبه. من اینجور بازیکنا رو دوست دارم!
    خیلی خوبه که بازیکنام چالش پذیرن و این هدف اصلی من هست!
    ژاوی میتونه بازی بکنه؟ در این پست بازیکنای مختلف با کیفیت های مختلف داریم و من نمیخوام هیچ چیزی رو از دست بدم!
    هندزفری زدن کمک مربی؟ او همیشه در طول بازی به موزیک گوش میده چون بهش آرامش میده. فک کنم موزیک سالسا باشه (میخنده)!
    گروه چمپیونزلیگ جذاب و دیدنیه، ما دوباره دی بوئر و بلانس رو ملاقات خواهیم کرد. فوق العاده هست!

فیسبوک شاه لئو:

فردا یک بازی سخت در ويارئال داریم، اما ما حاضریم که بجنگیم برای پیروزی!

مسی و پسر جرمی متیو

5. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

دیدار امشب رو فقط شبکه ورزش نشون میده؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

دیدار امشب رو فقط شبکه ورزش نشون میده؟
    شبکه های ماهواره ای رو میتونین از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینین

8. 2 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

یه برد دیگه
    و باز هم با گل جوانانا لاماسیا
    هر بازی دارن گل زنی میکنن
    ترکیبم اصلا اون چیزی نبود که فکر میکردیم
    ژاوی و نیمار از رو نیمکت بازیو شروع کردن بر خلاف تصور همه که فکر میکردیم با نبود بازیکنایی مثل اینیستا و غیبت چند جلسه ای نیمار این بازی میتونن از ابتدا تو ترکیب باشن بازیکنان در پست هافبک هم جالب بودن بوسکتس راکیتیچ و رافینیا!

10. 12 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه barcaboy10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Catalunya

پيش فرض

اول تبریک بابت برد

دوم جدا از نتیجه فک میکنم بازی خوبی ارائه دادیم. تازه هفته ی دومه و مطمئنا خیلی کار داریم

انریکه هم نشون داد جرعت استفاده از جوونا رو داره . هر چند امیدوارم بارترا بیشتر به باززی گرفته بشه . امشب متیو یکم با روح و روانمون بازی کرد

ایشالله که هر بازی بهتر و بهتر بشیم .

12. 11 کاربر از barcaboy10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jr07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

برد رو تبریک می گم

یکم با لاشخوری بردیم ولی به هر حال برد بود دیگه

تو خط دفاع پیکه عالی بود ولی متئو چند تا اشتباه بد انجام داد. توپا رو هم بد دفع می کرد.

ژاوی و نیمار هم تاثیر خودشون رو تو همون دقایق کم گذاشتن. نمی دونم چرا انریکه رافینیا رو به جای ژاوی از اول بازی داد. خیلی رو اعصاب بود حرکاتش

این تاکتیک سانتر هم از تیم گورشو گم نمیکنه!! آخه نمی دونم با وجود این مهاجمای قد کوتاه چرا اینهمه سانتر می کنیم؟؟ ( درست برخلاف بازی قبلی)

14. 3 کاربر از jr07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

خدا رو شکر بردیم ...
    به خوبی بازی های قبل نبودیم و بازیکنا کم روحیه بودن... از برد خوشحالم اما از بازی راضی نبودم...
    ترکیبو خوب نچیده بود و منیر درخشش بازی های قبل رو نداشت ... ژاوی و نیمار باید از اول بازی می کردن ... رافینیا هم تو خط حمله به نظر مؤثر تره ...
    کینگ هم در روزی که نسبتاً سرحال نبود ولی بازهم با یک لایی زیبا گل رو برای ساندرو ساخت ...
    تو دفاع هم پیکه خیلی خوب بود اما متیو دستپاچه بود .... به هر حال از پارسال بهتره این خط دفاع
    آلوز هم خیلی عصبیه و سانتر هاش بسیار بی خوده... امیدوارم انریکه اینو بهش بگه

16. 10 کاربر از joseph.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به نظرم متیو خوب بود! محکم بودن تو حرکتاش مشخصه! فقط یه مقداری کار داره با تیم هماهنگ شه! تو دروازه ام مشکلی احساس نمیشه! تو خط حمله زیاد خوب نبودیم به جز مسی کسی دیگه ای نبود!پدرو هم به نظرم نسبت به فصل قبل افت کرده! با اومدن ژاوی و نیمار یک کمی خط حمله جون گرفت! امیدوارم اینیستا زودتر برگرده چون جای خالیش توی تیم محسوسه! تعداد سانتر از جناحینم که کلا رو اعصابه!
    Last edited by mojtaba_tanha; 01-09-2014 at 10:41.

18. 5 کاربر از mojtaba_tanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •