تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 34 اولاول ... 18242526272829303132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 335

نام تاپيک: FC Bayern München | اف سی هالیوود

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بکن‌باوئر: بایرن‌ و گواردیولا متعلق به هم هستند

فرانتس بکن‌باوئر در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی «اسکای» با ابراز امیدواری از اینکه سرمربی 44 ساله بایرن‌ مونیخ پس از پایان قرارداد فعلی‌اش در انتهای فصل جاری در این تیم بماند، اظهار داشت: نباید چیزهایی را که متعلق به هم هستند (اشاره به بایرن‌ مونیخ و گواردیولا) را از یکدیگر جدا کرد. پپ خیلی پرچانه و شوخ طبع است. جلسات تمرینی او همانند یک نمایش است و بازیکنانش می‌توانند با چشم بسته به یکدیگر پاس بدهند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

باسلر: دیدن بازی بایرن مونیخ به مانند رسیدن به همسر رویاها است

ماریو باسلر هافبک سابق باشگاه بایرن مونیخ تحت تاثیر بایرن مونیخ کنونی با پپ گواردیولا قرار گرفته است.

طرفداری- باسلر که دو بار با بایرن به قهرمانی بوندس لیگا و یک بار با آلمان به قهرمانی یورو رسیده است، همان بازیکنی است که در فینال جام باشگاه های اروپا در سال 1999 دروازه منچستر یونایتد را باز کرد.

به گزارش سایت گل، باسلر گفت:

این بایرن به مانند رسیدن به همسر رویاهاست. به مانند رودخانه ای از نوشیدنی که پایانی ندارد. به مانند 300 روز تعطیلات در سال. ظرافت گواردیولا را به عنوان مربی و فیلیپ لام را در زمین مسابقه دوست دارم. جنبش توماس مولر و داگلاس کاستا و شم گلزنی لواندوفسکی را می ستایم. آیا راهی برای متوقف کردن این بایرن وجود دارد؟ اینکه هر بار که گل می زنند بازیکنی را از دست بدهند و یا یورگن کلینزمن را به عنوان مربی بازگردانند!

Bayern better than dream s-e-x with your dream woman

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

خبر بد برای بایرنی ها؛ ماریو گوتزه برای 3 ماه خانه نشین شد

ماریو گوتزه هافبک بایرن مونیخ به دلیل عمل جراحی روی پای خود به دلیل پارگی تاندون های عضله پا برای مدت 3 ماه خانه نشین شد.
    ستاره سابق دورتموند در دقیقه 35 بازی تیم ملی آلمان مقابل جمهوری ایرلند در مقدماتی یورو 2016 فرانسه که موجب شکست 1 بر صفر ژرمن ها شد، جالی خود را به آندره شورله داد.
    پزشکان بایرن پس از بررسی های لازم و انجام تست های پزشکی مصدومیت این بازیکن را تایید کردند و در بیانه ای گفتند که:

"این اتفاق تلخ است که ماریو گوتزه نمی تواند برای بایرن بازی کند. او برای مدت 10 تا 12 هفته به دلیل پارگی تاندون عضله باید از میادین به دور باشد.معاینات در امروز نشان داد او باید برای این مدت استراحت کند و باید گفت مراحل درمان او در زیر نظر پزشکان فدراسیون فوتبال آلمان در لایپزیگ سپری خواهد شد.
    گوتزه در 11 بازی چهار گل برای بایرن به ثمر رسانده است. پپ گواردیولا باید به بازی بدون او در آینده فکر کند. او در دیدار های بوندسلیگا و لیگ قهرمانان اروپا در مقابل آرسنال و در دور دوم جام حذفی مقابل وولفسبورگ غایب خواهد بود."

6. 2 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

باشگاه دیگه ای هم هست که هر فصل همیشه چند تا بازیکن کلیدیش مصدوم باشن ؟

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

باشگاه دیگه ای هم هست که هر فصل همیشه چند تا بازیکن کلیدیش مصدوم باشن ؟

معرفی میکنم : بروسیا دورتموند!!!

9. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نویر: اشتباه بزرگی مرتکب شدم

مانوئل نویر، دروازه بان بایرن مونیخ، پس از شکست تیمش مقابل آرسنال، تایید کرد که مقصر شکست تیمش در این دیدار بود.‏

به گزارش "ورزش سه"، ساعتی پیش در چارچوب مرحله گروهی لیگ قهرمانان باشگاه‌های اروپا آرسنال در لندن پذیرای بایرن بود ‏که در پایان موفق شد حریف قدرتمند خود را با نتیجه 2 بر 0 شکست دهد و نوار دوازده پیروزی پی در پی این تیم آلمانی را پاره کند. ‏

پس از این بازی نویر با اعتراف به اینکه روی گل نخست تیمش مقصر بوده گفت:" عدالت این بود که بازی مساوی شود، ولی من ‏اشتباه بزرگی کردم که منجر به پیش افتادن آرسنال شد؛ درکل فکر می‌کنم اصولا خوب بازی کردم تا اینکه این صحنه اتفاق افتاد. در ‏چنین دیداری هر تیمی که گل نخست را بزند، برنده خواهد بود." ‏ او درمورد گل دوم هم گفت‎:" ‎توپ را گرفتم ولی دیگر از خط دروازه رد شده بود‎.‎‏"‏

گواردیولا: می توانستیم آرسنال را ببریم

پپ گواردیولا، سرمربی بایرن مونیخ، پس از شکست 2-0 تیمش مقابل بایرن مونیخ، به خاطر فرصت ‏های از دست رفته تیمش ابراز ناراحتی کرد.‏

به گزارش "ورزش سه"، بایرنی ها در هر دو نیمه موقعیت های خوبی را از دست دادند تا در نهایت ‏توپچی ها با گل های الیویه ژیرو و مسوت اوزیل به پیروزی برسند.‏

گواردیولا به خبرنگاران گفت:" ما فرصت هایی برای پیروز شدن داشتیم اما به آرسنال تبریک می گویم. ‏در چمپیونزلیگ باید از هر لحاظ بی نقص باشید. در بعضی مناطق زمین ما اینطور نبودیم. ‏‎ ‎ما تلاش ‏کردیم توپ را کنترل کنیم و موقعیت به وجود بیاوریم. من به نمایشی که ارائه دادیم، افتخار می کنم.‏

ما با شخصیت بالایی بازی کردیم. ما به اینجا آمدیم تا صعودمان را قطعی کنیم اما نتوانستیم این کار را ‏انجام بدهیم؛ بنابراین باید منتظر دیدار برگشت باشیم."‏

او در مورد گل اول آرسنال که روی اشتباه نویر به ثمر رسید، گفت:" باخت ما تقصیر مانوئل نبود. او دو ‏سه واکنش خارق‌العاده از خود نشان داد که باید آنها را هم دید؛‎ ‎‏ بنابراین فدای سرش‎!‎‏"‏

11. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لام: از گواردیولا خواستم که با بایرن تمدید کند

پپ گواردیولا تا ژوئن 2015 با بایرن مونیخ قرارداد دارد اما هنوز در مورد ادامه حضورش در این باشگاه، تصمیم گیری نکرده است.

به گزارش "ورزش سه"، شب گذشته بایرن مونیخ با برتری 4-0 برابر کلن، هم دهمین برد متوالی فصل خود را جشن گرفت و هم به هزارمین پیروزی تاریخ خود در بوندسلیگا دست یافت. گواردیولا که سومین سال حضورش در بایرن را پشت سر می گذارد، دو بار این تیم را قهرمان بوندسلیگا کرده و امیدوار است که امسال بتواند باورایایی ها را به قهرمانی اروپا نیز برساند.

فیلیپ لام، کاپیتان بایرن، در مصاحبه با Sport1 و در مورد آینده گواردیولا گفت:" همه بازیکنان بایرن دوست دارند که گواردیولا قراردادش را تمدید کند؛ چون او یک مربی استثنایی است و از کار کردن با او لذت می بریم.خود من به شخصه با او صحبت کرده و به او گفته ام که در بایرن بماند اما باقی چیزها دیگر به ما بستگی ندارد و در دستان خود گواردیولا و نیز مدیریت باشگاه است. امیدوارم در نهایت او ماندن در بایرن را انتخاب کند و از ما جدا نشود."

Lahm: Guardiola future out of Bayern's hands

Lahm tells Guardiola to stay as Bayern coach

13. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

به مناسبت تولد فیلیپ لام؛ کاپیتان محجوب آلمانی
    فیلیپ لام زاده 11 نوامبر 1983 مونیخ است. وی در سن 32 سالگی به جز جام ملت های اروپا، هیچ عنوان فتح نکرده ای را در کارنامه ندارد.

هنگامی که میشاییل بالاک، به خاطر مصدومیت از بازی های ملی خداحافظی کرد، بازوبند کاپیتانی منشاف، به عنوان میراثی گرانبها که روزگاری بر بازوی بکن باوئر، ماتئوس و کوپکه بسته شده بود را به مردی سپرد که شاید در نگاه اول کاریزمای یک کاپیتان را نداشت.
    فیلیپ لام زاده 11 نوامبر 1983 مونیخ است و امروز سالگرد 32 سالگی وی می باشد. وی در سن 32 سالگی به جز جام ملت های اروپا، هیچ عنوان فتح نکرده ای را در کارنامه ندارد.
    بازیکن محجوب و خوش اخلاق بایرن مونیخ به جز دو فصلی که به طور قرضی به اشتوتگارت پیوست، تمام عمر ورزشی خود را در باواریا و تیم مطرح منطقه گذراند.

کاپیتان لام برای بایرن مونیخ تا کنون 451 بار به میدان رفته که حاصل آن 13 گل زده است. وی از محصولات باشگاه بایرن محسوب می شود و بازی خود را از تیم بایرن مونیخ 2 آغاز کرده است.
    لام نه تنها در باشگاهش خوش درخشیده است بلکه به همراه تیم ملی آلمان، توانسته بازی های خوبی به نمایش بگذارد و با این تیم به قهرمانی جام جهان 2014 برزیل برسد.
    پپ گواردیولا از وی به عنوان باهوش ترین بازیکن جهان نام برده است و یواخیم لوو، در دورانی که لام کاپیتان آلمان بود، او را ستون منشاف نامید.
    وی دوران جدی حضورش در بایرن مونیخ را از سال 2005 آغاز کرد. با اینکه در فصل 2002/03 هم توانسته بود با این تیم قهرمان بوندسلیگا شود، اما حضور پررنگش به سال 2005 برمی گردد.

فیلیپ لام بدون اینکه تکنیک مسی یا رونالدو را داشته باشد و مثل بیل قراردادهای نجومی ببندد، ار مؤثر ترین بازیکنان جهان محسوب می شود که هم در رده ملی و هم در رده باشگاهی موفقیت ها را یکی پس از دیگری درو کرده است.
    قهرمانی در جام جهانی 2014، مقام سوم جام جهانی 2010، مقام سوم جام جهانی 2006، نایب قهرمانی در جام ملت های اروپا 2008، 7 مقام قهرمانی بوندسلیگا، 6 قهرمانی در جام حذفی آلمان، دو قهرمانی در سوپرجام آلمان، یک قهرمانی و دو نایب قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و همچنین سوپرکاپ اروپا و قهرمانی در جام جهانی باشگاه ها از افتخارات این بازیکن است.
    گل تماشایی او به تیم ملی ترکیه در وقت های اضافه و حذف کردن تیم فاتح تریم که خود همه تیم ها را در وقت اضافه حذف کرده بود، از لحظات تماشایی زندگی حرفه ای فیلیپ لام است.

او برای تیم ملی آلمان 111 بازی ملی انجام داد و توانست 5 گل ملی نیز به ثمر برساند. فیلیپ لام درست بعد از قهرمانی آلمان در جام جهانی از بازی های ملی خداحافظی کرد و با اینکه تنها 30 سال سن داشت، میدان را برای ژرمن های جوان تر خالی کرد.
    فیلیپ لام نماینده نسلی است که با اراده مثال زدنی آلمانی به هرچه خواست رسید. نسلی که با او، نویر، گوتزه، بواتنگ، هوملز، شورله، کروس و کلوزه جام جهانی فوتبال را برای چهارمین بار برای آلمان به ارمغان آورد.

15. 2 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

مولر: گاهی با روبن در مورد صعود نکردن هلند به یورو شوخی می کنم!!

توماس مولر هم بازی آرین روبن در بایرن مونیخ اذعان داشته است با این بازیکن چند بار در مورد صعود نکردن هلند به یورو 2016 شوخی کرده است.
    مولر اظهار داشت:

به روبن گفتم الان بهترین زمان برای شوخی کردن با تو است! به هر حال باید از هر چیزی استفاده کرد! ممکن است دیگر این فرصت پیش نیاید و نتوانم تو را اذیت کنم! او سکوت کرد و هیچی نگفت! در بایرن بازیکنان ملی پوش و زمان تمرین زیادی داریم. همیشه چند بازیکن هستند که در تیم ملی و بایرن کنارتان حضور دارند. تیم ملی از نظر تاکتیکی بی ثبات تر است چون زمان کمی برای تمرین وجود دارد اما سطح تیم ملی و بایرن تقریبا یکسان است

17. این کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

ریبری: بدترین دوران فوتبالی ام را می گذرانم

فرانک ریبری همچنان در حال گذراندن دوران سخت مصدومیت خود است، او در مصاحبه با خبرنگاران اظهار داشت:
    شرایط بسیار بدی را می گذرانم، واقعا توضیحی برای توصیف این شرایط سخت ندارم، نمی دانم کی می توانم به میادین باز گردم و این مرا بسیار آزار می دهد.هنوز هم در ناحیه ی قوزک پای ام احساس درد دارم، اما وقتی تمرین می کنم دردی احساس نمی کنم؛ می خواهم تمرینات ام را بیشتر کنم تا بدنم باز هم به شرایط ایده آل بازگردد. دلتنگ بازی کردن با هم تیمی هایم هستم، می خواهم باز هم با آنها در زمین فوتبال بازی کنم و به موفقیت برسیم.

19. این کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •